Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd
Slider image 2

SMARTSHOP

Welkom bij 24High Smartshop! Onze Smartshop heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van natuurlijke bewustzijnsverruimende middelen zoals: Psilocybine Paddo growkits, Magische Truffels, LSA-zaden, Mescaline Cactussen, Kratom, Geneeskrachtige Kruiden etc. De naam Smart is afkomstig van de zogenaamde smart-drugs, een groep kruiden en voedingssupplementen waarvan het doel is om het cognitieve vermogen te stimuleren. Paddo´s & Truffels zijn vanwege deze reden populair onder de 24High Smartshop bezoekers. De producten die 24High Smartshop verkoopt zijn voornamelijk natuurlijke producten en allemaal legaal.Treed toe tot de wereld van geestverruimende middelen en bevind je in het walhalla voor psychonauten. Bij 24High Smartshop vind je een ruim aanbod Psilocybine Paddo growkits, Magische Truffels, LSA zaden, Mescaline Cactussen, Kratom, Geneeskrachtige Kruiden et cetera. Kortom: er valt genoeg te kiezen. Neem de tijd en maak kennis met allerlei soorten kruiden en voedingssupplementen die jouw cognitieve vermogen stimuleren. Al onze producten zijn legaal en ze zijn grotendeels organisch ontwikkeld. Wat wil jij ervaren? Laat je inspireren!

Wat is een Smartshop?

Een smartshop is een winkel die is gespecialiseerd in het verkopen van psychoactieve middelen. Bij de 24High Smartshop hoef je voor het brengen van een bezoekje de deur niet uit. Je vindt onze smartshop online. Zo kan je altijd waar en wanneer je ook bent jouw favoriete psychoactieve middelen en andere smartshop producten online kopen. Om je goed te kunnen helpen, vind je bij elke categorie en product een uitgebreide omschrijving. Zo heb je gelijk een goed beeld van wat de mogelijkheden zijn. Lees je dus goed in en ontdek de wondere wereld van psychoactieve middelen. Op deze pagina vind je een korte samenvatting van wat je allemaal bij ons kunt kopen. Neem de informatie rustig op en klik zeker eens door als je iets interessants leest.Online Smartshop

Smartshops komen als paddenstoelen uit de grond. Ook zijn er online steeds meer smartshops. Voordat we dieper ingaan op ons aanbod, is het eerst goed om het één en ander te weten te komen. Waarom is het nu een goed idee om jouw psychoactieve middelen te bestellen bij een online smartshop, zoals 24High? Allereerst kan je online ongestoord en ongegeneerd informatie winnen, ervaringen lezen en videos kijken. Ben je overtuigd? Bij de Smartshop van 24high hoef je de deur niet uit om jouw middelen te bestellen. Dit kan in alle rust, dus of je nu in 5 minuten slaagt of je eerst 3 uur inleest: het kan allemaal. Daarnaast kun je dus jouw favoriete middelen bestellen op een tijdstip wanneer dit voor jou uitkomt. Zo hoef je dus niet met bepaalde openingstijden rekening te houden.

Een ander voordeel van onze online smartshop is dat we een groot assortiment aanbieden. Alle producten zijn gecategoriseerd waardoor het nog makkelijker is om het juiste product te vinden. Bovendien hoeft niemand te weten dat jij in onze online smartshop een bestelling plaatst. Jouw aankoop wordt verzonden in een blanco doos, waardoor je geheel anoniem jouw favoriete producten kunt bestellen.

Reizen met Smartshop Producten

Hoewel veel mensen hun psychoactieve middelen graag thuis gebruiken, is het ook populair om dit in het buitenland te doen. Trek je terug op een rustig strand of beleef gelukkige momenten samen met jouw nieuwe vrienden. We begrijpen het waarom het zo populair is om psychoactieve middelen in het buitenland te gebruiken. Wanneer jij je bevindt in vakantiesferen, voel jij je vaak meer ontspannen en sta je open voor nieuwe ervaringen.

Toch is het goed om te weten dat je niet zomaar jouw smartshop producten mee kan nemen naar een ander land. Dit komt doordat de wetgeving in andere landen enorm kan verschillen in vergelijking tot de wetgeving in Nederland. Daarom raden we je altijd aan om van tevoren goed vooronderzoek te doen. Dit voorkomt dat je in grote problemen komt. Er gelden ook andere regels voor vliegreizen vergeleken met andere vervoersmiddelen.Wat kan je in een Smartshop kopen?

In onze smartshop zijn wij er van overtuigd dat er voor ieder wat wils is. Wil je ontspannen of wil je juist wat extra energie doorgaans in het leven? Ben je een partyganger die het op een natuurlijk manier wil volhouden tot in de laatste uurtjes? Of wil je misschien een innerlijke reis ervaren met bewustzijnsverruimende middelen zoals Paddo's of Truffels? Dan ben je aan het goede adres want, 24High smartshop heeft het voor je!

Geneeskrachtige kruiden in onze Smartshop

Wij geloven in de krachten die moeder natuur aan ons schenkt en hoe je dit in jouw voordeel kan gebruiken. Bij onze smartshop draait het niet alleen om trippen of een bepaald gevoel op te wekken. We bieden onder andere diverse kruiden aan die een geneeskrachtige werking hebben. Geneeskrachtige kruiden die door inheemse volkeren al decennialang worden gebruikt, zijn Muira Puama en Ginkgo Biloba. Hieronder vind je meer informatie rondom geneeskrachtige kruiden en welke werking het heeft.

Muira Puama

De Muira Puama is een kruid die erg populair is in onze smartshop. Historisch gezien zijn alle delen van de Ptychopetalum Olacoides (Muira Puama) medicinaal bruikbaar, maar meestal zijn het de schors en wortels van de Muira Puama die zowel traditioneel als in herbal/kruidengeneesmiddelen verwerkt, worden gebruikt. Muira Puama bevat lange ketenvetzuren (LCT), plantaardige sterolen cumarine, lupeol en de alkaloïde muirapuamine. Het wordt o.a. ook gebruikt tegen maagklachten, menstruatieklachten, pijn in de gewrichten (reuma) en verlamming veroorzaakt door poliomyelitis(Polio).

Ginkgo Biloba

De Ginkgo Biloba is plant die een lang historisch en traditioneel gebruik kent als kruidenmiddel in de Chinese voedingsleer. Ginkgo Biloba verhoogt de bloedtoevoer naar de hersenen en verbetert het ademhalingsstelsel. Tevens helpt deze plant ook als een remedie voor depressie, tinnitus, hoogteziekte, en multiple sclerose. De bladeren kunnen bovendien gebruikt worden in een stoombad voor het gezicht om astma, verkoudheid en hoest te genezen.Bewustzijnsverruiming door trippen en hallucineren

Naast dat we diverse geneeskrachtige kruiden aanbieden, vind je in onze smartshop ook producten zoals hallucinerende kruiden die het bewustzijn verruimen. Hierbij kan je denken aan paddo's, truffels, mescaline cactus, LSA zaden, Yopo (5 MeO DMT) en Ololiuqui zaden. Het gebruik van deze producten gaat duizenden jaren terug, maar wordt tot op de dag van vandaag nog steeds Vooral de paddo wint het meest aan populariteit in onze smartshop, vanwege de werkzame stof Psilocybine.

Droomkruiden voor het opwekken van lucide dromen

Wist je dat het mogelijk is om je dromen te sturen? Dit klinkt als magie, maar het kan echt! Droomkruiden zoals Calea Zacatechichi en African Dream Root kunnen Lucide dromen opwekken. Deze droomkruiden worden al duizenden jaren gebruikt in rituelen om visuele dromen op te wekken. Lucide dromen betekent, het bewust meemaken dat je aan het dromen bent. Dit houdt in dat je jouw dromen kan sturen. Klinkt als iets voor jou? Neem dan zeker een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Tincturen, Medicinale paddenstolen en kruiden in onze Smartshop

In onze online smartshop verkopen we kruiden en medicinale paddenstoel tincturen van hoge kwaliteit. Lion's Mane, Reishi, Cordyceps, Chaga en Turkey Tail zijn medicinale paddenstoelen die ontzettend veel gezonde eigenschappen bevatten die een positieve invloed kunnen hebben op het lichaam en geest. Bovendien bieden we ook kruiden tincturen aan zoals Ashwaganda, Damiana, Absintalsum, Wormwood, Passiebloem en Calea Zacatechichi. Deze hebben een soortgelijke werking dan medicinale paddenstoelen en hebben dus ook een positieve invloed op het lichaam en de geest.

Groot assortiment mescaline cactussen

Met mescaline cactussen ervaar je een psychedelische trip, die je nog nooit hebt ervaren. Wij leggen je hieronder meer over uit:

Peyote en San Pedro Cactus (Mescaline)

Peyote is één van de oudste psychedelische Cactussen. Er zijn Peyote cactussen gevonden in graven en op afbeelding in grotten die dateren uit de periode van 4000 voor Christus! De Azteken beschouwden de cactus als magisch en iets goddelijks. Ze gebruikten de Peyote om ziektes te behandelen en om met de Goden te communiceren.

De Magische San Pedro Cactus is bekend vanwege zijn psychoactieve eigenschappen. De Mescaline is een psychedelische alkaloïde. Het gebruik van de hallucinogene San Pedro cactus gaat velen jaren terug. Al meer dan 3000 jaar is het gebruik ervan een ononderbroken traditie in Peru. De vroegste afbeelding van de cactus is een gravure van de mythologische San Pedro. De gravure behoorde tot de Chavin-cultuur, een kunststijl uit Peru van 1700 tot 300 voor Christus. Deze mescaline cactussen zijn niet bedoeld als partydrug. Een trip op deze psychedelische cactussen doe je nooit alleen maar onder begeleiding. Dit is zeer belangrijk!Hallucinerende zaden in onze smartshop voor een spirituele ervaring

Onder spiritualiteit verstaan we dat je zoveel mogelijk probeert vanuit je ware aard te leven. Wil jij een spirituele ervaring meemaken? Dan bieden we diverse hallucinerende zaden aan.

LSA zaden Morning Glory en Hawaiiaanse Baby Woodrose

Eén van deze zaden is Morning Glory. De Morning Glory zaden worden eeuwenlang gebruikt door vele Mexicaanse Indiaanse culturen als een hallucinogeen. Deze zaden waren bekend bij de Azteken als 'tlitliltzin', het Nahuatl woord voor "zwart". Hawaiiaanse Baby Woodrose is een klimmende wortel met prachtige lila bloemen uit het Indiase subcontinent. De zaden van de Baby Woodrose bevatten Enthogenen, psychoactieve bestandsdelen. De zaden kunnen worden gebruikt voor hun verschillende lysergamide-alkaloïden zoals LSA.

Ololiuqui en Yopo zaden

In Mexico zijn de Ololiuqui zaden zeer bekend en populair, maar bij ons in Europa totaal niet. Dat is vreemd, want deze zaden zijn misschien wel het meest voorkomende Entheogene middel dat wordt gebruikt door de inheemse bevolking. Ololiuqui wordt onderhand gebruikt als medicijn tegen geslachtsziekten, als pijnbestrijding en om tumoren te laten verdwijnen. De effecten van het middel zijn enigszins te vergelijken met die van paddo´s en Peyote. Anadenanthera Peregrina (Yopo) is een geslacht van bomen, waarvan sommige variabele concentraties en verhoudingen van DMT, bufotenine en 5-MeO-DMT in hun zaad.
Lustopwekkers en erotiek bij de Smartshop

Ben je het zat om met je partner elke avond op de bank te Netflixen? Is de vlam in je relatie bijna gedoofd omdat de passie en het verlangen naar elkaar er niet meer is, of wil je meer spanning in de slaapkamer? 24High Erotiek laat de passie in ieders leven weer toe met een ruim assortiment aan afrodisiaca (lustopwekkers)! Libido verhogende middelen, erectie pillen, Spaanse vlieg en nog veel meer spannende producten zijn verkrijgbaar in onze smartshop.

MCSX

Boost je seksleven met deze libido verhogende capsules van MCSX voor man en vrouw! Urenlang passievolle seks, gebruik MCSX! Verkrijgbaar in onze smartshop:

Spanish Fly Pasion Intenso

Wil je intens genot beleven? Laat je vervoeren door de kracht van Spanish Fly Pasión Intenso. Een zeer intense warme sensatie wordt van binnen merkbaar. Het geeft je net dat kleine beetje extra wat nodig is om jou en je partner een onvergetelijke nacht te bezorgen.

Stiff 4 Hours

Urenlang een erectie! Met Stiff 4 hours is dit mogelijk! Kortom: wil jij urenlang ervaren hoe het is om een erectie te hebben? Dan biedt deze erectiepil absoluut de oplossing.Kratom online kopen

Mitragyna Speciosa Korthals (Kratom) is een boom die oorspronkelijk voorkomt in de regenwouden van Zuidoost-Azië, voornamelijk in Thailand en Maleisië. Mitragynine bindt zich aan opiaat-receptoren in je hersenen, dit verbetert je humeur en geeft een euforisch gevoel. De laatste tijd is Kratom steeds populairder geworden als recreatieve smartdrug. In lage dosis heeft Kratom een stimulerend effect en in hogere dosis geeft Kratom meer een verdovende werking.

Kanna online kopen

Kanna, nog zo´n mooi natuurlijk product in onze smartshop! Kanna (Sceletium Tortuosum) werd gebruikt als genotsmiddel door de Khoikhoi in Zuid-Afrika. Het werd gesnoven, gekauwd en als thee gedronken. Kanna heeft invloed op de dopamine- en serotoninereceptoren in je hersenen. Kanna heeft na inname, met name, in het begin een ontspannende en stimulerende werking.

Relaxerende, ontspannende en slaaphulpmiddelen bij onze Smartshop

Wil jij een ontspannen gevoel ervaren of heb je last van slapeloosheid en wil je een betere nachtrust? Ook hiervoor hebben we speciale ontspanningsproducten.

Heavenly E Happy Caps

Heavenly E Happy Caps helpen je onthaasten, ontspannen en de waan(zin) van de dag los te laten. Het bevat Mitragyna Speciosa, geëxtraheerd van de magische Kratombladeren. De Heavenly-E Happy caps zijn de perfecte formule voor als je gestrest bent, geen goede dag hebt of simpelweg wilt relaxen.

Passion Flower Indian Elements

Passiebloem kan worden gebruikt tegen vele kwalen. Zo vermindert het middel slapeloosheid, angst, ontsteking van huidirritaties en brandwonden, ADHD en andere aandoeningen zoals astma. Passiebloem wordt bovendien vaak gebruikt als kalmeringsmiddel of slaapmiddel.Oppeppers en Energieboosters

In onze smartshop komen we aan energie niet tekort! Heb je wat meer energie nodig tijdens je dagelijkse inspanning? Of ben je altijd moe en heb je af en toe een energieboost nodig? Neem dan even een kijkje in onze categorie oppeppers en energieboosters voor een passend product.

Smartshop vitamines en supplementen

In ons smartshop vind je een groots assortiment vitamines, kruiden en extracten ten behoeve van de geestelijke en lichamelijke gezondheid!! Deze supplementen zijn ideaal als aanvulling op je dagelijkse eetpatroon. Heb je een wat zwak afweersysteem of sport je veel? Dan kunnen supplementen tekorten aanvullen die het lichaam nodig heeft.

Drugstesten voor veilig gebruik

Naast dat we kruiden en voedingssupplementen aanbieden, kan je bij ons ook terecht voor een groot aanbod aan drugstesten om je te verzekeren van veilig gebruik van drugs. We sporen het gebruik van drugs absoluut niet aan! Wel vinden wij dat als je hebt besloten om drugs te gaan gebruiken deze eerst te testen. Je wilt immers wel weten wat je tot je toe neemt zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Discrete verzenden bij onze Smartshop!

We hopen dat je een goed beeld hebt voor welke artikelen je terechtkunt in onze online smartshop. Heb je nog vragen en wil je graag meer weten over onze service of onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je en bieden je hulp zodat je goed weet wat je in huis haalt. Uiteraard sturen wij ook uitgebreide instructies voor gebruik mee bij producten die hierom vragen.

 

Smartshop Producten: Vraag & Antwoord