Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.



JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Mondo Growkits


 

Mondo een pionier op het gebied van paddo cultivatie

Mondo growkits zijn vervaardigd door experts en mycologen op het gebied van psilocybine paddenstoelen. De Mondo growkits zijn van grote klassen en zijn redelijk eenvoudig op te zetten. Mondo is een vooruitstrevend bedrijf die gebruikt maakt van innovatieve en nieuwe biologische kweekmethodes. Ze kozen Amsterdam, het epicentrum van de smartdrugs scene, als uitvalbasis voor de productie van hun unieke en prachtige psilocybe paddo's kweek assortiment. Dit assortiment is breeds en van excellente kwaliteit. Een Mondo paddo growkit bevat de volgende kweek attributen: Growkits, Sporenspuiten, Sporenflesjes en Liquid Cultures allemaal ten behoeve voor de ultieme psilocybe paddo cultivator. Mondo doet afstand van chemicaliën die de smaak kunnen beïnvloeden, maar nog veel belangrijker, die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. Het is hierom dat Mondo gekozen heeft om alleen nog maar te cultiveren op biologische wijze zodat ze de zuiverheid van de verschillende psilocybe paddosoorten  kunnen waarborgen.


mondo growkit paddo

Wat krijg je geleverd bij de Mondo Growkit?

De psilocybe Mondo paddo growkit bevat alles wat je nodig hebt om prachtige grote en unieke magische paddo's te kweken. Zo bevat de Mondo growkit een kweekbak van 1200 of 2100cc een kweekzak en een paperclip. Het enige wat nog mist is alleen water wat je zo uit de kraan zou kunnen tappen. Let op: Nederlandse kraanwater is zuiver genoeg voor de cultivatie van paddo's dit betekent niet dat het kraanwater uit andere landen dit ook is, om dit risico te vermijden raden wij aan om bronwater te gebruiken bij het opzetten van je Mondo paddo growkit.

Wat is de opbrengst oogst met een Mondo Growkit?

Wij verkopen in onze Mushroomshop van Mondo 2 verschillende maten magische paddo growkits. De 1200 en de 2100cc growkit. De inhoud van de growkit bepaald ook de grootte van het mycelium waaruit de magische paddo's opkomen. Dus een growkit met een inhoud van 2100cc zal meer psilocybe paddo's produceren dan een growkit met inhoud 1200cc. Een oogst van de 1200cc paddo growkit, mits het kweekproces correct is uitgevoerd, zal een paddo  oogst kunnen geven van 300 tot en met 600 gram en de 2100cc tussen 700 en 900 gram. Een verse paddo dosis per persoon is 30 gram, je zult dus aanzienlijk veel dosissen kunnen kweken met één psilocybe paddo growkit.

Hoe zet ik mijn Mondo Psilocybe Paddo growkit op?

De paddo growkits van Mondo zijn eenvoudig te gebruiken. Bij binnenkomst is het, zoals bij elke psilocybe growkit, belangrijk deze meteen op te zetten omdat de growkit nog vrij is van schadelijke schimmels/bacteriën. De paddo growkit kan in de koelkast bewaard worden voor zeker nog één maand. Let wel op dat u de koelkast goed reinigt voordat u de growkit hierin plaats. Er is namelijk vaak gebleken dat growkits onhygiënisch worden bewaard wat weer zijn weerslag heeft op de staat van de paddo growkit en daarbij uiteraard de cultivatie. Bij binnenkomst is het opzetten van de psilocybe paddo growkit dus wenselijk. Je wast je handen en haalt de paddo growkit uit de verpakking en vult deze met water. Laat deze 12 uur weken voordat je het water rustig afgiet. Giet 150 ml water in de meegeleverde paddo kweekzak/bag. Plaats hierin de psilocybe Mondo growkit en sluit de growbag af door growzak bij de opening 2x dubbel te vouwen. Nu is het wachten geblazen totdat de eerste pins (paddo hoedjes) opkomen. Eenmaal opgekomen, bevochtig de growbag/zak dagelijks eenmaal met een spuitfles (maximaal 1-2 pompjes). In deze fase hebben alle magische paddo growkits verse H20 en O2 nodig en moet de CO2 ontsnappen dit geld ook voor de All-In-One growkits. Bij de Fresh Mushrooms growkits werkt dit net wat anders omdat deze growbags gaatjes bevatten.

 

paddo growkit

Is het mogelijk om meerdere oogsten (flushes) te behalen met één Mondo Growkit?

Net als bij de Fresh en de All In One paddo growkits is het ook bij de Mondo eenvoudig meerdere oogsten, totwel max. 4, per growkit te behalen. Wel is belangrijk bij het oogsten van de psilocybe magische paddo, deze helemaal uit het mycelium in een ronddraaiende beweging compleet te verwijderen zodat er genoeg ruimte wordt gemaakt voor de volgende flush(oogst). Als er geen ruimte wordt gemaakt zal de volgende oogst erg tegenvallen en dat is simpelweg door het feit dat de psilocybe paddo's niet kunnen opkomen omdat oude paddo resten in de weg zitten.

Mondo kweekinformatie per growkit

Dat Mondo het kweken van psilocybe paddosoorten serieus neemt, is te zien aan de kweekinformatie die is in te zien bij de productomschrijving. Zo vermelden ze bij elke psilocybe paddo strain; de teelt moeilijkheid, op welk substraat deze psilocybe paddo's het beste op gedijen, de kolonisatietijd, kolonisatie en vrucht temperatuur. Maak altijd gebruik van kweekspullen. Deze info die Mondo verschaft is subliem om een ultieme psilocybe paddo super oogst te kweken. Sommige soorten hebben namelijk een hoger vrucht temperatuur nodig dan andere soorten. Door de aangegeven vrucht temperatuur aan te houden zal het mycelium zich optimaal kunnen ontplooien en in grote getallen zijn psilocybe vruchten (paddo's) laten komen. De Mondo psilocybe growkits zijn voorzien van een krachtige en potente mycelium.

psychedelic paddo

Wat maakt de psilocybe paddo's magisch?

In magische paddo's en truffel zit de stof psilocybine die in het lichaam wordt afgebroken tot psilocine. Psilocine is de daadwerkelijke psychedelische stof die een interactie aangaat met het brein. Dit is de stof waarvan je kan gaan trippen, hallucineren en of spiritueel van ontwaakt. Eenmaal afgebroken tot de stof psilocine zal deze door de bloedstroom aankomen bij de hersenen. De stof serotonine(hormoon) is verantwoordelijk voor onze stemming, gevoelens van welzijn en geluk. De serotonine receptoren zien geen verschil tussen de psilocine en de serotonine cel. Hierdoor kan de psilocine zich binden aan de serotonine receptor en manifesteren tot een krachtige Entheogeen met psychedelische effecten.De stof psilocybine komt trouwens ook voor in de magische truffel.

Mystic Fungi: Een revolutionaire manier om paddo's te kweken

Ontdek hoe eenvoudig het is om Jack Frost paddo's te kweken met de Mystic Fungi growkits. Het enige wat je nodig hebt is een growbag, waardoor het kweken van deze psychedelische paddenstoelen makkelijker dan ooit wordt. Start vandaag nog je kweekproject en geniet binnenkort van je eigen oogst van deze unieke en krachtige paddo's.

Verschillende Mondo growkits en hun sterkte psychedelische effecten

Hieronder zullen we wat uitlichten over de verschillende soorten paddo sterktes met betrekking tot de Mondo growkits. Mondo heeft een mooi uitgebalanceerd assortiment. Voor elke niveau hebben we een geschikt paddosoort. Ben je een beginnende kweker dan zou je voor de Cambodian kunnen gaan, als je ervaren bent is de McKennai paddo zeker het proberen waard. Zo is er voor iedereen wel een psilocybine growkit beschikbaar. Het is erg belangrijk dat als je voor het eerst magische paddo's wilt gaan gebruiken hier ook een bijpassend growkit bij uitzoekt. Je wilt immers echt niet als beginner met ontzettende sterker paddo nuttigen. Dit zou je eerste ervaring met psilocybine magische paddo's totaal kunnen verpesten. Bij sterke paddo's is ervaring een vereiste.

Mondo growkits voor gebruikers die geen kennis hebben van psilocybine paddo's:

  • Mondo GrowKit Cambodian
  • Mondo GrowKit Ban Hua Thai
  • Mondo GrowKit PES Hawaii
  • Mondo GrowKit B+

Mondo growkits voor gebruikers die kennis hebben met het gebruik van psilocybine paddo's:

  • Mondo GrowKit Mazatapec
  • Mondo GrowKit Amazonian
  • Mondo GrowKit Treasure Coast

Mondo growkits voor gebruikers die ervaring hebben met het gebruik van psilocybine paddo's:

  • Mondo GrowKit Golden Teacher
  • Mondo GrowKit McKennaii

Hoe kweek je psilocybe paddo's met een Mondo sporenspuit of flesje?

Dat Mondo zich begeeft op een professioneel vlak is wel duidelijk met zijn verscheidenheid aan paddosporen. Zo hebben we de sporenspuit die kant en klaar is voor gebruik. Eenmaal zelf een substraat (eigen kweekbak/zak) te hebben aangemaakt kun je met deze sporenspuit verdeeld over het substraat zo uit de verpakking de druppels sporen laten vallen. De concentratie aan sporen in de Mondo sporenspuit is zo aangelengd dat je niet snel het substraat zal over doseren. Een Mondo sporenspuit bevat enkele miljoenen magische paddo sporen, opgelost in 20 ml steriel water.

Ben je wat meer ervaren op het gebied van zelf paddo's kweken met sporen. Dan zou dit Mondo sporenflesje een goede uitkomst voor je kunnen zijn. De concentratie aan sporen is twee maal hoger dan bij de psilocybe Mondo sporenspuit. Een sporenflesje bevat miljoenen sporen, opgelost in 10 ml steriel water. Het is wijs om bij deze sporen concentraat een Liquid Culture te gebruiken om de concentratie te verdunnen. Tevens werkt een Liquid Culture ook om de sporen sneller te ontkiemen. Door gebruik te maken van de Mondo Liquid Culture (oplossing) zul je ook veel meer substraten kunnen inenten wat uiteindelijk ook meer paddo's zal opleveren.


psychedelische truffels

Waarom microdoseren met psilocybine truffels en paddo's?

Psilocybe paddo's of truffels hoef je niet alleen te nemen voor een geweldige trip vol met heftige effecten. Je kunt namelijk ook microdoseren met psilocybe paddo's of truffels. Met microdoseren ervaar je geen heftige effecten, het gaat hier om sublieme geestelijke veranderingen. Psilocybine kan goed werken tegen depressies, presteren onder druk en stress. We bieden tevens microdosering aan in een kant-en-klare verpakking. De dosis verse truffels zijn perfect afgewogen en individueel verpakt. Je kunt de microdosissen bewaren in de koelkast met een temperatuur rond de 4 graden Celsius voor een periode van 2 tot 3 maanden. 

Medicinale paddenstoelen zonder psychedelische effect

Mocht je interesse hebben in medicinale paddenstoelen. Dan zit je bij ons goed. De Medicinale paddenstoelen die we aanbieden spelen een uitzonderlijke rol bij het ondersteunen van het afweersysteem. Sommigen paddenstoelen, zoals bijvoorbeeld de Chaga, bevatten bepaalde stoffen die de cellen beschermen en ondersteunen bij infecties. Dit maakt van deze paddenstoelen waren imuumboosters. Bekijk ons top assortiment medicinale paddenstoelen voor diegene die geen psychedelische effecten willen maar wel willen profiteren van de gezonde eigenschappen.

Welke paddo growkit zal ik kopen bij 24High?

Bij ons kan je eenvoudig een paddo growkit kopen. Kan je geen keuze maken? Neem dan gerust contact met ons op (info@24High.nl). We zullen je zo goed mogelijk assisteren. Uiteraard kan je ook een kijkje nemen bij onze Top 10 mushrooms. Eenmaal besteld krijgt je van ons een email met daarin een track en trace en de factuur.