Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Immuunsysteem


NIEUW
Reishi Paddenstoel Poeder Biologisch
NIEUW
Cordyceps Paddenstoel Poeder Biologisch
NIEUW
Chaga Paddenstoel Poeder Biologisch
NIEUW
Matcha Poeder Biologisch
SALE
7 Paddenstoelen mix Biologisch
NIEUW
Cacaobonen Raw Biologisch
NIEUW
Marshmallow (Althaea Officinalis) Indian Spirit - 50 GR
NIEUW
Great Mullein (Verbascum Thapsus) Indian Spirit - 50 GR
Refresh Sober Up – 30 stuks
Spirulina – 240 Pcs
Chlorella – 240 Pcs
SALE
Power 5 Combinatie
SALE
Lion's Mane (Hericium Erinaceus) - Hersenactiviteit
SALE
Cordyceps - Energiek
SALE
Maitake (Grifola Frondosa) - Weerstand
SALE
Chaga (Inonotus Obliquus) - Antiviraal
SALE
Reishi (Ganoderma Lucidum) - Vitaliteit
SALE
Turkey Tail (Coriolos Versicolor) - Immuunsysteem
SALE
Power 5 Paddenstoelen Extract (Foodsporen)
SALE
Lion’s Mane Paddenstoelen Extract (Foodsporen)
SALE
Cordyceps Paddenstoelen Extract (Foodsporen)
SALE
Chaga Paddenstoelen Extract (Foodsporen)
SALE
Turkey Tail  Paddenstoelen Extract (Foodsporen)
SALE
Reishi Paddenstoelen Extract (Foodsporen)
Algae Omega 3 - Together
Woman’s Multi Vit - Together
Vegan Vitamin D3 - Together
Seaweed Calcium - Together
Organic Mushroom B12 - Together
Multibiotic Fermented Food - Together
B-Vitamin Complex - Together
Citrus Vitamin C - Together
Curcumin & Turmeric Complex - Together
Detox en Afterparty
 

Het immuunsysteem is het verdedigingssysteem van ons lichaam tegen ziekteverwekkers zoals bacteriën, virussen en parasieten. Een sterk immuunsysteem is cruciaal voor onze gezondheid en welzijn. Dit artikel zal je leren hoe je je immuunsysteem kunt versterken door middel van kruiden, medicinale paddenstoelen, vitaminen en mineralen.

Het Immuunsysteem

Het immuunsysteem is een complex netwerk van cellen en eiwitten die ons lichaam verdedigen tegen infecties. Een sterk immuunsysteem is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid. Er zijn verschillende manieren om je immuunsysteem te versterken, waaronder een gezonde levensstijl, lichaamsbeweging, een gebalanceerd dieet, voldoende slaap, en het beperken van stress. Echter, er zijn ook specifieke voedingsstoffen, zoals kruiden, medicinale paddenstoelen, vitaminen en mineralen, die je immuunsysteem kunnen versterken.
Goede nachtrust: Slaap uw Weg naar Welzijn

Een goede nachtrust is essentieel voor onze algehele gezondheid en welzijn. We zullen de rol van slaap onderzoeken in het herstellen en herstellen van ons lichaam en geest, en tips delen voor het verbeteren van uw slaapkwaliteit.

Kruiden voor het Immuunsysteem

Kruiden zijn al eeuwenlang gebruikt om het immuunsysteem te versterken. Ze bevatten antioxidanten, antimicrobiële en ontstekingsremmende eigenschappen die bijdragen aan het ondersteunen en versterken van ons immuunsysteem. Enkele bekende kruiden die het immuunsysteem ondersteunen zijn echinacea, knoflook, gember en kurkuma. Deze kruiden kunnen helpen om je immuunsysteem sterk te houden, vooral tijdens de koude en griepseizoenen.

Beter concentreren: Verbeter uw Focus en Productiviteit

In onze steeds meer afgeleide wereld kan concentratie moeilijk te bereiken zijn. Dit gedeelte gaat in op de technieken en benaderingen die u kunt gebruiken om uw focus en concentratie te verbeteren en uw productiviteit te verhogen.

Medicinale Paddenstoelen en het Immuunsysteem

Medicinale paddenstoelen hebben een lange geschiedenis van gebruik in de traditionele geneeskunde, vooral in de Aziatische geneeskunst. Ze bevatten krachtige verbindingen zoals polysacchariden, die het immuunsysteem kunnen stimuleren. Enkele bekende medicinale paddenstoelen die goed zijn voor het immuunsysteem zijn Reishi, Cordyceps, Chaga en Shiitake. Het regelmatig consumeren van deze paddenstoelen kan helpen bij het versterken van je immuunsysteem. Bijvoorbeeld, de Reishi-paddenstoel bevat bèta-glucanen, een soort polysaccharide die het immuunsysteem kan versterken door de productie van witte bloedcellen te stimuleren. Deze cellen zijn cruciaal voor de immuunrespons van het lichaam. Medicinale paddenstoelen zijn al eeuwenlang een belangrijk onderdeel van traditionele geneeskunde in vele culturen, vooral in Azië. Deze paddenstoelen bevatten niet alleen voedingsstoffen zoals mineralen en vitaminen, maar ze hebben ook unieke eigenschappen die kunnen bijdragen aan de verbetering van onze gezondheid. Er zijn verschillende soorten medicinale paddenstoelen, waaronder Reishi, Chaga, Cordyceps, en Lion's Mane. Elk van deze soorten heeft unieke eigenschappen en bevatten diverse mineralen en vitaminen. Deze voedingsstoffen spelen cruciale rollen in ons lichaam, ondersteunen het immuunsysteem, en dragen bij aan onze algemene welzijn.Medicinale paddenstoel Reishi

Bijvoorbeeld, de Reishi paddenstoel is rijk aan mineralen zoals kalium, calcium, fosfor, en magnesium. Het bevat ook diverse vitaminen, waaronder vitamine B, C, en D. Dankzij deze voedingsstoffen kan Reishi het immuunsysteem ondersteunen, helpen bij het ontgiften van het lichaam en bijdragen aan de verbetering van de slaapkwaliteit.

Medicinale paddenstoel Chaga

Chaga, een andere medicinale paddenstoel, bevat ook een indrukwekkende hoeveelheid mineralen en vitaminen. Het is een rijke bron van kalium, calcium, magnesium, ijzer, en zink. Chaga is ook rijk aan vitamine B-complex, wat essentieel is voor onze energieproductie en hersenfunctie. Daarnaast bevat het vitamine D, wat van vitaal belang is voor de gezondheid van onze botten.

Medicinale paddenstoel Cordyceps

Cordyceps, bekend om zijn energieverhogende eigenschappen, bevat ook verschillende mineralen en vitaminen. Het is rijk aan selenium, een belangrijk antioxidant mineraal, en bevat ook vitamine B1, B2, en B12. Deze voedingsstoffen kunnen bijdragen aan een gezonde hersenfunctie en energieniveau's.

Medicinale paddenstoel Lion's Mane

Ten slotte bevat de Lion's Mane paddenstoel ook een verscheidenheid aan mineralen en vitaminen. Het is bijzonder rijk aan zink, een mineraal dat essentieel is voor het immuunsysteem, en bevat ook vitamine D en B-vitaminen. Over het algemeen zijn medicinale paddenstoelen niet alleen een rijke bron van mineralen en vitaminen, maar ze bieden ook unieke gezondheidsvoordelen dankzij hun bioactieve verbindingen. Het is belangrijk om te benadrukken dat, hoewel medicinale paddenstoelen veel gezondheidsvoordelen kunnen bieden, ze geen vervanging zijn voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet. Een gezond dieet, rijk aan een verscheidenheid aan groenten, fruit, volkoren, magere eiwitten, en gezonde vetten, blijft essentieel voor een optimale gezondheid.

Creativiteit ontketenen: Ontdek uw innerlijke Kunstenaar

Creativiteit is niet alleen essentieel voor kunstenaars, muzikanten of schrijvers. Het is een belangrijk onderdeel van probleemoplossing en innovatie in elk aspect van ons leven. In dit hoofdstuk verkennen we strategieën om onze innerlijke creativiteit te ontketenen.

Vitaminen en Mineralen voor het Immuunsysteem

Vitaminen en mineralen zijn essentieel voor het goed functioneren van ons immuunsysteem. Ze helpen bij het versterken van het immuunsysteem en beschermen ons lichaam tegen ziekteverwekkers. Vitamine C, vitamine D, vitamine E, zink en selenium zijn enkele van de belangrijkste voedingsstoffen voor het immuunsysteem. Ze kunnen worden verkregen uit voeding of via supplementen. Vitamine C is een krachtige antioxidant die helpt bij het beschermen van ons lichaam tegen schade door vrije radicalen en het ondersteunen van de functie van het immuunsysteem. Vitamine D helpt bij het reguleren van de immuunrespons en speelt een rol in de ontwikkeling en functie van immuuncellen. Zink is essentieel voor de normale ontwikkeling en functie van cellen die een immuunrespons mediëren.
Energie verhogen: Laad uw lichaam op met vitaliteit

Energie is de brandstof die ons in staat stelt onze dagelijkse taken uit te voeren. Hier zullen we kijken naar voeding, oefeningen en levensstijlkeuzes die onze energieniveaus kunnen verhogen en ons een gevoel van vitaliteit kunnen geven.

Stemming en Humeur: Natuurlijke Remedies voor Emotioneel Welzijn

Kruiden zijn al eeuwenlang een integraal onderdeel van traditionele geneeswijzen. In dit deel zullen we onderzoeken hoe bepaalde kruiden kunnen bijdragen aan het verbeteren van onze stemming, humeur en het reguleren van onze emoties.

 

Hart en Bloedvaten: De Motor van het Leven

Ons hart en de bloedvaten zijn een vitaal systeem dat elke cel in ons lichaam van voeding voorziet. In dit hoofdstuk gaan we in op hoe we dit systeem kunnen ondersteunen en de gezondheid van ons hart en bloedvaten kunnen bevorderen.

Superfood: Krachtige Voeding voor Optimale Gezondheid

Superfoods zijn voedingsmiddelen die buitengewoon rijk zijn aan voedingsstoffen en gezondheidsvoordelen. In dit segment introduceren we verschillende superfoods en bespreken we hoe ze kunnen bijdragen aan een betere gezondheid en welzijn.