Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Microdosing

Microdosing met psychedelica begint zich te ontwikklen in een ware trend. Steeds meer onderzoeken en testen wijzen uit dat het gebruik van psychedelische middelen in microdosis velen prestaties kunnen verbeteren in het dagelijkse leven. De Microdosering Psilocybine Truffels gaan werkelijk als warme broodjes over de toonbank. Het is ook niet zo gek als je ziet wat de positieve effecten van microdosing met psilocybine zijn. 

 

Wat zijn Psilocybine Truffels?

Truffels bevatten de stof psilocybine. Deze stof is verantwoordelijk voor de psychedelische effecten. Truffels worden gecreëerd door het mycelium waaruit ook de paddo groeit. Het mycelium is een netwerk van schimmeldraden-zwamdraden die onder de grond groeien. De paddo is de vrucht van het mycelium en zal uit de grond schieten wanneer het klimaat gunstig is. Voor in tijden dat het klimaat ongunstig is en de paddo dus moeite heeft met opkomen, creëert het mycelium een soort van opslagbassin (truffel) vol met voedingsstoffen (waarvan psilocybine er één van is) ter ondersteuning. De paddo zal zijn tekortkomingen door een ongunstig klimaat aanvullen uit de truffel om zijn opkomst te garanderen. Truffels bevatten net iets meer psilocybine dan paddo's.

Wat is Psilocybine?

Paddo's en Truffels bevatten de werkzame stof psilocybine. Psilocybine/Psilocine is een tryptamine en is verantwoordelijk voor de psychedelische en hallucinerende werking. Na inname van een paddo of een truffel wordt de psilocybine door het lichaam afgebroken tot psilocine. Psilocine (4-HO-DMT) lijkt, qua chemische structuur, erg veel op die van serotonine. Door deze gelijkenis wordt de psilocine cel door de serotonine receptoren gezien voor serotonine. Op het moment dat de psilocine cel zich aan de receptoren bindt, begint de psychedelische magische werking in te treden.

Waarom microdoseren met Psilocybine Truffels?

Met microdosering worden er kleine dosissen psilocybine truffels of andere psychedelica genomen. De dosissen zijn perfect afgewogen waardoor je geen last zult hebben van heftige hallucinaties of een intense trip. Je kunt gewoon normaal functioneren tijdens een kuur met microdosissen truffels. Microdosering is niet bedoeld om uit je dak te gaan en lekker te spacen. Nee, integendeel! Het microdoseren van psilocybine truffels wordt ingezet als hulpmiddel om creativiteit en prestaties te verbeteren! Angsten vallen weg als sneeuw voor de zon en een gevoel van diepe innerlijk rust zal ervaren worden. Microdoseren met psilocybine truffels laat je out of the box denken. Zit je vast in bepaalde denkpatronen of heb je een aantal aandachtspunten in je gedrag of werk waar je aan wilt werken, dan kan microdoseren met psilocybine truffels de oplossing zijn. Bovendien verkopen we ook andere paddenstoelen extracten ten behoeve van de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Dit zijn de medicinale paddenstoelen. Dit zijn geen psychedelische paddenstoelen.

truffels psilocybine

Wat zijn de voordelen van microdoseren

Dat met de microdoseren van psychedelica innoverende ideeën geboren worden is niet iets nieuws. In Silicon Valley, Californië, zijn veel grote bekende technologische bedrijven gevestigd. Bij veel van deze bedrijven nemen de werknemers kleine hoeveelheden van psychedelica tot zich, bij of vóór het ontbijt. Het nemen van microdosissen psychedelica verbetert bij de medewerkers de productiviteit en het creatief denken. Dit veroorzaakt dat de medewerkers zich niet vast houden aan bepaalde denkpatronen. Deze denkpatronen kunnen doorbroken worden met het gebruik van psilocybine truffels. Hierdoor ontstaat er ruimte waar creativiteit kan groeien tot innovativiteit.

Waarom microdoseren met Psilocybine Truffels:

 • beter en dieper slapen
 • makkelijker kunnen Leren, studeren door toename concentratie-focus
 • meer sympathie voor de natuur
 • positief gestemd
 • beter omgaan met werkdruk en stress
 • meer energie en zin in het leven
 • beter kunnen luisteren door toename in geduld
 • verbetering in sociale vaardigheden
 • zeg maar dag tegen besluiteloosheid
 • toename in creativiteit
 • verhoogd probleem oplossend vermogen
 • rust en ontspanning
 • makkelijker van verslavingen afkomen
 • meer structuur
 • werkt positief bij ADHD
 • werkt tegen zware hoofdpijnen (Clusterhoofdpijn, Migraine)

microdosis

Gebruik microdoseren Psilocybine Truffels

Het makkelijke van de microdosis XP verpakking is dat de dosissen al afgewogen zijn. Ze zijn vacuüm individueel verpakt en zo uit de verpakking te consumeren. Om maximale resultaat te behalen met microdoseren van magische truffels is het verstandig de truffels volgens het gebruikersschema minimaal één tot maximaal twee maanden in te nemen. Het best is om de dosis in de ochtend op een lege maag in te nemen. Veel gebruikers van microdoseren ervaren toename van energie. Vandaar dat het wijs is om de microdosis truffels niet in de namiddag of voor het slapen gaan in te nemen.

Twee gebruikersschema microdoseren psilocybine truffels. Houdt deze cyclus aan voor minimaal 1 en voor maximaal 2 maanden voor een maximaal resultaat:

schema microdosis

Neem 2 dagen achter elkaar 1 dosis per dag. Na deze 2 dagen neem je 2 dagen geen dosis en dan begint het weer van vooraf aan. Het is dus een vierdaagse cyclus dat zich continue herhaalt.

 • Maandag dosis dag
 • Dinsdag dosis dag
 • Woensdag geen dosis dag
 • Donderdag geen dosis dag
 • Vrijdag dosis dag
 • Zaterdag dosis dag
 • Zondag geen dosis dag
 • Maandag geen dosis dag
 • Dinsdag dosis dag

Als de cyclus hierboven niet voor je werkt, kun je uiteraard ook deze proberen:

schema microdoseren

 • Maandag dosis dag
 • Dinsdag geen dag
 • Woensdag geen dosis dag
 • Donderdag dosis dag
 • Vrijdag geen dag
 • Zaterdag geen dag
 • Zondag dosis dag
 • Maandag geen dosis dag
 • Dinsdag geen dosis dag

Waarom is het belangrijk om je aan het gebruikersschema te houden

Het lichaam zal bij dagelijkse inname van een microdosis truffels tolerantie voor psilocybine opbouwen. Dit tolerantieproces is precies wat je niet wilt. Als het lichaam eenmaal tolerantie heeft opgebouwd, er aan gewend is geraakt om dagelijks truffels binnen te krijgen, dan zullen de effecten afzwakken omdat het lichaam zich heeft leren aanpassen aan de stof psilocine. Hierdoor zullen er grotere dosissen psilocybine truffels genomen moeten worden om dezelfde effecten te verkrijgen. Psilocybine wordt binnen twee dagen volledig afgebroken door het lichaam. Geef het lichaam niet de kans om tolerantie op te bouwen, houd je aan het schema en laat de magie van de truffel zijn werk doen. Deze 5 Pack Psychedelic Psilocybine Microdosing XP in onze Mushroomshop kan 5 tot 12 weken gekoeld bewaard worden. Dit doe je in een koelkast die tussen de 3 en 5 ºC is ingesteld. Wanneer je de verpakking openmaakt kun je deze nog 3 weken bewaren. Slimmer is om de porties uit te knippen, zodat je de rest van de verpakking dicht kan laten voor de porties die je nog niet gaat gebruiken, waardoor deze dus beter geconserveerd blijven.

sproen truffel

Hoe kweek ik truffels voor microdoseren?

Het kweken van een truffel (sclerotia) kan op redelijk eenvoudig manier gedaan worden mits er hygiënisch en steriel wordt gewerkt. Voor het kweken van truffels voor microdoseren heb je Sclerotia sporen nodig. Sporen zijn net als zaadjes voor bloemen. De paddo hoeden laten de paddosporen vallen, deze vallen neer of worden door de wind meegenomen. Uit deze sporen groeit weer een mycelium. Een mycelium is een ondergronds netwerk van schimmeldraden. Het is het mycelium die de paddo, de vrucht, laat opkomen wanneer het klimaat gunstig is. Met een paddosporen kan je dus zelf paddo's kweken. Voor het kweken van truffels voor microdoseren heb je Sclerotia sporen nodig. Deze hoef je alleen te injecteren in een substraat of eerst in een Liquid Culture om het ontkiemingsproces van de sporen te versnellen.

Microdoseren Psilocybine Truffels kopen bij 24High

Onze microdoseren psilocybine truffels zijn van allerhoogste kwaliteit en vervaardigd door experts met vele decennia aan ervaring. De microdosissen psilocybine truffels van McMicrodose of Microdosing XP zijn 100% natuurlijk en vrij van pesticiden en chemicaliën. Heb je vragen over het gebruik van psilocybine microdoseren truffels neem dan a.u.b. contact (info@24High.nl) met ons op. Het bestellen van onze producten kan eenvoudig, snel en goedkoop. Alle producten op onze website worden discreet verpakt verzonden.