Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Capsules en Machines


 

Kun je zelf microdosis capsules maken met psychedelica?

We bieden 2 maten capsules aan voor diegene die graag zelf wilt experimenteren met natuurlijke kruiden en poeders. Zoek je een verhoging in creativiteit en productiviteit in je leven?  Dan raden we je aan om microdoseren psilocybine truffels of gedroogde paddo's te proberen. De microdosis truffel of paddo capsules zijn met de capsulemachine eenvoudig te vullen. Wel adviseren we om de kruiden, gedroogde paddo's, verse truffels of andere psychedelica eerst goed te vermalen zodat deze makkelijk te vullen zijn met de capsulemachine. Door kruiden of poeders te capsuleren kun je de perfecte dosis in elke capsules plaatsen. Hierdoor is het erg makkelijk om dagelijks je portie kruiden of microdosis psychedelica binnen te krijgen.

Kan je met een grinder ook truffels vermalen?

Voor het grinden van je truffels bieden we een truffel grinder aan. Deze is groter en groffer dan een cannabis grinder. Dit is ook niet verwonderlijk aangezien de truffel harde en stugger van structuur is. De truffel grinders zijn voornamelijk voor het klein maken van de truffels zodat je deze niet hoeft te kauwen, maar in één keer door kan slikken. De smaak van een magische truffel wordt niet door iedereen als heerlijk ervaren. Het grinden bied hier dus een oplossing voor. Let op: deze grinder verkruimelt de truffel of paddo te grof voor een capsules ten behoeve van microdosis capsulemachine. 

grinder truffels

Bestaat er een capsulemachine waarmee je capsules kan vullen met natuurlijke kruiden of poeders?

Een lege capsule proberen te vullen zonder een capsulemachine wordt ontzettend lastig. Het is dan ook wijs als je lege capsule wilt gaan vullen ook een capsulemachine aan te schaffen. Deze vereenvoudigd het werk aanzienlijk. Je vult in een keer meerdere capsules. We hebben drie capsulemachines die verschillen in maat en inhoud van de capsule. We hebben alle drie de capsulemachines hieronder op een rijtje gezet. 

Capsulemachine maat en inhoud capsules:

Capsulemachine Maat 1 - 400 mg per capsule inhoud
Capsulemachine Maat 0 - 500 mg per capsule inhoud
Capsulemachine Maat 00 - 650 mg per capsule inhoud

kruiden capsules

Hoe weeg ik mijn microdosis capsules?

Om capsules te vullen met paddo's of truffels voor het microdoseren zul je toch echt een weegschaal naast een capsulemachine moeten bestellen of in huis hebben. Het liefst een weegschaal die kan wegen tot en met 1 cijfer achter de komma. Per capsule gaat er ongeveer 0,1 / 0,2 / 0,3 gram aan gedroogde psilocybine paddo in. Begin altijd met 0,1 gram en verhoog je dosis naar wens. Het kan soms zijn dat een zwaarder persoon een startdosis nodig heeft van 0,2 gram in plaats van 0,1 gram. Het is dus zeker in het begin even aanvoelen en goed afwegen welke microdosis goed bij je past. Vergeet niet dat als je de gedroogde paddo poeder hebt afgewogen dat je hier nog de microdosis capsules mee moet vullen. Wij adviseren altijd om een capsulemachine aan te schaffen.

Zijn er verschillend soorten maten capsules en passen deze in de capsulemachine?

We bieden 3 verschillende soorten en maten capsules aan. Deze passen allen in de bijbehorende maat capsulemachine. Van veganistische tot en met op gelatine basis gefabriceerde capsules. Niet elk persoon wilt capsules die gemaakt zijn van gelatine. We vinden belangrijk dat er een keuze gemaakt kan worden tussen deze twee. Let wel even op voordat je deze in het winkelkarretje plaatst dat je het juiste artikel nummer aanklikt en ook een capsulemachine eraan toevoegt. De capsules zijn van top kwaliteit en makkelijk te gebruiken in combinatie met een capsulemachine.

Bestaan er ook naast een capsulemachine ook een joint rol machine?

Jazeker, we hebben naast de capsulemachine ook een machine die je helpt bij het rollen van een joint en bovendien hebben we een automatisch cannabis grinder en joint vuller in één! De cannabis joint rol machine is te vinden onder de categorie rookaccessoires. Hier vind je velen andere artikelen die gerelateerd zijn aan cannabis gebruik zoals bijvoorbeeld rol vloei, filters, aanstekers asbakken etc.

automatische grinder

Capsulemachine is de tool voor het zelf prepareren van microdosering psilocybine paddo's!

Ben je van plan om zelf je psilocybine paddo's te kweken en deze in te zetten voor het microdoseren met psilocybine? Dan kan je niet zonder capsules en een capsulemachine! Nadat je de paddo's hebt geoogst en gedroogd vermaal je deze tot poeder. Hiervoor moeten de paddo's kurkdroog zijn. Begin met het vullen van 8 tot 10 capsules met 0,1 gram gedroogde paddo poeder en de rest met 0,2 gram. Start je microdosering kuur met de eerste week startdosis 0,1 gram per capsules en naar gewenst kan je de tweede of derde week beginnen met de 0,2 grams capsules die je zelf hebt gefabriceerd met de capsulemachine.

Twee microdosis routines waar je uit kan kiezen:

Maandag Microdosis dag
Dinsdag geen dag
Woensdag geen dosis dag
Donderdag Microdosis dag
Vrijdag geen dag
Zaterdag geen dag
Zondag Microdosis dag
Maandag geen dosis dag
Dinsdag geen dosis dag

of

Maandag Microdosis dag
Dinsdag geen dosis dag
Woensdag Microdosis dag
Donderdag geen dosis dag
Vrijdag Microdosis dag
Zaterdag geen dosis dag
Zondag Microdosis dag
Maandag geen dosis dag
Dinsdag Microdosis dag

Microdoseren met psilocybine truffels of paddo's is een ware trend aan het worden. Mocht jezelf hieraan willen beginnen koop dan meteen ook de capsulemachine! Deze capsulemachine is niet weg te denken als je zelf capsules wilt gaan vullen met een microdosis. Deze capsulemachine is eenvoudig in gebruik en je vult letterlijk een hoop capsules in één keer!

microdosis

Zijn er ook opbergdoosjes voor met de capsulemachine gemaakte microdosis capsules?

Het is leuk om 50 microdosis capsules zelf te maken, maar waar bewaar je deze? Geen paniek, we hebben een groots assortiment opberg en stash producten. De opbergdoosjes van het merk Tight-Vac of Vita-Vac zijn ideaal om je microdosis capsules in te bewaren, nadat je deze hebt gevuld met je capsulemachine, omdat deze tijdens het afsluiten de inhoud vacuüm trekt. Dit zorgt ervoor dat de inhoud langer vers blijft. Het is dus echt niet raar om bij je capsules voor microdosis ook een opbergdoosje te bestellen.

Capsulemachine of lege navul gelatine of vegetarisch capsules kopen bij ons in de Headshop! 

De trend om zelf te gaan experimenteren met microdosissen psychedelica begint enorm toe te nemen. We zien een wekelijkse groei in het aantal verkochte capsules en capsulemachines onder onze gasten. Het is ook niet verwonderlijk als je ziet wat microdoseren met psychedelica tot stand kan brengen. Wanneer je hebt besloten een aankoop bij ons in de headshop te doen zullen we de capsules en andere goederen zorgvuldig inpakken en klaar zetten voor verzending. Je krijgt een email van ons met hierin de track en trace en de factuur.