Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Sporen PaddoWil je sporenspuiten, sporen ampullen of sporenprints kopen om je eigen paddo’s vanuit sporen te kweken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij 24High vind je sporen van diverse psilocybe paddenstoelen.

 

Wat zijn paddo sporen?

Sporen zijn eencellige lichamen waarmee de paddo zichzelf kan reproduceren. Deze sporen zijn afkomstig uit de hoed van de paddenstoel en vallen om de paddo heen waardoor er nieuwe paddo’s kunnen ontstaan. Deze sporen zorgen ervoor dat de paddo aan een nieuwe cyclus begint. Paddo sporen zijn dan ook de manier om nieuwe paddo’s te laten ontstaan. Uiteindelijk wordt de spore mycelium en daaruit groeien weer nieuwe paddo's. Je kan uiteraard ook voor een growkit gaan, deze bevatten zowel sporen als een goede verhouding substraat. Mocht je gelijk psilocybine willen uitproberen kies dan voor magische truffels.

Vormen van paddo sporen

Er zijn meerdere vormen van paddo sporen waarmee je nieuwe paddo’s kan gaan kweken. Hoewel sporen namelijk wel in de wind waaien, is de kans dat paddo sporen zo je kweekset in waaien heel erg klein. Daarom kan je paddo sporen kopen bij webshops zoals 24High. Je kan namelijk paddo sporen kopen in de vorm van paddo sporenspuiten, paddo sporen ampullen en paddo sporenprints. Ook kan je zelf de sporen van je paddo’s proberen op te vangen om er een nieuw cyclus paddo’s mee te kweken.


sporencyclus

Wat is een sporenspuit?

Wanneer je je eigen paddo’s wilt gaan kweken heb je diverse mogelijkheden om hiermee te beginnen. Je kan een kant-en-klare paddo growkit kopen, maar je kan ook een sporenspuit kopen. Met sporenspuiten kan je de daadwerkelijke sporen van de paddo’s in de kweekbak aanbrengen. Al onze sporenspuiten worden in een steriele omgeving geproduceerd. Dit om ervoor te zorgen dat deze van hoge kwaliteit zijn.

Hoeveel paddo’s haal ik uit een sporenspuit?

Al onze sporenspuiten bevatten 20 ml sporensuspensie. Hier kan tussen de 5 en 10 batches uithalen. Uiteraard is het aantal paddo’s dat je uit een sporenspuit haalt afhankelijk van de manier van kweken. Hoe dan ook zorgen onze verse paddo sporenspuiten voor meerdere batches aan overheerlijke paddo’s.

Wat zijn sporen ampullen?

Paddo’s kan je ook kweken met sporen ampullen. Deze flacons of ampullen zijn uitermate geschikt voor het kweken van paddo’s. Ze zijn namelijk in een steriele omgeving geproduceerd en blijven daarmee van hoge kwaliteit. Dit levert je dan ook grote hoeveelheden paddo’s op. De sporen ampullen bevatten sporen vloeistof die voortkomt uit het verzamelen van sporen uit de hoeden van paddo’s. Er wordt dan ook vaak gezegd dat sporen ampullen meer paddo’s opleveren bij kweek dan sporenspuiten voor paddo’s.

Wat is een sporenprint?

Wil je aan de slag gaan met het kweken van je eigen paddo’s dan kan je kiezen voor het kopen van sporenprints. Met een sporenprint haal je een verzameling van sporen binnen. Met deze sporenprint kun je snel beginnen met het kweken van je eigen paddo’s. Om ervoor te zorgen dat alle sporenprints van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn worden deze in een steriele omgeving gecreëerd. Door de sporenprints in een koude en donkere omgeving te bewaren kun je ze jaren bewaren voordat er geen paddo’s meer uit zullen groeien.

sporenspuit

Lion's Mane Mushroom Lollypop: De Toekomst van Mushroom Edibles

De wondere wereld van eetbare paddenstoelen evolueert voortdurend, en één van de meest verrassende en boeiende nieuwkomers op het toneel is de Lion's Mane mushroom lollypop. Deze Mushroom Edible zijn niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar beloven ook een scala aan gezondheidsvoordelen dankzij de unieke eigenschappen van de Lion's Mane paddenstoel.

Zijn sporen uit paddo’s legaal te koop?

Het kopen van sporen uit paddo’s is in Nederland volkomen legaal. Dit terwijl het kopen van paddo’s niet legaal is. Daarom kan je bij Mushroomshop vandaag de dag alleen paddo kweeksets kopen en sporen uit paddo’s. Dit is namelijk wel toegestaan volgens Nederlandse wetgeving. De meeste paddo sporen worden online gekocht via smartshop webshops. Twijfel je over de wet geving in jouw land? Zoek dit dan eerst uit voordat je bij ons een van deze producten besteld.

Wanneer koop je sporen van paddo’s?

Het kweken van paddo’s doen veel Nederlanders. Echter, wanneer je begint met het kweken van paddo’s dan kan je beter kiezen voor kant-en-klare paddo growkits. Heb je wat meer ervaring dan is het tijd om de stap te maken naar paddo sporen. Dit vergt namelijk iets meer ervaring, maar hieruit kan je wel meer paddo’s halen. Daarom zijn sporenspuiten voor paddo’s populair onder kwekers van paddo’s.

paddosporen

Kweken van paddo’s uit sporen

Wanneer je aan de slag gaat met het kweken van paddo’s uit sporen dan kan je dit op diverse manieren doen. Belangrijk is dat je altijd steriel werkt. Bij besmetting kan dit namelijk desastreuze gevolgen hebben voor jouw paddo oogst. Daarom leveren wij, wanneer nodig, diverse materialen om steriel te werken bij het bestellen van sporen.

Het kweken van paddo’s kan je doen met behulp van een doorzichtige plastic bak of een aquarium. Een voedingsbodem kan bestaan uit een combinatie van rijstemeel en vermiculiet bijvoorbeeld. Je kan dit steriliseren met een gewone pan, al werkt een snelkookpan stukken beter. Andere voedingsbodems zijn echter ook mogelijk, zoals rogge, graan graszaad, vogelzaad of koffie. Dit kan verschillen per paddo soort dat je wilt gaan kweken uit jouw paddo sporen. Voedingsbodems worden ook wel eens substraten genoemd overigens.

Paddo sporen online kopen

Wil je paddo sporen, medicinale paddenstoelen of microdosering truffels kopen dan doe je dit het beste online. Bij online smartshops worden sporen van hoge kwaliteit op juiste wijze bewaard in koele en donkere omstandigheden. Zo krijg je altijd paddo sporen van hoge kwaliteit thuis gestuurd. Bestel daarom jouw paddo sporen online bij 24High. Of het nu gaat om een paddo sporenspuit of paddo sporen ampullen we zorgen dat deze bij jou thuis snel en discreet worden bezorgd.