Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Sporen Spuiten


 

Mondo excellent op het gebied van Psilocybe Paddo Sporenspuiten

Met decennia aan ervaring is het niet verwonderlijk dat de psilocybe sporenspuiten van Mondo van de hoogste kwaliteit zijn. Mondo is een bedrijf die in een kwart eeuw zich heeft gespecialiseerd in het cultiveren van psilocybine. Met miljoenen sporen per spuit kun je maar liefst 6 liter substraat koloniseren. Kilo's aan psilocybe paddo's zijn makkelijk te kweken met deze sporenspuiten. Mondo zijn niet alleen meester in het fabriceren van psilocybe sporenspuiten, sporenflesjes. Bovendien produceren ze ook kant en klare psilocybe paddo growkits. Deze growkits zijn eenvoudig op te zetten en te cultiveren. Door het volgen van een enkele simpele stappen heb je in no-time ontzettend veel psilocybe paddo's. Mondo geloofd in de kracht van de natuur en produceert alles op biologische wijze. Hierdoor bevatten de growkits of paddo sporen geen chemische restanten, wat weer ten behoeve komt om de zuiverhuid van de paddosoort te behouden. De Mondo psilocybe paddo sporenspuit zijn erg betrouwbaar en super eenvoudig te gebruiken. Let wel goed op dat het subtraat waar je de paddo sporen op laat vallen ook op de juiste manier is samengesteld.

Wat is een Psilocybe Paddo Spoor?

Wat is een paddo spoor? Een paddo spoor is net als een zaadje van een plant. Op het moment dat het klimaat gunstig is, zal het mycelium (schimmel draadnetwerk onder de grond) zijn vruchten (paddo's) laten opkomen. Eenmaal als de paddo zijn hoedje weids opent, zal deze zijn sporen (zaadje, bevruchte stof van het mycelium) laten vallen om voortplanting te realiseren. Een paddo spoor is dus min of meer vergeleken met een bloem, een stuifmeelkorrel.

sporenspuit

Zijn er ook sporen beschikbaar voor het kweken van psychedelische truffels?

Voor diegene het genot meer in een truffel treft dan een paddo hebben we ook truffel paddo sporen beschikbaar. Deze zijn net als de normale sporen te injecteren in het substraat.

Wanneer gebruik je de Mondo Sporenspuit of sporenflesje in plaats van een Growkit?

Een Mondo Sporenspuit bevat miljoenen paddosporen. Met een psilocybe paddo sporenspuit van Mondo, kun je ontzettend veel substraten inenten. Met een Mondo 20ml sporenspuit koloniseert u gemakkelijk zes liter substraat die je zult voorzien van kilo's psilocybe paddo's. Tevens is het erg belangrijk dat je weet wat je doet. Een substraat aanmaken met de juiste verhouding is niet zo makkelijk. Heb je hier geen verstand van kies dan voor een growkit. Mondo sporenspuiten worden vaak gebruikt door mycologen en ervaren paddokwekers. We verkopen deze sporenspuit alleen voor wetenschappelijk onderzoek en voor privégebruik paddo's. Eenmaal de Mondo psilocybe paddo's te hebben geoogst en gedroogd kun je deze makkelijk één tot twee jaar bewaren.

Hoe gebruik ik een Mondo Psilocybe Paddo Sporenspuit?

Belangrijk is dat er eerst een substraat aangemaakt is in een kweekzak of kweekbak voordat je meteen begint met het inenten of het laten vallen van de psilocybe paddo sporen. De druppels van de sporenoplossing in de sporenspuit zijn geschikt om meteen te laten vallen op het substraat. Ontzettend belangrijk is dat je met de sporen druppel goed verdeeld worden over het substraat. Een druppel bevat namelijk ontzettend veel paddosporen en door deze te verdelen zal het mycelium zich beter en sneller koloniseren. Doe handschoenen aan en een mondmasker op. Haal de sporenspuit en de injectienaald uit de verpakking. Draai de rode dop van de sporenspuit en vervang deze door de injectienaald. Pak je substraatbak of substraatzak. Druk langzaam op de achterkant van de sporenspuit (de zuiger) en laat elke druppel op het substraat vallen. De plaats waar de druppel op het substraat valt, is een potentieel groeipunt van het mycelium, door het goed te verdelen optimaliseer je de kolonisatie.

mondo paddo sporen

Waarom kiezen voor verse psychedelische truffels?

Vind je het een heel gedoe om met paddosporen aan de slag te gaan dan zou je kunnen overwegen om verse psilocybine truffels aan te schaffen. Deze zijn meteen te consumeren en bevatten net zoveel psilocybine als een paddo. Dit scheelt een hoop tijd en de kans op falen.

Zijn meerdere flushes(oogsten) mogelijk met een Mondo Sporenspuit?

Het is, net als bij de growkit, mogelijk om meerdere oogsten te behalen met de Mondo psilocybe sporenspuit. Net als bij het kweken van psilocybe magische paddo's met een Sporenspuit is het van essentieel belang om ook het proces van het maken van het substraat en inenten van de paddo sporen hygiënisch uit te voeren. Mits alles hygiënisch en perfect is uitgevoerd is het mogelijk om tot wel 4 oogsten te behalen per substraat (kweekzak, kweekbak). Cruciaal is dat tijdens het oogsten van de magische psilocybe paddo's deze in zijn geheel te verwijderen. Hierdoor ontstaat er ruimte voor een volgende flush paddo's. Doe je dit niet, dan zullen de volgende oogsten minder psilocybe paddo's opleveren.

Wat is de opbrengst oogst met een Mondo Paddo Sporenspuit?

De opbrengst van de psilocybe paddo sporenspuit ligt aan de inhoud van de substraat kweekzak of kweekbak. Kweekspullen zijn essentieel voor een goede oogst. Gemiddelde totale oogst uit een kweekbak met 1200cc inhoud ligt tussen de 400 en 700 gram. Zevenhonderd gram aan psilocybe paddo's staat gelijk aan 23 sterke dosissen. Met één oogst zou je dus in principe een heel jaar jezelf kunnen voorzien van paddo's mits je deze uiteraard laat opdrogen. Verse paddo's zijn hoogstens enkele weken houdbaar in tegenstelling tot gedroogde.

Wat maakt de Mondo Psilocybe Paddo's of truffels magisch?

In magische paddo's zit de stof psilocybine die in het lichaam wordt afgebroken tot psilocine. Psilocine is de daadwerkelijke psychedelische stof die een interactie aangaat met het brein. Dit is de stof waarvan je kan gaan trippen, hallucineren en/of spiritueel van ontwaakt. Eenmaal afgebroken tot de stof psilocine zal deze door de bloedstroom aankomen bij de hersenen. De stof serotonine(hormoon) is verantwoordelijk voor onze stemming, gevoelens van welzijn en geluk. De serotonine receptoren zien geen verschil tussen de psilocine en de serotonine cel. Hierdoor kan de psilocine zich binden aan de serotonine receptor en manifesteren tot een krachtige Entheogeen met psychedelische effecten. Met microdoseren psilocybine gaat het niet om sterke heftige effecten, maar juist om de subtiele veranderingen die tot stand komen bij kleine hoeveelheden psilocybine.


psychedelische truffels

Mondo Magische Paddo's met verschillende sterktes voor alle type gebruikers

Net als bij de growkits zijn de sporenspuiten beschikbaar in verschillende paddosoorten en sterkten. Ben je niet ervaren met het kweken van psilocybine paddo's dan verwijzen we je door naar de Mondo paddo growkit. Ben je het wel dan zou je deze sporen eens kunnen uit proberen. De Mondo paddo sporenspuit zijn er in verschillende sterkten voor zowel de beginnende paddo gebruiker tot de ervaren paddo cultivator en alles wat er tussen in zit. Kies dus een paddosoort/sporenspuit die qua sterkte op jouw ervaring aansluit. Heb je vaker psilocybine paddo's genomen kies dan een sterkere soort (Mondo Sporenspuit McKennaii) uit. Heb je nooit eerder paddo's genomen, begin dan met de lichtste paddo soort zoals bijvoorbeeld de Mondo Sporenspuit PES Hawaii.

Mondo Mushrooms psilocybe sporenspuit voor de beginnende paddo gebruikers

  • Mondo Sporenspuit B+

Mondo Mushrooms psilocybe sporenspuit voor de gemiddelde paddo gebruikers

  • Mondo Sporenspuit Treasure Coast

Hoe bewaar je een Mondo Psilocybe Paddo Sporenspuit?

De Mondo Sporenspuiten die we aanbieden in onze Mushroomshop dienen in het donker en gekoeld (2-4°C) bewaard te worden om de levensduur van de cubensis sporen optimaal te houden. De Mondo paddo psilocybe Sporenspuit kan om en nabij 2 tot 8 maanden bewaard worden na ontvangst. Als je sporenspuit wilt bewaren plaats deze dan eerst in een schoon beschermzakje. Vanwege de handige Luer Lock, op de Sporenspuit, is het zeer eenvoudig de naald te verwijderen en de Sporenspuit te bewaren. De leurlock zorgt ervoor dat de sporen in de spuit goed zijn afgesloten. De naald kun je later ook weer gebruiken, maar dan moet je hem wel eerst even steriliseren. Je kunt dit doen door de naald tenminste 30 seconden boven een vlam te houden. Een bunsenbrander is hiervoor zeer handig, maar een aansteker voldoet ook. Omdat het gaat om een gevoelig product adviseren wij om het sporenspuit na ontvangst eerst 24 uur in de koelkast te plaatsen met temperatuur tussen de 2 en 4 °C voordat u deze gaat gebruiken.

Paddosporen kopen bij 24High

Paddosporen koop je snel en eenvoudig online bij 24High Mushroomshop! Als je bij ons je paddosporen koopt zullen we deze zorgvuldig inpakken en snel versturen. Uiteraard verkopen we ook andere producten op het gebied van paddenstoelen zoals bijvoorbeeld Medicinale Paddenstoelen!