Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Top 10 Outdoor Zaden

Op zoek naar buiten wietzaden om buiten wietplanten te kweken? Dan zit je hier goed want hier vind je de beste wietzaadjes voor het buiten kweken van cannabis planten. Dit geldt voor zowel autoflowering als gefeminiseerde wietzaden. Plaats de wietzaden in een pot, in een kas of in jouw tuin en je zal al snel mooie wietplanten hebben staan.

 

Kan je in Nederland wiet kweken met wietzaden voor buiten?

Nederland staat niet bekend als een land waar veel zon schijnt. Vandaar dat Nederland zo succesvol is met zijn kassen. Toch is het kweken van wietplanten in de buitenlucht in Nederland heel goed mogelijk. Met deze speciale buiten wietzaden kan je rekenen op een mooie oogst. Daarbij is het in Nederland toegestaan om een aantal wietplanten te hebben staan in je eigen tuin.

Welke wietzaden doen het goed in de buitenlucht?

Met de grootste zorg worden wietzaden tegenwoordig samengesteld en beïnvloed om te zorgen voor de beste resultaten. Daarom kan je ook in de Nederlandse buitenlucht veel verschillende soorten wiet kweken. Denk aan CBD-rijke wietzaden, hoge THC strains maar ook medicinale wietsoorten. Je kan dus van praktisch elke wietsoort wel een aantal wietzaden gebruiken om buiten wiet te kweken.Grote wietplanten in jouw achtertuin

De wietzaden die je buiten gebruikt om cannabis planten te kweken bepalen hoe groot de wietplanten in je achtertuin worden. Door de langere bloeiperiode in de buitenlucht worden de wietplanten vaak groter. Dit betekend een hogere opbrengst, maar ook dat ze wel eens boven de schutting van je tuin kunnen uitsteken. Goed om je hiervan bewust te zijn.

Liever buiten wietzaden die wat kleiner blijven?

Kies je liever voor wietplanten die niet boven jouw schutting uitsteken? Dan kies je voor autoflowering wietzaden die voor buiten geschikt zijn. Deze gaan automatisch in bloei en zijn daarmee niet afhankelijk van het aantal lichturen dat ze krijgen. Zo blijven ze kleiner dan de niet-autoflower buiten wietzaden. Die gaan immers pas in bloei wanneer het aantal lichturen afneemt aan het einde van de zomer.

Zijn Autoflower wietzaden geschikt voor de buitenkweek?

De autoflower wietzaden voor buiten hebben een aantal voordelen. Ze blijven niet alleen kleiner, ze gaan ook eerder in bloei. Hierdoor heb je de kans op 3 oogsten in een seizoen. Autoflower buiten zaden maken het kweken van buitenwiet ook een stuk makkelijker. Je hoeft namelijk geen lichtschema te hanteren. Kies je voor autoflower buiten zaden dan kan je kiezen uit meerdere autoflower wietzaden voor de buitenkweek van cannabis.Hoe kweek je buitenwiet met niet-autoflower zaden?

De plek waar je jouw wietplant plaatst, is erg belangrijk. Zon speelt een belangrijke rol en dus kies je voor een zonnige plek in jouw tuin. Wat is de beste tijd om buiten wiet te kweken? Dat lees je hier! Wanneer je hier verder geen aandacht aan besteed dan kan je erop rekenen dat deze half of eind augustus de plant in bloei treed. Echter kan je dit ook manipuleren. Je moet dan het aantal lichturen dat jouw cannabis plant krijgt gaan reguleren. Dit dient dan maximaal 12 uur per dag te zijn om de plant in bloei te laten schieten.

Vergroot de opbrengst van jouw buiten wietzaden?

Hoewel je de buiten wietzaadjes ook in de grond van jouw tuin kan plaatsen kiezen de meeste mensen ervoor om dit in een pot te doen. De reden hiervoor is simpel. Je hebt zo controle over de voeding die de wietplant krijgt uit de grond waar deze in staat. Door speciale voeding toe te voegen aan de grond vergroot je de oogst van jouw wietplant. Het is dan ook zeker aanbevolen om dit toe te voegen aan je buiten wietzaden.

Gefeminiseerde buitenkweek wietzaden

Waarom veel mensen kiezen voor het kweken van wiet in een afgesloten ruimte, zoals een huis of kweekkas is omdat je hier de omgeving beter kan reguleren. Echter zijn de meeste gefeminiseerde wietzaden inmiddels zeer sterk. Temperatuurschommelingen en insecten hebben inmiddels nauwelijks meer invloed op jouw oogst. Ook zijn de meeste schimmelbestendig tijdens de buitenkweek van wiet.

Waarom buitenwiet kweken?

Het kweken van wiet in de buitenlucht is echter erg populair. Dat komt simpelweg omdat je buiten kweken van wiet tegen zeer lage kosten kan. Je hebt immers alle voordelen van de buitenlucht en daarmee de krachten van de natuur. Zon en water krijg je gratis van Moeder Natuur. De kracht van de buiten kweek wietzaden zorgt ervoor dat ze nauwelijks beïnvloed worden door de nadelen van de harde wetten van de natuur. En de oogsten van buitenkweek zijn groot. Dus met lage kosten kan je een grote oogst behalen, wat wil je nog meer? Daarom is het kweken van tuinwiet met behulp van buiten wietzaadjes iets wat we in steeds meer tuinen zien opkomen. Zeker met alle voordelen van medicinale wietsoorten en bijvoorbeeld CBD zaden.

Kopen buiten wietzaden voor het kweken van cannabis

Denk je eraan om buitenwiet te gaan kweken? Dan kunnen we alleen maar zeggen dat je groot gelijk hebt. Koop jouw buiten wietzaden nu online in onze webshop. De buiten zaden zijn altijd vers op voorraad en worden daardoor snel geleverd. Onze buiten wietzaden zijn altijd goedkoop geprijsd en van hoog kwaliteit en worden discreet verzonden.