Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Overige Pijpjes


 

Welke overige pijpjes zijn er te koop bij 24High Headshop!

Omdat we ook afwijkende modellen pijpjes verkopen hebben we een subcategorie overige pijpjes gecreëerd. Deze vallen buiten de andere categorieën vanwege design of materiaal zoals: uitgeharde polymeer klei. De wiet pijpjes van dit materiaal heten FIMO pijpjes. Er gewild bij onze gasten vanwege de lengte van de cannabis pijp en het materiaal. We verkopen natuurlijk veel meer cannabis pijpjes van verschillende materialen zoals bijvoorbeeld hout, glas of metaal. Bovendien hebben we ook de Eyce-spoon in deze categorie overige pijpjes geplaatst vanwege zijn robuustheid en combinatie van materialen. De Eyce-spoon is net als de FIMO pijp een populair item!

De Eyce-spoon is een glazen cannabis pijpje die tegen een stootje kan!

De Eyce-spoon zijn cannabis pijpjes met op het uiteinde een grote bowl. In de bowl wordt cannabis of andere kruiden geplaatst en aangestoken. Door de grote inhoud van de bowl kunnen er goede dosis kruiden verbrand worden wat leidt tot grote hijsen en veel rook. De dikte van dit glazen pijpje in combinatie met een siliconen bescherm hoesje maakt dat deze tegen een aardig stootje kan.

Ook bij ons zijn de befaamde cannabis FIMO-pijpjes beschikbaar!

De FIMO-pijpjes die we aanbieden zijn er twee formaten. Een korte van negen centimeter en een langere van 16,5 cm. Deze FIMO pijpjes zijn gemaakt van polymeer klei. De FIMO pijpjes worden vormgegeven en  in de oven verhardt. Het voordeel van deze lange FIMO pijpjes is het afkoelen van de rook voordat deze de mond bereikt. Dit maakt het gebruik plezierig. Een klei pijp in de vorm van een Chillum bestaat al duizenden jaren In India. De Babas vullen deze met cannabis en roken deze om in hogere sferen te verkeren om spiritueel contact te leggen.

fimo pijp cannabis

Houten cannabis pijpjes zoals de Twister Pipe a.k.a. Monkey Pipe erg favoriet!

Houten pijpjes zijn populair omdat deze simpelweg niet kapot te krijgen zijn. De Monkey pipe is een handig en compact cannabis pijpje. Erg favoriet vanwege zijn unieke functie. Naast deze houten pijpje verkopen we ook de populaire houten met metaal cannabis pijpje. Deze zijn vaak te koop op hippie markten over de hele wereld!

Waarom gebruik je een gaasje in een bong of een cannabis pijpje?

Gaasjes van staal zijn belangrijk zodat je metalen, glazen of ander pijpje niet vol en vast komt te zitten met cannabis of andere kruiden na een goede hit. Door een gaasje te leggen in het gedeelte waar je de kruiden plaatst blijft je pijpje goed werken. Er is niks zo vervelend als een verstopt pijpje op het moment dat je deze wilt gaan gebruiken. Voorkom irritaties en bestel wanneer je een pijpje koopt ook meteen gaasjes.

SCHOONMAKEN BONG

SALT-ROX voor het schoonhouden van waterpijpen, bongs en shisha's

SALT-ROX zijn gemalen zoutkorrels die helpen bij het reinigen van een cannabis waterpijp of Shisha's. Voor het schoonmaken voor metalen of houten pijpjes hebben we een ander product dat geschikter is. Het gemalen zout is klein van korrel, dit maakt dit zout uiterst geschikt om ook de moeilijke plekken te reinigen. De zoutkorrels hebben een schurende werking zonder te krassen. Door het schuren laat de aanslag van het roken los. SALT-ROX houdt je bong of Shisha brandschoon!

Het online kopen van overige pijpjes zoals een cannabis pijpje!

Een echte cannabis gebruiker kan niet zonder een cannabis pijpje of andere rook accessoires Hieronder vallen veel producten zoals vaporizers, lange vloei, FIMO of metalen pijpjes, grinders, bongs etc. Het gebruik van een wiet pijpje is heel simpel. Toch hebben we veel verschillende soorten pijpjes met elk zijn unieke eigenschappen. Informeer jezelf goed welk rookaccessoire het beste bij je aansluit. Eenmaal besteld zullen we de goederen verzenden met de snelheid van het licht en je voorzien van een track en trace.