Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Rolling Trays


 

Wat is een cannabis Rolling-Tray?

Een roll-tray is een kleine draag-tray met opstaande randen die gebruikt wordt voor het draaien van een joint en opbergen van je cannabis producten zoals lange vloei, kleine asbak, grinder en tips. Door gebruik te maken van een rolling-tray blijft de tafel schoon en heb je altijd je cannabis rookaccessoires binnen handbereik. Zeg maar gedag tegen troep op de keuken of woonkamer tafel. Bovendien kan je alle cannabis die gevallen is op het draaiplateau tijdens het rollen weer simpel terug stoppen in de joint. Door de opstaande randen blijft alles netjes en schoon.

Lange vloeitjes is een must have voor elke cannabis roker!

Lange vloei is niet meer weg te denken uit de cannabis cultuur. Uiteraard heb je vele vaporizers waar je geen lange vloei meer bij nodig hebt. Toch gebruikt het overgrote deel van de cannabis gebruikers  lange vloei als rookaccessoires. Een lange vloei hoort thuis op een rollingtray samen met een grinder en wat tippies.

lange vloei greengo

Een Rolling-Tray is een geweldig cadeau voor een diepgewortelde cannabis gebruiker!

We verkopen maar liefst 28 verschillende blow rol plateaus! Elk heeft zijn eigen unieke design en afmeting. We adviseren altijd, als je van plan bent een rolling-tray aan te schaffen, om voor de afmeting: groot rolling-tray: 27 cm x 16 cm te gaan. Het is erg belangrijk voor een cannabis gebruiker dat deze al zijn rookaccessoires hierop kan stallen. Het is vervelend wanneer je een kleiner formaat hebt gekocht, er geen ruimte meer over is voor je pakje vloei, cones, grinder of sigaretten. De rolling-tray met het formaat 27 x 16 is groot genoeg voor je grinder, wiet, vloei, tipboekje en sigaretten mocht je deze nodig hebben.

KLein Rolling-tray: 18 cm x 14 cm
Groot Rolling-tray: 27 cm x 16 cm
Groot XXL Rolling-tray: 27 cm x 34 cm

Rolling-Tray 420? Wat betekent dit getal eigenlijk?

420 is een uniek getal onder de cannabis gebruikers. Het geeft namelijk de dag en tijd aan (20/4 om 16.20) die belangrijk is in de cannabiscultuur. Op deze dag en tijd  wordt gezamenlijk over de hele wereld cannabis gerookt. Deze dag en tijdstip komt voort van de gebroeders Waldo. Die spraken elke dag af na school om 16:20 (4:20) om samen een cannabis joint op te steken. De term 420 werd snel overgenomen door de cannabis cultuur en is inmiddels uitgeroepen tot een werelds fenomeen. Elke jaar op 20 April om 16:20 worden er op de wereld honderdduizenden joints ter gelijkertijd aangestoken. Deze dag is een belangrijke dag voor alle cannabis enthousiastelingen. 

rolling-tray 420 cannabis

Tips of filters horen thuis op een Rolling-Tray!

Je kan geen jointje rollen zonder tip of filter. Deze zijn van groot belang, althans als je een normale trek wilt nemen van je cannabis joint. Zonder tip wordt de vloei nat en dan is het klaar. Op een rollingtray hoort naast tippies of filters ook lange vloei en een grinder. Dit zijn voorwerpen die voor een cannabis gebruiker een must have zijn. Zonder deze rookaccessoires kan een cannabis smoker niks beginnen. Aan een rollingtray zelf heb je niet zoveel. De afmeting is net te klein om als dienblad te gebruiken. De afmeting zijn special ontworpen voor opslaan van rookaccessoires zoals een aansteker of grinder en voor het rollen van een joint.

Waar kan ik online een Rolling-Tray bestellen?

Je kunt bij ons super easy een of meerdere rollingtrays bestellen. We hebben een grote voorraad staan dus je zult er niet snel naast grijpen. Bovendien kan je met IDEAL makkelijk en snel betalen. Wanneer we de betaling hebben ontvangen op de dag van bestelling voor 16 uur dan zullen we deze dezelfde dag nog versturen. We zullen we de rollingtrays of andere rokers benodigdheden voorzichtig en met zorg inpakken. Je krijgt een email met hierin de track en trace om deze te kunnen volgen tot aan de voordeur.