Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Stash & Opbergdoosjes

Wil je jouw waardevolle spullen goed opbergen? Dan koop je stash cans. Deze stash cans zijn ideaal om geld te verstoppen en andere waardevolle spullen. Koop jouw stash can online.

 

Wat is een Stash Can?

Het kopen van een stash can doe je online. De stash can wordt snel bij jou thuis geleverd in een doos die voor de postbezorger eruit ziet als een normale doos. We willen namelijk niet dat andere weten wat jij hebt besteld. Dit is puur een bestelling voor jou om je waardevolle of persoonlijke spullen op te bergen zoals bijvoorbeeld sieraden, geld, lange vloei en je grinder, psychedelische kruiden etc.

Welke geheime opbergdoosjes verkopen wij?

Geld verstoppen is een belangrijk thema, zeker nu er geruchten zijn dat je dadelijk rente moet betalen om jouw geld op een spaarrekening te plaatsen. Veel mensen hebben aangegeven dat wanneer dat daadwerkelijk gebeurt mensen hun geld van de bank afhalen en in hun huis gaan bewaren. Dit is goed nieuws voor criminelen. Daarom is het verstoppen van geld erg belangrijk. Een stash can is hiervoor een uitgelezen kans. Niemand denkt eraan om in die doos Pringles te kijken of in een cola blikje. De stash can zijn er niet zonder reden. Ze zijn de ideale manier om jouw geld te verstoppen.

Waarom is Pringles het ultieme geheim opbergdoosje voor het bewaren van je geld?

Veel mensen sparen hun welverdiende geld niet meer op de bank. De bank geeft nauwelijks rente en het veilig opbergen van je kapitaal op de bank is er ook niet meer. Een bank gaat failliet en jij bent al je geld kwijt. Om deze reden hebben we enkele geheime opbergdoosje / stash cans te koop. Deze lijken op het eerste gezicht niet op een opbergdoos. Stash cans lijken vaak op bestaande bekende producten. Hierdoor zal een inbreker of indringer in uw huis deze stash can laten staan en op zoek gaan naar een sieradendoos en een kluis. Anno 2022 doe je er goed aan om je geld lekker thuis te bewaren of te investeren in goud met de aankomende inflaties. Een stash can kan ook gebruikt worden voor het bewaren van je cannabis rookaccessoires.

Bewaar je sieraden in het geheime visvoer voerbus!

Net als het opslaan van je geld zou je bijvoorbeeld de vis voerbus kunnen gebruiken voor het opslaan van je sieraden. De vis voerbus zelf is ook gevuld, dit betekent dat je de bus gewoon kan gebruiken.  Alleen aan de onderzijde is er een geheime kamer waar je mooie sieraden, horloge in kan bewaren. De vis opbergdoos is vanwege zijn grote inhoud erg populair onder onze gasten. Aan deze bus valt echt niet op te merken dat het hier om een stash can gaat. Zoek je een geheime plek waarvan alleen jij dit weet? Stop met zoeken en bestel de vis voerbus. Kan je ook Microdosis capsules in een stahscan bewaren?

We bieden velen stash scan van het merk TightVac waar je microdosis capsules perfect in kan bewaren. Deze opbergdoosjes trekken namelijk vacuüm op het moment van dichten. Door het vacuüm trekken blijven de capsules lucht en vocht vrij. Vanwege deze reden is het dus verstandig om voor je microdoseer capsules een opbergdoosje aan te schaffen van het merk TightVac.

Waar verstoppen mensen hun geld?

De meeste mensen kijken in hun eigen huis wanneer ze geld willen verstoppen. In de koelkast, in een boek, in de kledingkast, misschien in de kinderkamer of in een schoen. Het zijn allemaal plekken waar mensen hun geld verstoppen. Helaas weten veel inbrekers dit inmiddels ook en dan is jouw geld nog steeds niet veilig. Een dubbel plafond of een gat in de tuin graven is ook vaak een tip die mensen geven maar veel mensen vinden dit te veel werk. Met een stash can kan je ook veel makkelijker geld verstoppen of je wiet voor een bong. Zonder dat je je hele huis of tuin overhoop hoeft te halen. Bestel jouw stash can online en je kan vrijwel direct jouw geld verstoppen.

De stash can is een ideale geheime opbergplaats!

Wat je ook wilt verstoppen, een stash can is een goede plaats om waardevolle en geheimen spullen te bewaren. Mensen denken namelijk niet aan het controleren van zo’n stash can. De stash cans die eruit zien als voedingsmiddelen kan je bijvoorbeeld eenvoudig in de voorraadkast plaatsen en niemand zal er ooit achter komen dat het een stash can is of dat er geld of drugs in verborgen zit. Je kan er ook je cannabis in bewaren voor je bong of waterpijp.Kan je ook een stash meenemen op pad?

Weet je wat ik echt vervelend vind? Als ik een dagje naar het strand ga met mijn zoon. Dan willen we rennen, springen, zwemmen en zandkastelen bouwen. Maar wie let er dan op de spullen die ik bij me heb? Ik heb minstens toch mijn autosleutel bij me en wat geld. Waar verstop ik dat? Een stash can dat eruit ziet als een cola blikje vind ik dan ideaal. Niemand verwacht dat er iets waardevols in zit en dus voelt het voor mij veilig dat niemand mijn waardevolle spullen vind of meeneemt. Daarom worden stash cans ook wel safe cans genoemd. Ze houden je spullen immers veilig. We bieden naast de stash cans ook Vitavac opbergdoosjes aan die bij het sluiten vacuum trekken. Dit houdt in dat als je hier bijvoorbeeld cannabis voedselwaren in bewaard deze veel langer meegaan.

Welke verschillende soorten opberdoosjes verkopen wij?

Er zijn heel veel verschillende soorten stash cans op de markt. De beste stash cans hebben wij voor jou geselecteerd en in ons assortiment opgenomen. Zo vergroot je de kans om jouw waardevolle spullen veilig te houden. Zo zie je dat er veel verschillende vormen van stash cans zijn. Kies iets waarvan je weet dat het in jouw omgeving past. Het voordeel van een blikje cola is dat het eigenlijk wel in elk huishouden past. Een doosje visvoer is wat dat betreft anders. Wat moet iemand met visvoer als die geen vissen heeft? Stashcan kan ook gebruikt worden voor het opslaan van je shisha tabak.Wanneer bestel je een opbergdoosje?

Je kan uiteraard wachten totdat de rente negatief wordt. Iedereen zal dan direct stash cans gaan bestellen. Het probleem hiermee is dat ze dan snel uitverkocht zullen zijn. Het andere probleem is dat wanneer iedereen zijn geld van de bank gaat halen er een serieus probleem ontstaat. Voor elke euro die de bank op een spaarrekening heeft staan lenen ze er ongeveer tien keer zoveel uit. Dus je krijgt dan een serieus probleem dat niet iedereen zijn geld van de bank af kan halen. De bank heeft dat geld simpelweg niet. Wees dus slim en zorg dat je alvast wat geld in huis haalt, je cryptocurrency veilig opslaat op een USB-stick en deze beiden veilig opbergt. Dat geld of USB-stick bewaar je natuurlijk in een stash can.

Waar kan ik online een stash can bestellen?

Meer en meer mensen bestellen stash cans. Ze zijn dan ook een van de populairste producten in onze Headshop. Bestel daarom vandaag nog jouw stash can en houdt jouw waardevolle spullen veilig. We zullen de stash can veilig inpakken en verzenden met een track en trace. Met de track-and-tracecode bent u instaat het pakket te volgen tot aan de voordeur.