Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Pocket Weegschalen


 

Welke weegschalen kan je kopen bij 24High! 

We bieden velen weegschalen aan met elk zo zijn unieke functies en weegcapaciteit. Welke weegschaal het beste bij jou past, ligt helemaal aan waar je de weegschaal voor gaat gebruiken. Er zijn weegschalen in mini, pocket en tafel formaat. De kleine mini en de digitaal pocket-weegschaal zijn eenvoudig op te bergen en mee te nemen. Deze hebben ook vaak de voorkeur boven een tafel weegschaal. Je kan pas een keuze maken wanneer je bepaald hebt met welke weegeenheden je wilt gaan werken. In deze categorie tekst gaan we de verschillen bespreken van de weegschalen die we verkopen.Wat zijn de voordelen van een pocket-weegschaal vergeleken andere weegschalen?

Een pocket-weegschaal is een kleine digitaal weegschaal die in een jaszak past. Deze weegschalen zijn eenvoudig mee te nemen op pad. Een pocket-weegschaal hebben een niet al te groot weeg plateau en zijn geschikt voor het wegen van kleine hoeveelheden kruiden of andere middelen. Sommigen pocket-weegschalen zijn voorzien van een siliconen opbergbakje die je tevens kan transformeren  gebruiken als een weegbakje. De pocket-weegschalen zijn er met de weegeenheden: 20g x 0,001g, 100g x 0,01g, 100g x 0,1g en 1000g x 0,1g. We bieden deze digitaal weegschalen in verschillende formaten. Bovendien bieden we ook tafel weegschalen aan, hiermee kun je grotere volumes wegen.

Welke pocket-weegschaal is geschikt voor microdoseren paddo's of truffels?

Als je van plant bent te gaan microdoseren met paddo's of truffels dan zul je aan een digitaal pocket-weegschaal met de weegeenheid van 100gx0,1g genoeg hebben. Wij raden altijd aan om met 0,1 gram gedroogde paddo poeder te beginnen als microdosis en deze naar gewenst gevoel opvoeren waar nodig is. Met verse psilocybine truffels ligt een beginnerdosis tussen de 0,7 en 1 gram. Dit is afhankelijk van het gewicht van de gebruiker. Een pocket-weegschaal is dus erg geschikt om dosissen af te wegen ten behoeve van microdoseren psychedelica.

Is een pocket-weegschaal geschikt voor het afwegen van kruidenpoeders en andere psychedelica?

Jazeker is het antwoord op de vraag hierboven. Zolang het volume van het gewicht klein is en op een kleine oppervlakte gelegd kan worden dan kan een digitaal pocket-weegschaal een hele goede optie zijn. Wil je grotere volume kruiden wegen dan is een tafelweegschaal een betere optie vanwege zijn grotere weegbak. De dosissen van de meeste kruiden die we verkopen zoals bijvoorbeeld een kanna of kratom poeder hebben een weegeenheid van grammen.
Wat is het verschil tussen een mini en een pocket-weegschaal?

Een mini-weegschaal bevat een veel kleiner weegplateau dan een digitaal pocket-weegschaal. Ze zijn voornamelijk geschikt voor poeders zoals kratom, om bijvoorbeel een dosis af te wegen voor een thee. Een digitaal pocket-weegschaal raden we dan ook eerder aan omdat deze een unieke afmeting hebben die voor meerdere doelen inzetbaar kan zijn. De mini-weegschaal is echt voor het wegen van middelen met een klein volume. 
 

Waarom is het van belang om je drugs vooraf te wegen en te testen voor gebruik?

Het gebruik van synthetische drugs kan een gevaar zijn voor de gezondheid wanneer in het productieproces schadelijke stoffen zijn gebruikt die er niet in thuis horen. Je wilt altijd weten of de drugs veilig is. Daarom raden we altijd aan als je van plant bent synthetische drugs te gaan gebruiken deze eerst te testen. We bieden velen testen aan die je hierbij kunnen helpen. Naast het testen wil je natuurlijk ook weten hoeveel de dosis is die je wilt gaan innemen. Je wilt immers geen overdoses, dus kalibreer je weegschaal met gewichtjes eerst! Een pocket-weegschaal is dus ideaal om je eigen dosis af te wegen zodat je veilig te werk gaat.Hoe gebruik ik een pocket-weegschaal en welke functies bevat deze?

Een pocket-weegschaal is eenvoudig te bedienen. Je hebt een aantal functies die we zullen uitleggen. De Tarra-functie wordt gebruikt om een gewicht weg te filteren. Deze komt voor bij de meeste weegschalen. Als voorbeeld: je legt een bakje op de digitaal pocket-weegschaal waar je kruiden of andere middelen in wilt plaatsen en wegen. Het gewicht van het bakje wil je niet meewegen omdat je het netto gewicht van de inhoud wilt weten. Je legt het lege bakje op de pocket-weegschaal en drukt op de functieknop Tarra. Het display geeft nu het getal 0 aan. Nu kan je het netto-inhoud wegen van het bakje. Bovendien bevatten veel weegschalen ook de functie om om te schakelen van gram naar, oz,ct of dwt.

Koop je pocket-weegschaal of andere weegschalen online bij 24High

Bestel bij ons een pocket-weegschaal en we zullen deze met zorg en spoed leveren. Heb je nog vragen over de keuze van je digitaal weegschaal? Neem dan a.u.b. contact met ons, info@24High.nl, op en we zullen je helpen bij het kiezen van de juiste weegschaal. Uiteraard mailen we  je nadat wij het aankoopbedrag hebben ontvangen en het pakket hebben ingepakt de track en trace met de factuur. Op deze manier kun je de pocket-weegschaal tot aan de voordeur volgen.