Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Hoge THC Strain

Ben je op zoek naar de sterkste wiet? Dan kies je voor wietzaden met een hoog THC gehalte. Deze cannabis zaden hebben we hieronder voor jou geselecteerd. Deze hoge thc strain wietzaden leveren allemaal cannabis planten op waarvan je ontzettend stoned wordt. Wat wil je nog meer?

 


Wat zijn wietzaden met hoge thc strain?

Er zijn vele verschillende soorten wiet te verkrijgen. Dit komt omdat ze allemaal een andere samenstelling hebben van actieve stoffen. Twee van de bekendste stoffen in cannabis zijn THC en CBD. Er zitten echter nog veel meer stoffen in cannabis planten. Aangezien THC zo populair is hebben we deze gegroepeerd op deze pagina. Dit zijn dus allemaal wietzaden waarin een heel hoog gehalte THC aanwezig is.


Wat is THC?

Een hoog THC gehalte in wiet is populair omdat het een psychoactieve stof is. Het THC gehalte zorgt er dus voor hoe sterk de wiet is wanneer je deze rookt. En met sterk bedoel ik in dit geval hoe stoned je ervan wordt. De wetenschappelijke term voor THC is Tetrahydrocannabinol. Een hoge THC waarde zorgt voor het ultieme gevoel van ontspanning of euforie.


Waarom is THC zo populair?

THC is vooral populair onder blowers die recreatief blowen. Hoe sterker de wiet is (qua THC) hoe stoneder je wordt. Een hoog THC gehalte staat garant voor een lachkick, vreetkick, euforisch gevoel of heerlijke ontspanning. Je kan er natuurlijk voor kiezen om minder THC rijke wiet te roken maar dan zal het effect minder sterk zijn. Vaak ga je dan simpelweg meer roken dus daarom kiezen veel blowers voor hoge THC strains wanneer ze wiet gaan kweken voor recreatieve doeleinden.


Pijnverlichting door hoge THC waarde

Toch gebruiken niet alleen recreatieve blowers wietzaden van een hoge THC strain. Ook voor medicinale doeleinden worden cannabis planten met hoge THC waarde gekweekt. THC zorgt namelijk ook voor pijnverlichting.


Hoe werkt THC?

Wanneer je wiet rookt dan lost de THC op in de rook en komt in de longblaasjes terecht. Zo komt de THC in jouw bloedbaan terecht en uiteindelijk onder andere in jouw hersenen. In de hersenen merk je de effecten van de THC. De lachbuien, slaperigheid, vreetkick en de ontspanning. Dit komt doordat THC de manier waarop zenuwen signalen aan elkaar doorgeven beïnvloed. THC lijkt erg op anandamide. Dit is een stof die van nature aanwezig is in de hersenen en functioneert als een soort noodrem. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt om stress te verminderen en THC heeft hetzelfde effect.


Kweken van hoge THC strain cannabis planten

Het kweken van wiet uit wietzaden met een hoge THC strain is eigenlijk niet anders dan het kweken van wiet in het algemeen. Er zijn vele tips om dikkere toppen te krijgen op cannabis planten en die gelden ook voor cannabis planten van een hoge THC strain. De kwaliteit en keuze van de wietzaden is eigenlijk essentieel in het kweken van THC-rijke wiet. De manier waarop je wietplanten kweekt uiteraard ook maar dat is bij THC-rijke wietplanten niet anders dan bij reguliere wietplanten.


Wietzaden met een hoog THC gehalte

Dus je wilt wiet met een hoog THC gehalte? Maar welke wietzaden hebben dan een hoog THC gehalte en welke niet? En wat is nu een hoog THC gehalte? Over het algemeen gezien zien wij wietzaden met minstens 15% aan THC als een hoog THC gehalte. Wij bieden wietzaden aan met een THC gehalte tussen de 15% en 25% op deze pagina.

Dit zijn de THC-rijke wietzaden die je bij ons kan kopen:

Met deze THC-rijke wietzaden maak je de sterkste en beste wiet die je voor mogelijk kan houden. Dit is dan ook wiet voor de ervaren blowers onder ons. Het kweken van THC-rijke cannabis planten is  dan ook erg populair onder ervaren blowers en kwekers.


Hoge THC strain wietzaden kopen

Koop in onze webshop THC-rijke wietzaden om sterke wiet te kweken. Kies het THC-gehalte waar je naar op zoek bent en koop deze online. Wij versturen je jouw THC-rijke wietzaden direct toe zodat jij al snel met het kweken van jouw cannabis planten kan beginnen. UIteraard worden deze discreet verzonden.