Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Tipjes


 

Filters of tips zijn belangrijk voor het rollen van een joint of pretsigaret!

Heb je weleens een joint proberen te draaien zonder en tip of filter? Misschien gaat het draaien wel maar een hijs ervan nemen gaat echt niet lukken. De lange vloei wordt nat waardoor het gedeelte waar de mond op wordt geplaatst, slap wordt en hierdoor geen rook uitkomt. Het gebruiken van een filter of een tip is dus van essentie voor het maken van een werkende joint. Dat een tip en vloei samengaan blijkt ook uit de velen lange vloei pakjes die voorzien zijn van tips.

ActiTube filters zijn pre-rolled kleine koolstoffilters die je kan gebruiken als tip of filter in een joint!

De ActiTube filters verminderen de teer opname in de longen wanneer deze wordt ingezet als tips of filter voor een joint. Bovendien zorgen deze ActiTube tips ook voor het verzachten en het afkoelen van de warme rook. ActiTube filters zijn een uitkomst om de longen schoner te houden. Maar ook cones zijn voorgedraaid. Dit zijn weleens waar geen filters of tips, maar lege hulsjes vloei met een geïnterageerde tip.

Aansteker kopen met een cool design?

Een sigaret of joint steek je aan met een aansteker. Een aansteker is daarom van groot belang. We verkopen velen verschillende aanstekers met een leuke opdruk. Bovendien bieden we ook aanstekers aan met een jet-vlam. Deze doorstaan elke storm of harde wind. Ze worden niet voor niks stormaanstekers genoemd. Een sterke straalvlam zorgt altijd voor het kunnen aansteken van je sigaret of joints in de erbarmelijkste omstandigheden. De aanstekers die we verkopen zijn van het bekende merk Clippers. Deze hebben een grote vlam en doen het altijd tot deze leeg zijn. 

High Rollers Bible tips voor de echte filosofische stoner!

Ondanks dat we velen verschillende soorten tips en filter verkopen ten behoeve van het draaien van een joint, is de High Rollers Bible een exclusief filterboekje! Deze is voorzien met leuke citaten en wijze spreuken. Perfect als je met een gezellig aantal mensen cannabis aan het roken bent. De High Rollers Bible bevat, maar liefs 322 tips en 25 bladzijdes. Een ander mooi cadeau of gift voor een echte cannabis stoner zijn asbakken! Deze zijn voorzien van een geinig weedblad poppetje!

Zijn tips of cannabis filters RAW niet gebleekt beter voor de gezondheid?

Witte tips of filters voor een cannabis joint zijn vaak gebleekt met chemicaliën. Dit maakt dat de witte tips waar je op zit te zuigen niet echt gezond voor je lichaam. RAW heeft een geweldig assortiment bruine tips en vloeitjes. Tijdens het fabriceren van de RAW-producten worden er geen schadelijke chemicaliën gebruikt. RAW staat voor Puur en betekent eigenlijk zo puur natuur mogelijk product. We verkopen ook rolling-trays (draag tray om een blowtje op te draaien) van het merk RAW. Deze hebben een uniek design!

Flamez Filters Red, Black or Yellow zijn ideaal voor het rollen van een joint!

Flamez tips zijn zeer voordelig in vergelijking met andere tip merken. Flamez bied zijn filters aan in de kleuren Rood, Zwart en Geel. Er zit geen verschil in deze kleuren behalve dan de buitenkant. De tips zijn voorzien van vouwlijnen, dit maakt het vouwen van een tip voor een joint erg makkelijk! We merken dat de prijs kwaliteit verhouding van deze tips erg gunstig uitvalt. Voor 12,50 euro bezit je maar liefst 50 tip-boekjes met elke 50 tips. De afmetingen van de Flamez filters zijn:

⦁    Afmetingen Flamez tips: 60x20 mm

Waarom tips of filters online kopen bij ons in de Headshop?

Ten eerste is de prijs voor cannabis filters of tips bij ons erg laag en ten tweede zullen we de bestelde goederen die voor 16 uur (werkdagen) zijn besteld dezelfde dag nog verstuurd worden. Al onze rokers benodigdheden versturen we discreet zodat niet een nieuwsgierig buurman de hele buurt kan vertellen wat je hebt besteld. Nadat wij de betaling hebben ontvangen zullen je de track en trace mailen en de goederen met spoed versturen.