Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Metalen Pijpjes


 

Metalen wiet pijpjes niet kapot te krijgen!

Ben je een stoner die niet op pad gaat zonder zijn metalen pijpje? Wil je overal waar je heen gaat wiet roken met een pijpje? Stop met zoeken en laat je keuze vallen op een metalen pijpje. Onverwoestbaar en makkelijk mee te  nemen, maakt van deze cannabis rook accessoire een prettige wiet pijpje voor on the road! Eenvoudig in gebruik en schoon te maken. Laat de metalen wiet pijpjes nooit in de regen buiten liggen of vochtige worden! Bovendien zijn er ook pijpjes van hout en glas deze hebben een wat verfijnder cannabis smaak dan een metalen pijp. 

Zijn metalen wiet pijpjes makkelijk schoon te maken?

Een metalen cannabis pijpje is met de Kulu Pipe-cleaner eenvoudig schoon te maken. Nou ja eenvoudig we adviseren wel om lange wattenstaaf stokjes te gebruiken om de pijp ook van binnen schoon te maken. Net als alle andere pijpjes worden ook de metaal pijpjes weleens vies. Het voordeel van een metalen pijp is dat deze erg moeilijk kapot gaan. Sommigen gebruikers vinden wel dat het soms net lijkt of de smaak van de kruiden door het metaal net wat anders smaakt, andere zweren hierbij dat dit niet zo is. Wil je 100% zekerheid dat de smaak puur en zuiver blijft kies dan een glazen pijp.

Een pijp screen of filter is een must have voor het roken van cannabis in een pijpje!

Er zijn speciale pijpjes zoals de Bud-Bomb en the Weezy die geen screen nodig hebben. Een screen of metalen filter is van groot belang voor een bong of cannabis pijp. Door het gebruiken van een screen zal je bong of pijpje van metaal, glas of hout niet verstop raken. Een verstopte pijp wil je echt voorkomen. Bestel bij je pijpje dus ook een screen zodat je pijpje of bong goed blijft werken. De screens zijn erg goedkoop en worden meestal per 5 stuks geleverd.

Speciale en niet alledaagse metalen cannabis pijpjes!

We verkopen ook twee unieke pijpjes die ook functioneren om cannabis mee te roken. Deze werken net wat anders en daarom benoemen we deze hier. Dit zijn namelijk de Bud-Bomb en de Weezy. Beiden stromen voort innovatieve ideeën voor het ontwikkelen van deze unieke producten.

The Weezy is een speciaal cannabis pijpje voorzien van een vulkamer!

The Weezy werkt net weer anders dan de klassieke pijpjes. Bij de Weezy plaatst je de kruiden of cannabis in een meegeleverde stash-pot. Dit is een klein rond bakje met gaatjes die je vult met kruiden of cannabis en vervolgens plaatst in de Weezy. Je houdt een aansteker net als bij een joint aan de voorkant van de Weezy. Je neemt een trek en klaas is kees. 

The Budbomb voor een sterke cannabis hit!

De Budbomb is net als de Weezy nieuw in de cannabis wereld en is nu al niet meer weg te denken uit de cannabis cultuur. Eenvoudig je cannabis  roken waar je maar bent zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. Je vult de cannabis kamer en ja gaat op pad. De vulkamer van de Budbomb is groter dan die van de Weezy. Dit maakt dat je langer kan genieten van het roken van je cannabis met de Budbomb dan met de Weezy. 

Naast deze twee aparte metalen pijpjes bieden we ook pijpjes aan vervaardigd van twee of meerdere materialen. We hebben deze pijpjes geplaatst onder de subcategorie overige pijpjes. Miscchien vind je hier wat je zoekt. Dit zijn afwijkende model pijpjes die het tevens erg goed doen bij onze gasten.

Waar kan ik metalen pijpjes online kopen?

Bij ons koop je niet alleen cannabis zaden of paddo's en truffels, we verkopen ook ontzettend veel Headshop producten die gebruikt kunnen worden psychedelica. Headshop producten ondersteunen en vergemakkelijken het gebruik. Bijvoorbeeld hoe kan je cannabis roken zonder of een pijpje, bong of lange vloei? Niet, daarom bieden een scala aan producten die hier ondersteuning in geven. Heb je interesse in een metalen pijp of een ander pijpje, maar je kan geen keuze maken? Neem a.u.b. contact met ons op en we zullen er alles aan doen om jou een goed gevoel te geven met de juiste keuze!