Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Tipjes


 

Filters of tips zijn belangrijk voor het rollen van een joint of pretsigaret!

Heb je weleens een joint proberen te draaien zonder en tip of filter? Misschien gaat het draaien wel, maar een hijs ervan nemen gaat echt niet lukken. De lange vloei wordt nat waardoor het gedeelte waar de mond op wordt geplaatst, slap wordt en hierdoor geen rook uitkomt. Het gebruiken van een filter of een tip is dus van essentie voor het maken van een werkende joint. Dat een tip en vloei samengaan blijkt ook uit de velen lange vloei pakjes die voorzien zijn van tips.

Aansteker kopen met een cool design?

Een sigaret of joint steek je aan met een aansteker. Een aansteker is daarom van groot belang. We verkopen velen verschillende aanstekers met een leuke opdruk. Bovendien bieden we ook aanstekers aan met een jet-vlam. Deze doorstaan elke storm of harde wind. Ze worden niet voor niks stormaanstekers genoemd. Een sterke straalvlam zorgt altijd voor het kunnen aansteken van je sigaret of joints in de erbarmelijkste omstandigheden. De aanstekers die we verkopen zijn van het bekende merk Clippers. Deze hebben een grote vlam en doen het altijd tot deze leeg zijn. Tips: onmisbaar voor het rollen van een joint!

Heb je weleens een joint proberen te draaien en te roken zonder een tip of filter? Waarschijnlijk heb je dan gemerkt dat het roken van deze joint niet goed gaat. De lange vloei wordt nat en slap en er zal geen rook uit de joint ontstaan. Het gebruiken van een filter of een tipje is dus essentieel voor het maken en roken van een goede joint. Dat een tip en vloei samen gaan blijkt ook uit de vele lange vloei pakjes die voorzien zijn van tips.

ActiTube filters

De ActiTube filters verminderen de teer opname in de longen wanneer deze wordt ingezet als tip of filter voor een joint. Bovendien zorgen deze ActiTube tips ook voor het verzachten en het afkoelen van de warme rook. ActiTube filters zijn een uitkomst om de longen schoner te houden. Maar ook cones zijn voorgedraaid. Dit zijn weliswaar geen filters of tipjes, maar lege hulsjes vloei met een geïntegreerde tip.

RAW tips voor een verantwoorde keuze

Witte tips of filters voor een cannabis joint zijn vaak gebleekt met chemicaliën. Dit maakt dat de witte tipjes niet echt gezond voor je lichaam zijn. RAW heeft een geweldig assortiment bruine tips en vloeitjes. Tijdens het fabriceren van de RAW-producten worden er geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Dit maakt het dus een meer verantwoorde keuze. We verkopen ook rolling-trays (draag tray om een blowtje op te draaien) van het merk RAW. Deze hebben een uniek design!

Flamez Filters Red, Black or Yellow zijn ideaal voor het rollen van een joint!

Flamez tips zijn zeer voordelig in vergelijking met andere tip merken. Flamez biedt zijn filters aan in de kleuren Rood, Zwart en Geel. Er zit geen verschil in deze kleuren behalve dan de buitenkant. De tips zijn voorzien van vouwlijnen, dit maakt het vouwen van een tip voor een joint erg makkelijk! We merken dat de prijs-kwaliteitverhouding van deze tips erg gunstig uitvalt. Voor €12,50 krijg je maar liefst 50 tip-boekjes met elke 50 tips.

High Rollers Bible tips voor de echte filosofische stoner!

Ondanks dat we vele verschillende soorten tipjes verkopen ten behoeve van het draaien van een joint, is de High Rollers Bible een exclusief filterboekje! Deze is voorzien met leuke citaten en wijze spreuken. Perfect als je met een gezellig aantal mensen cannabis aan het roken bent of een leuk cadeau-idee. De High Rollers Bible bevat maar liefst 322 tips en 25 bladzijden. Een ander leuk cadeau voor een echte cannabis stoner zijn onze asbakken. Deze zijn voorzien van een geinig wietblad poppetje!

Zijn tips of cannabis filters RAW niet gebleekt beter voor de gezondheid?

Witte tips of filters voor een cannabis joint zijn vaak gebleekt met chemicaliën. Dit maakt dat de witte tips waar je op zit te zuigen niet echt gezond voor je lichaam. RAW heeft een geweldig assortiment bruine tips en vloeitjes. Tijdens het fabriceren van de RAW-producten worden er geen schadelijke chemicaliën gebruikt. RAW staat voor Puur en betekent eigenlijk zo puur natuur mogelijk product. We verkopen ook rolling-trays (draag tray om een blowtje op te draaien) van het merk RAW. Deze hebben een uniek design!

Flamez Filters Red, Black or Yellow zijn ideaal voor het rollen van een joint!

Flamez tips zijn zeer voordelig in vergelijking met andere tip merken. Flamez bied zijn filters aan in de kleuren Rood, Zwart en Geel. Er zit geen verschil in deze kleuren behalve dan de buitenkant. De tips zijn voorzien van vouwlijnen, dit maakt het vouwen van een tip voor een joint erg makkelijk! We merken dat de prijs kwaliteit verhouding van deze tips erg gunstig uitvalt. Voor 12,50 euro bezit je maar liefst 50 tip-boekjes met elke 50 tips. De afmetingen van de Flamez filters zijn:

⦁    Afmetingen Flamez tips: 60x20 mm

Waarom tips of filters online kopen bij ons in de Headshop?

Ten eerste is de prijs voor cannabis filters of tips bij ons erg laag en ten tweede zullen we de bestelde goederen die voor 16 uur (werkdagen) zijn besteld dezelfde dag nog verstuurd worden. Al onze rokers benodigdheden versturen we discreet zodat niet een nieuwsgierig buurman de hele buurt kan vertellen wat je hebt besteld. Nadat wij de betaling hebben ontvangen zullen je de track en trace mailen en de goederen met spoed versturen.

Tipjes online kopen bij 24High

Bij 24High bestel je eenvoudig jouw tips online in de webshop. Je plaatst jouw producten in het winkelwagentje en betaalt eenvoudig via een van de aangeboden betaalopties. Is jouw bestelling op een werkdag vóór 16.00 uur geplaatst? Dan versturen we het nog dezelfde dag! Al onze rokersbenodigdheden versturen we veilig en discreet. Bestel vandaag nog jouw tips of filters en ontvang deze zo snel mogelijk op de deurmat.