Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Autoflower Zaden

Met autoflowering wietzaden kweek je wietplanten die automatisch bloeien. Deze cannabis zaden worden ook wel autoflower zaden genoemd. Deze autoflowering zaden worden niet zo groot en bloeien ongeacht het aantal lichturen dat ze krijgen.

iGrowcan
Vision Kush Auto (Vision Seeds)
Vision Jack Auto (Vision Seeds) gefeminiseerd
Vision Gorilla Auto (Vision Seeds)
Vision Gelato Auto (Vision Seeds)
Delhi Cheese AUTO (Vision Seeds)
Vision Critical Auto (Vision Seeds) gefeminiseerd
Vision Caramello Auto (Vision Seeds)
Northern Lights Auto (Vision Seeds)
Lowryder Auto (Vision Seeds)
La Blanca Gold Auto (Vision Seeds)
Doctor Jamaica Auto (Vision Seeds)
Blueberry Bliss AUTO (Vision Seeds)
Amnesia Auto (Vision Seeds)
AK-49 Auto (Vision Seeds)
White Widow Auto (Vision Seeds)
SALE
Auto Glueberry O.G. (Dutch Passion) - 3 Zaden
SALE
Auto Blueberry (Dutch Passion) - 3 Zaden
White Widow Automatic
Fat Banana Automatic - 5 Zaden (RQ)
Northern Light Automatic
Bubble Kush Automatic
Autoflowering mix
Sweet Skunk Automatic
SALE
Glue Gelato Auto (Barney's Farm)
Critical Kush Auto (Barney's Farm)
SALE
BlueBerry Cheese Auto (Barney's Farm)
Super Lemon Haze (Feminised)
SALE
Skunk Autoflowering - Strain Hunters
Super Critical (GreenHouse Seeds) Autoflowering
SALE
Kalashnikova Autoflowering
SALE
Jack Herer Autoflowering
Royal Critical Automatic
Blue Cheese Automatic
Royal Haze Automatic
Royal Cheese Automatic
Royal AK Automatic
Quick One Automatic
Easy Bud - Automatic - 3 Seeds
Diesel Automatic
Amnesia Haze Automatic
Royal Kush Automatic 3 seeds
 

Wat zijn autoflowering zaadjes?

Autoflowering zaden zijn een combinatie van cannabis ruderalis genetica en andere traditionele cannabis zaden. De cannabis ruderalis genetica zijn cannabis zaden die zich goed hebben aangepast aan hun omgeving in het Noordelijke deel van de wereld. Hier zijn minder lichturen. Hierdoor kunnen ze bloeien doordat ze ouder worden en niet omdat de fotoperiode veranderd zoals bij reguliere of gefeminiseerde zaden. Deze soorten noemen ze ook wel cannabis ruderalis. Door deze te combineren, of beter gezegd samen te laten gaan, met meer gewone soorten van cannabis wietzaden is er een nieuw hybride soort ontstaan. Dit zijn de autoflowering wietzaden die dus automatisch bloeien ongeacht het licht dat ze krijgen.

Welke merken autoflowering cannabiszaden verkopen wij?

De autoflowering zaden zijn relatief nieuw in de cannabis wereld. Toch hebben ze al heel wat fanatieke fans en dat aantal groeit snel. De zelf bloeiende wietzaden maken het leven van een kweker dan ook een stuk makkelijker. Daarom hebben de merken zoals bijvoorbeeld: Green House, Sensi Seeds, Dutch Passion en Barney’s Farm deze autoflower zaden in hun assortiment opgenomen. Deze kan je allemaal in onze webshop kopen.Waarom niet cannabis ruderalis autoflower zaadjes kweken?

Wellicht denk je, waarom kweken we dan niet gewoon met cannabis ruderalis zaden? Het antwoord is simpel. De opbrengsten van de cannabis ruderalis planten is een stuk lager. Daarbij is het cannabinoïde ook een stuk lager. Door de cannabis ruderalis te vermengen met bijvoorbeeld sativa wietzaden of indica wietzaden krijg je het beste van twee werelden. Automatische bloeiende cannabis planten met wel een grotere kweek opbrengst en een hoger cannabinoïde gehalte.

Snelle oogst met autoflowering zaden

Het is niet verwonderlijk dat veel kwekers gebruik maken van autoflowering wietzaden. Deze cannabis zaden groeien namelijk snel. Soms is een kweek na 9 weken al mogelijk. Hiermee zijn ze over het algemeen dan ook sneller dan sativa en Indica soorten. Fijn dus als je een snelle oogst wilt.

Geven autoflowering zaadjes kleinere cannabisplanten?

Door de combinatie van cannabis ruderalis genetica met indica of sativa zaden krijg je cannabisplanten die kleiner van stuk worden. Hierdoor vallen ze minder op en nemen ze minder ruimte in beslag. Zo kan je in kleinere ruimtes dus uitstekend kiezen voor deze wietplanten. Ook wanneer je buren wietplanten afkeuren zijn de autoflower zaden een uitstekende keuze. Ze zijn namelijk wat discreter doordat ze minder ruimte innemen. Door het kleinere formaat, geven ze wel een kleinere oogst dan andere medicinale, gefeminiseerde of CBD planten.

autoflower cannabis zaden

De kweek opbrengst van autoflower zaden

Een kleinere kweek opbrengst dus wanneer je autoflower zaden gebruikt ten opzichte van bijvoorbeeld standaard sativa zaden. Maar over welke aantal grammen hebben we het dan? Dat ligt er helemaal aan hoe jij met de kweek van de wietzaden omgaat. Denk aan een opbrengst tussen de 60 en 300 gram van een cannabis plant gekweekt uit autoflower cannabis zaden.

Autoflowering wietzaden hebben geen verandering in fotoperiode nodig

Waar bij gewone cannabis planten de fotoperiode erg belangrijk is om de bloei te stimuleren is dat bij autoflowering wietzaden niet nodig. Deze zaden zetten de plant in bloei vanwege hun leeftijd en niet vanwege een verandering in lichturen. Dit maakt het makkelijker om bijvoorbeeld buiten cannabisplanten te kweken. Als je het goed plant kan je zelfs 3 oogsten per jaar behalen.

Autoflower wietzaden voor binnenkweek

Hoewel de autoflower zaden automatisch gaan bloeien op een voorgeprogrammeerd moment hebben ze nog wel licht nodig om snel te groeien. Daarom worden autoflower wietzaden ook vaak binnen gekweekt. Omdat je het aantal uren licht kan instellen vergeleken bij een buitenkweek. Over het algemeen zien de meeste kwekers de beste resultaten bij 18 uren licht en 6 uren duisternis.

autoflowertop

Waarom kiezen niet alle kwekers voor autoflowering zaden?

Hoewel autoflowering zaden veel voordelen bieden kiest toch niet elke kweker voor autoflowering zaden. Dit heeft voornamelijk te maken met de wens om hoge THC-percentages te behalen. Autoflowering wietzaden geven hierin immers een lager THC percentage dan andere soorten cannabis zaden.

Welke autoflowering wietzaden zijn er?

In onze webshop vind je een breed scale aan autoflowering zaden. Zo kan je de juiste wietzaden kiezen voor jouw kweek. Zo kan je de volgende autoflowering wietzaden bij ons kopen:

 • Super Lemon Haze
 • King's Kush
 • Exodus
 • Super Bud
 • White Widow
 • Sweet Mango
 • Super Critical
 • Northern Lights
 • Kalashnikova
 • Jack Herer
 • Green-O-Matic
 • Big Bang Autoflowering
 • Auto-Bomb Autoflowering

Autoflowering zaden online kopen

Het bestellen van wietzaden is eenvoudig. Dat doe je op het internet. Zo ook de autoflowering wietzaden. Kies de soort die jij graag wilt kweken uit in onze webshop en koop de zaden met enkele klikken online. Wij leveren de autoflowering wietzaden na het kopen snel en discreet bij het door jou opgegeven adres.