Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Cones


 

Online cannabis of wiet voorgedraaide cones kopen!

We bieden vier verschillende maten voorgedraaide wiet cones aan. Van een normale formaat cone tot super giga-size! Wil je een mega-joint bouwen met je vrienden, maar je bent niet echt een held in het draaien of rollen? Geen probleem want deze wiet cones zijn voorgedraaide lege hoesje (jointjes) van vloei. Het enige wat je zelf moet doen is de cannabis verkruimelen eventueel mixen met tabak en de cone vullen Je hoeft geen doorgewinterde blower te zijn om een jointje te kunnen vullen.

Wat is een voorgedraaide wiet cone of cones?

Cones zijn jointjes zonder inhoud. Het is een voorgedraaid leeg hulsje met filter. Hier kun je zelf, welke kruiden dan ook, in stoppen om te roken. Ideaal voor een feestje of wanneer je geen hebt om te rollen. Nog makkelijker zijn deze voorgedraaide wiet cones voor personen die bijna of geen kennis hebben van cannabis het roken hiervan, maar het toch willen proberen. In combinatie met een rolling-tray houdt je woonkamertafel schoon tijdens het vullen van de cones met cannabis of andere kruiden. We bieden vier formaten cones aan, elk voor een unieke situatie. Hieronder zullen we wat situaties schetsen.

De Giga-Party Joint Cone (28cm) Black Giga 

Deze Black Giga cone is een ware partypooper! Verras je vrienden en onbekende tijdens een groot feest met deze XXL-joint! Genoeg hits voor iedereen en eenvoudig te fabriceren! Je hoeft deze slechts te vullen en that's it! Bovendien gaat een grote zware asbak gepaard met een grote joint. Ook deze verkopen we. Iedereen zal nog jaren praten over die ene grote joint in die prachtige kristalglazen asbak op jouw feestje!

De Sociale joint Cone (18cm) Super Sized

De sociale joint is een grote voorgedraaide joint die zich graag presenteer op een borrel. Maak vrienden en door het delen van deze joint. Zorg dat je genoeg wiet in huis hebt om deze grote jongen te vullen. De sociale joint cone geniet graag een milde tot zachte high wiet.

De Vriendschaps joint Cone (13cm) Cones Large

Wat kleiner van formaat dan de social joint, maar leent zich prima uit voor een gezelschap van zo'n vier a vijf personen. Ideaal tijdens een filmpje kijken met je vrienden. Deze vriendschap cones Large zijn net als de andere cones eenvoudig te gebruiken, aan te steken en te vullen.

De Peronal-joint Cone (10cm) Black Label King Size 

De titel zegt het al! Verpakt per 3 stuks met een normale afmeting maken deze cones ideaal voor persoonlijk gebruik. Als je in je eentje een blowtje wilt roken wil je niet meteen een party joint bouwen. Het is teveel en kost teveel tijd om te vullen en te roken. Om deze reden zijn de personal joints verpakt per 3 stuks.

conos para fumar cannabis

Welke voorgedraaide wiet cones verkopen we?

De voorgedraaide wiet cones of cone die we verkopen zijn van het bekende merk CONES. We bieden deze aan in de maten 28, 18, 13 en 10 cm lang. Deze voorgedraaide legen hulzen (cones) van vloei zijn voorzien van een voorgedraaide geïntegreerde filter. De filter of tip voorkomt dat de kruiden of tabak in de mond beland tijdens het nemen van een hijs.

Koop je rookaccessoires bij 24High online!

Voorgedraaide cones of een cone is net als een pakje lange vloei een rookaccessoires. Wil je zelf een megajoint rollen dan bieden we uiteraard een groot assortiment rol vloei aan. Dit is tot wel 5 meter aan lange vloei op een rol! Met zoveel vloei kan je velen creatieve blowtjes rollen zoals de Cross-Joint of een Tulp. We bieden velen betaalmethodes aan om de betaling zo eenvoudig mogelijk te maken. Uiteraard versturen we al onze pakketten met een track en trace. Als je een bestelling maakt voor 16 uur dan verzenden we de rookaccessoires nog dezelfde dag.