Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Immuunsysteem


Daily Immunity Gummies - 180 Gram
Yerba Maté Bladeren Poeder Biologisch
Ginseng  poeder - Panax Ginseng
NIEUW
Ceremoniële Organic Raw Criollo Cacao Poeder
Whole Root Ashwagandha - Together
Cacaobonen Raw Biologisch
Ceremoniële 100% Raw Cacao Pasta Brokken - Ecuador
Ceremoniële Raw Cacaobonen - Guatemala
Ceremoniële Raw Cacaobonen - Bolivia
Ceremoniële Raw Cacao Nibs - Peru
Lion's Mane Poeder Biologisch
Acai Poeder gevriesdroogd Biologisch
7 Paddenstoelen mix Biologisch
Matcha Poeder Biologisch
Reishi Paddenstoel Poeder Biologisch
Cordyceps Paddenstoel Poeder Biologisch
Chaga Paddenstoel Poeder Biologisch
Daily Zen Gummies -180 Gram
Daily Focus Gummies - 180 Gram
Mushroom Gummies Lion's Mane - Mixed
Mushroom Gummies Reishi - Mixed
Marshmallow (Althaea Officinalis) Indian Spirit - 50 GR
Great Mullein (Verbascum Thapsus) Indian Spirit - 50 GR
SALE
Refresh Sober Up – 30 stuks
SALE
Spirulina – 240 stuks
SALE
Chlorella – 240 stuks
Fantastic 5 Combinatie
Lion's Mane (Hericium Erinaceus) - Hersenactiviteit
Cordyceps - Energiek
Agaricus Blazei - Zuiverend
Maitake (Grifola Frondosa) - Weerstand
Chaga (Inonotus Obliquus) - Antiviraal
Tremella Fuciformis - Afweer
Reishi (Ganoderma Lucidum) - Vitaliteit
Turkey Tail (Coriolos Versicolor) - Immuunsysteem
Power 5 Paddenstoelen Extract (Foodsporen)
Lion’s Mane Paddenstoelen Extract (Foodsporen)
Cordyceps Paddenstoelen Extract (Foodsporen)
Chaga Paddenstoelen Extract (Foodsporen)
Turkey Tail  Paddenstoelen Extract (Foodsporen)
Reishi Paddenstoelen Extract (Foodsporen)
Algae Omega 3 - Together
Woman’s Multi Vit - Together
Vegan Vitamin D3 - Together
Seaweed Calcium - Together
Organic Mushroom B12 - Together
Multibiotic Fermented Food - Together
B-Vitamin Complex - Together
Citrus Vitamin C - Together
Curcumin & Turmeric Complex - Together
SALE
Detox en Afterparty
 

Het immuunsysteem is het verdedigingssysteem van ons lichaam tegen ziekteverwekkers zoals bacteriën, virussen en parasieten. Een sterk immuunsysteem is cruciaal voor onze gezondheid en welzijn. Dit artikel zal je leren hoe je je immuunsysteem kunt versterken door middel van kruiden, medicinale paddenstoelen, vitaminen en mineralen.

Het Immuunsysteem

Het immuunsysteem is een complex netwerk van cellen en eiwitten die ons lichaam verdedigen tegen infecties. Een sterk immuunsysteem is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid. Er zijn verschillende manieren om je immuunsysteem te versterken, waaronder een gezonde levensstijl, lichaamsbeweging, een gebalanceerd dieet, voldoende slaap, en het beperken van stress. Echter, er zijn ook specifieke voedingsstoffen, zoals kruiden, medicinale paddenstoelen, vitaminen en mineralen, die je immuunsysteem kunnen versterken.
Goede nachtrust: Slaap uw Weg naar Welzijn

Een goede nachtrust is essentieel voor onze algehele gezondheid en welzijn. We zullen de rol van slaap onderzoeken in het herstellen en herstellen van ons lichaam en geest, en tips delen voor het verbeteren van uw slaapkwaliteit.

Kruiden voor het Immuunsysteem

Kruiden zijn al eeuwenlang gebruikt om het immuunsysteem te versterken. Ze bevatten antioxidanten, antimicrobiële en ontstekingsremmende eigenschappen die bijdragen aan het ondersteunen en versterken van ons immuunsysteem. Enkele bekende kruiden die het immuunsysteem ondersteunen zijn echinacea, knoflook, gember en kurkuma. Deze kruiden kunnen helpen om je immuunsysteem sterk te houden, vooral tijdens de koude en griepseizoenen.

Beter concentreren: Verbeter uw Focus en Productiviteit

In onze steeds meer afgeleide wereld kan concentratie moeilijk te bereiken zijn. Dit gedeelte gaat in op de technieken en benaderingen die u kunt gebruiken om uw focus en concentratie te verbeteren en uw productiviteit te verhogen.

Medicinale Paddenstoelen en het Immuunsysteem

Medicinale paddenstoelen hebben een lange geschiedenis van gebruik in de traditionele geneeskunde, vooral in de Aziatische geneeskunst. Ze bevatten krachtige verbindingen zoals polysacchariden, die het immuunsysteem kunnen stimuleren. Enkele bekende medicinale paddenstoelen die goed zijn voor het immuunsysteem zijn Reishi, Cordyceps, Chaga en Shiitake. Het regelmatig consumeren van deze paddenstoelen kan helpen bij het versterken van je immuunsysteem. Bijvoorbeeld, de Reishi-paddenstoel bevat bèta-glucanen, een soort polysaccharide die het immuunsysteem kan versterken door de productie van witte bloedcellen te stimuleren. Deze cellen zijn cruciaal voor de immuunrespons van het lichaam. Medicinale paddenstoelen zijn al eeuwenlang een belangrijk onderdeel van traditionele geneeskunde in vele culturen, vooral in Azië. Deze paddenstoelen bevatten niet alleen voedingsstoffen zoals mineralen en vitaminen, maar ze hebben ook unieke eigenschappen die kunnen bijdragen aan de verbetering van onze gezondheid. Er zijn verschillende soorten medicinale paddenstoelen, waaronder Reishi, Chaga, Cordyceps, en Lion's Mane. Elk van deze soorten heeft unieke eigenschappen en bevatten diverse mineralen en vitaminen. Deze voedingsstoffen spelen cruciale rollen in ons lichaam, ondersteunen het immuunsysteem, en dragen bij aan onze algemene welzijn.Medicinale paddenstoel Reishi

Bijvoorbeeld, de Reishi paddenstoel is rijk aan mineralen zoals kalium, calcium, fosfor, en magnesium. Het bevat ook diverse vitaminen, waaronder vitamine B, C, en D. Dankzij deze voedingsstoffen kan Reishi het immuunsysteem ondersteunen, helpen bij het ontgiften van het lichaam en bijdragen aan de verbetering van de slaapkwaliteit.

Medicinale paddenstoel Chaga

Chaga, een andere medicinale paddenstoel, bevat ook een indrukwekkende hoeveelheid mineralen en vitaminen. Het is een rijke bron van kalium, calcium, magnesium, ijzer, en zink. Chaga is ook rijk aan vitamine B-complex, wat essentieel is voor onze energieproductie en hersenfunctie. Daarnaast bevat het vitamine D, wat van vitaal belang is voor de gezondheid van onze botten.

Medicinale paddenstoel Cordyceps

Cordyceps, bekend om zijn energieverhogende eigenschappen, bevat ook verschillende mineralen en vitaminen. Het is rijk aan selenium, een belangrijk antioxidant mineraal, en bevat ook vitamine B1, B2, en B12. Deze voedingsstoffen kunnen bijdragen aan een gezonde hersenfunctie en energieniveau's.

Medicinale paddenstoel Lion's Mane

Ten slotte bevat de Lion's Mane paddenstoel ook een verscheidenheid aan mineralen en vitaminen. Het is bijzonder rijk aan zink, een mineraal dat essentieel is voor het immuunsysteem, en bevat ook vitamine D en B-vitaminen. Over het algemeen zijn medicinale paddenstoelen niet alleen een rijke bron van mineralen en vitaminen, maar ze bieden ook unieke gezondheidsvoordelen dankzij hun bioactieve verbindingen. Het is belangrijk om te benadrukken dat, hoewel medicinale paddenstoelen veel gezondheidsvoordelen kunnen bieden, ze geen vervanging zijn voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet. Een gezond dieet, rijk aan een verscheidenheid aan groenten, fruit, volkoren, magere eiwitten, en gezonde vetten, blijft essentieel voor een optimale gezondheid.

Creativiteit ontketenen: Ontdek uw innerlijke Kunstenaar

Creativiteit is niet alleen essentieel voor kunstenaars, muzikanten of schrijvers. Het is een belangrijk onderdeel van probleemoplossing en innovatie in elk aspect van ons leven. In dit hoofdstuk verkennen we strategieën om onze innerlijke creativiteit te ontketenen.

Vitaminen en Mineralen voor het Immuunsysteem

Vitaminen en mineralen zijn essentieel voor het goed functioneren van ons immuunsysteem. Ze helpen bij het versterken van het immuunsysteem en beschermen ons lichaam tegen ziekteverwekkers. Vitamine C, vitamine D, vitamine E, zink en selenium zijn enkele van de belangrijkste voedingsstoffen voor het immuunsysteem. Ze kunnen worden verkregen uit voeding of via supplementen. Vitamine C is een krachtige antioxidant die helpt bij het beschermen van ons lichaam tegen schade door vrije radicalen en het ondersteunen van de functie van het immuunsysteem. Vitamine D helpt bij het reguleren van de immuunrespons en speelt een rol in de ontwikkeling en functie van immuuncellen. Zink is essentieel voor de normale ontwikkeling en functie van cellen die een immuunrespons mediëren.
Energie verhogen: Laad uw lichaam op met vitaliteit

Energie is de brandstof die ons in staat stelt onze dagelijkse taken uit te voeren. Hier zullen we kijken naar voeding, oefeningen en levensstijlkeuzes die onze energieniveaus kunnen verhogen en ons een gevoel van vitaliteit kunnen geven.

Stemming en Humeur: Natuurlijke Remedies voor Emotioneel Welzijn

Kruiden zijn al eeuwenlang een integraal onderdeel van traditionele geneeswijzen. In dit deel zullen we onderzoeken hoe bepaalde kruiden kunnen bijdragen aan het verbeteren van onze stemming, humeur en het reguleren van onze emoties.

 

Hart en Bloedvaten: De Motor van het Leven

Ons hart en de bloedvaten zijn een vitaal systeem dat elke cel in ons lichaam van voeding voorziet. In dit hoofdstuk gaan we in op hoe we dit systeem kunnen ondersteunen en de gezondheid van ons hart en bloedvaten kunnen bevorderen.

Superfood: Krachtige Voeding voor Optimale Gezondheid

Superfoods zijn voedingsmiddelen die buitengewoon rijk zijn aan voedingsstoffen en gezondheidsvoordelen. In dit segment introduceren we verschillende superfoods en bespreken we hoe ze kunnen bijdragen aan een betere gezondheid en welzijn.