Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Boeken

Ben je een beginnende kweker of er één met veel ervaring over het cultiveren van cannabis of paddo's? Dan hebben wij voor beiden doelgroepen geweldige kweek gidsen te koop, namelijk de Marijuana Outdoor Grower's Guide (kweekgids), de Cannabis Grow Bible en de Psilocybin Mushroom (paddo) Bible. Deze drie boeken omvatten bij elkaar net zoveel kennis als wikipedia op het world wide web!

 

Cannabis en Magische Paddo kweekboeken 24High

Ben je een beginner of een expert in het kweken van magische paddo's of cannabis? Bestel dan meteen één van deze kweekgids! Dit zijn ware encyclopedieën met boordevol informatie over het kweken van psilocybine paddo's of cannabis planten indoor/outdoor! In deze kweekboeken worden de "Do's and Don'ts" duidelijk uitgelegd gedurende het hele kweekproces. Velen illustraties en foto's geven een duidelijk inzicht in de kweekprocessen. Ze zijn hierdoor simpel en makkelijk te volgen. Deze uitzonderlijke kweekboeken zijn uitsluitend te verkrijgen in het Engels.

Boeken / kweekgids cannabis en magische paddo's:

  • Marijuana Outdoor Grower's Guide (kweekgids) 
  • The Cannabis Grow Bible 
  • The Psilocybin Mushroom (paddo) Bible

cannabis kweken

Wil je leren hoe je cannabis kweekt voor eigen gebruik?

Met één van deze twee cannabis kweekgidsen/ encyclopedieën wordt je op een eenvoudige manier, met ondersteuning van vele illustraties en foto's, door het hele kweekproces begeleid. Vanaf het ontkiemen van het cannabis zaadje, de juiste voedingsbodem realiseren, uitgemeten voeding geven, de juiste zuurgraad bepalen, het bestrijden van ziektes tot en met het oogsten. Kortom, alles over dit onderwerp wordt duidelijk en in makkelijk te begrijpen Engels uitgelegd. We bieden twee cannabis kweekboeken aan, één voor de indoor cultivatie cannabis "The Cannabis Grow Bible" en de andere voor de buitenkweek "Marijana Outdoor Grower's Guide".

The Cannabis Grow Bible (kweekgids) 

The Cannabis Grow Bible (kweekgids) is de definitieve kweekgids voor het cultiveren van marihuana voor recreatief en medicinaal gebruik. Dit boek omschrijft zowel indoor kweek technieken als outdoor. Ontzettend breed georiënteerd van ontkieming van het zaad, maken van cannabis boter of olie, bladproblemen herkennen, snoei en groeitechnieken, hash maken, schimmels, insecten, organisch kweken etc. Deze bijbel is verrijking van kennis voor elke cannabiskweker.

Marijuana Outdoor Grower's Guide (kweekgids)

Marijuana Outdoor Grower's Guide (kweekgids) bevat de basiskennis en meer over het kweken van cannabisplanten in de buitenlucht. Rijkelijk geïllustreerde kweekgids over vele processen met betrekking tot het kweken van cannabis. De Outdoor Grower's kweekgids is makkelijk te volgen ondanks dat deze alleen in het Engels te verkrijgen is.

wiet kweken

Legaliteit Cannabis kweekcultuur

Het kweken van cannabis in Nederland is niet legaal. Het wordt gedoogd om voor eigen gebruik 5 planten te kweken. Dit betekent niet dat het legaal is en kunnen dus verwijderd worden door de overheid zonder pardon. In sommigen landen in Europa wordt het kweken van één cannabis plant voor eigen gebruik gedoogd. We adviseren altijd om je goed te informeren bij overheidsinstanties over de legaliteit van het kweken van een cannabis plant voor eigen gebruik. Het zou immers zonde zijn als je veel tijd en geld hebt gespendeerd om een mooie plant te laten groeien en bloeien deze zomaar wordt afgepakt met daarbij mogelijk justitiële gevolgen zonder dat je deze hebt gerookt in een bong of joint.

The Psilocybin Mushroom (paddo) Bible voor de echte psychedelische paddo liefhebber

Ben je een echte psychonaut? Of ben je geïnteresseerd in kweekprocessen gerelateerd aan psychedelische paddo's? Dan hoort deze bijbel bij jou thuis op het nachtkastje te liggen! De psilocybine paddo kweekgids zal je verrijken met kennis over het kweken van psychedelische paddo's. De instructies over het maken van de juiste substraat, perfecte vochtigheidsgraad, temperatuur, het bestrijden van schimmels en bacteriën, het perfect oogsten, het bewaren van je paddo's en het gereed maken voor een volgende flush, zijn door middel van illustraties makkelijk te volgen en zeer duidelijk omschreven. Uiteraard worden er nog veel meer kweek thema's omschreven in deze encyclopedie. Optimaliseer je kweektechnieken en verhoog de oogst van je paddo's met The Psilocybin Mushroom Bible!

paddo kweken

Auteurs: The Psilocybin Mushroom (paddo) Bible

Deze kweekgids is geschreven door Virginia Haze onder begeleiding van Dr. Mandrake! Beiden wonen in San Francisco en zijn experts op het gebied van magische paddo's! Virginia Haze is een schrijfster en fotograaf en kweekt al jaren paddo's. In deze paddo kweekgids neemt zij de rol aan van fotograaf en schrijfster onder begeleiding van Dr. Mandrake. Dr. Mandrake heeft een doctoraat in de mycologie. Een mycoloog is een persoon die onderzoek doet naar schimmels, paddenstoelen (paddo's) en zwammen. In deze kweekgids deelt Dr. Mandrake al zijn kennis, vertaald door Virginia Haze, over het kweken van de psilocybine paddo's. Dr. Mandrake zet zich hard in voor de geneeskrachtige eigenschappen van psilocybine paddo's (microdoseren zelfgemaakte capsules). Zijn kennis over magische paddo's is ongeëvenaard en deelt deze met velen paddenstoelen kwekers uit alle uithoeken van de hele wereld. De Mushroom Bible is een zeer omvangrijke en gedetailleerde kweekgids vol met foto's en illustraties.

Legaliteit psilocybine Paddo's kweekcultuur

Het kweken van psilocybine paddo's voor eigen gebruik is legaal in Nederland. In andere landen in Europa is het kweken van magische paddo's voor eigen gebruik gedoogd. Ben je niet zeker of het gedoogd wordt of legaal is? Dan adviseren wij altijd om jezelf goed te laten informeren, bij een overheidsinstantie van het land, over de legaliteit van het kweken van een magische paddo's voor eigen gebruik.

Cannabis en Paddo kweekboeken online bestellen en verzenden

Bestel snel in onze headshop een kweekgids, voordat je het weet zijn ze uitverkocht! Eenmaal besteld zullen we de encyclopedieën met de snelheid van een kogel versturen. Ook bij vragen over onze producten staan we je graag bij met raad en advies. Stuur een mail met je vraag naar Info@24High.nl of gebruik ons contactformulier.