Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Mini Weegschalen

Mini-weegschalen zijn uitmuntend voor het afwegen van een microdosis en voor op reis. De afmeting van de weegschaal is zo klein dat deze gemakkelijk in de broekzak bewaard kan worden. Nooit meer onzeker over de juiste dosis met een mini-weegschaal op zak!

 

Welke weegschalen verkopen we bij 24High?

24High beschikt over meerdere weegschalen van verschillende formaten. Zo bieden we de mini, de pocket en de tafel weegschalen aan met verschillende weeg eenheden. De mini-weegschalen zijn ideaal voor het afwegen van kleine microdosissen. Ze zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk mee te nemen. Het merk On Balance staan bekend om een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Eenmaal gekalibreerd zijn dit betrouwbare mini-weegschalen.

De essentie van het wegen van je psychedelica!

Wij adviseren altijd een pocket of mini-weegschaal aan te schaffen als je psychedelica zoals bijvoorbeeld paddo's wilt gaan gebruiken. Je wilt namelijk weten wat een dosis is en deze kunnen afwegen. Maar om correct te kunnen wegen zul je als eerst de weegschaal even moeten kalibreren. Doe je dit niet dan kun je in een bad trip terecht komen omdat simpelweg de dosis veel te hoog is. Je wilt namelijk geen overweldigende en nare ervaring overhouden aan een trip op psilocybine of andere psychedelica. Psilocybine is in staat om zijn magische kracht een prachtige ervaring te manifesteren. De dosis kan per persoon verschillen. Begin altijd met een kleine dosis en voer de dosis op tot de gewenste trip niveau is bereikt. Schrijf op wat je laatste dosis was zo weet je voor de volgende keer welke dosis precies jou dat gevoel geeft wat jij prettig vind. Uiteraard kun je een mini-weegschaal ook gebruiken voor het afwegen van je dosis cannabis voor de bong. Dit kun je alleen bereiken met een On Balance mini-weegschaal in huis.

mini-weegschaal

Welke On Balance mini-weegschalen verkopen we?

On Balance weegschalen zijn van excellente kwaliteit. On Balance is een weegschalen lijn van het bedrijf Marsden wat inmiddels alweer 50 jaar bestaat. Marsden heeft zich de laatsten jaren, met succes, gespecialiseerd op het ontwikkelen van weegschalen voor de wereldwijde medische markt. Het is een innoverend bedrijf dat alleen producten maakt van hoge kwaliteit, gewaarborgd met een garantie van 3 tot 5 jaar! We bieden meerdere On Balance mini- weegschalen aan, deze worden allen geleverd inclusief batterijen, zijn simpel in gebruik en makkelijk mee te nemen als je de deur uitgaat. Hieronder zullen we enkele mini-weegschalen uitlichten:

On Balance Myco MV 100 Mini-weegschaal

De On Balance Myco MV 100 Mini-weegschaal is compact en heeft een weegcapaciteit van max. 100 gram. Verbluffend klein design dat maar liefst en nauwkeurig weegt tot twee decimalen achter de nul 0,01. Voorzien van de welbekende Tare-functie en een beschermkap die functioneert als weegplaat/bakje.

On Balance Phantom 200 Mini-weegschaal

De On Balance Phantom 200 Mini-weegschaal is een volledige digitale mini-weegschaal met een maximale weegcapaciteit van 200 gram tot 0,01 gram. De mini-weegschaal is voorzien van een plastic deksel dat bovendien dient als weegplateau. Bovendien beschikt de Phantom mini-weegschaal van achtergrond verlichting en schakelt deze vanzelf uit als er geen gebruik meer van wordt gemaakt.

On Balance TW-100 UK Mini-weegschaal

De On Balance TW-100 UK Mini-weegschaal Britse vlag weeg nauwkeurig tot op 0,01 gram en heeft een maximale weegcapaciteit tot 100 gram. Voorzien van een Lcd-scherm een tare-, en auto-off functie. On Balance Myco MX 100 mini-weegschaal. Deze mini-weegschaal is geschikt om microdosissen mee af te wegen.

weegschaal authentiek

Waar let je op bij het kopen van een weegschaal?

Waar ga je de weegschaal voor gebruiken? Is het om grote hoeveelheden te wegen of juist kleinere?

  • Gebruik je de weegschaal voor grotere hoeveelheden, dan is een weegschaal die tot 2 decimalen achter de komma nauwkeurig weegt overbodig. Kies geen mini of pocket weegschaal, maar ga voor het model tafel-weegschaal.
  • Gebruik je de mini-weegschaal voor kleinere hoeveelheden of microdosering , dan is het van groots belang dat de mini-weegschaal twee / drie decimalen achter de komma (0,01 of 0,001) nauwkeurig weegt. Dit zijn vaak de mini of pocket-weegschalen.
Weeg zelf je kruiden af voor een heerlijk theetje, of maak zelf capsules met gedroogde psilocybine paddo poeder als microdosis. Maak de juiste keuze bij het kopen van een weegschaal. Het wegen van een juiste dosis staat gekoppeld aan een geweldige ervaring.

On Balance mini-weegschalen kopen bij 24High

Het kopen van een On Balance mini-weegschaal in onze headshop kun je eenvoudig bij ons realiseren. Eenmaal besteld zullen we de mini-weegschaal met zorg verpakken en snel versturen. Koop je de mini-weegschaal voor 15 uur dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd! Heb je vragen over het gebruik van weegschalen of welke het beste bij je zou passen? Twijfel niet en neem contact met ons op.