Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

DE STERKSTE PADDO SOORTEN

DE STERKSTE PADDO SOORTEN

Er zijn veel verschillende paddo’s die je kunt kweken en consumeren. De ene paddo is een stuk sterker dan de andere. Dit verschilt namelijk per soort en per hoeveelheid psilocybine dat aanwezig is in een enkele paddo. Er bestaan enkele soorten paddo’s die erg sterk zijn in vergelijking met andere soorten paddo’s. Deze soorten produceren een hoger gehalte aan psilocybine in de paddo.

Sterke paddo soorten om in te nemen en te kweken

Er zijn veel verschillende sterke paddo’s waar je uit kunt kiezen. Deze paddo’s worden eigenlijk alleen maar aanbevolen aan ervaren psychonauten. Dit komt omdat de hoge percentage aan psilocybine in de paddo’s een extreme trip kunnen opwekken.

De Treasure coast

De Treasure coast is een paddo die van de kust van Florida in Amerika komt. Veel mensen zijn te spreken over de werking van de paddo’s. Vooral voor collectieve ervaringen als microdosering psilocybine, zijn de Treasure coast paddo's erg geschikt.
 

De Mazatapec

De Mazatapec is een exotische paddo met een rijke geschiedenis. De paddo’s werden namelijk veel gebruikt voor spiritueel en ritueel gebruik. De soort is dan ook vernoemd naar de Mazatapec. Deze paddo’s hebben een geschiedenis als geestverruimende paddenstoelen die de band met het universum verbeteren.

De Burma

De Burma is een oosterse paddo. Het is één van de meest krachtige paddo soorten. Het zijn grote paddenstoelen met caps die verschillende tinten bruin kunnen hebben. De Burma paddo bevat veel psilocybine!

De McKennaii

De McKennaii wordt ook gezien als een hele krachtige paddosoort. Deze paddo’s worden ook wel eens omschreven als een filosofische paddo. Dit houdt in dat je tijdens de trip veel nadenkt en diepe gesprekken voert. Door de sterkte van de McKennaii wordt deze niet aangeraden voor beginners.

De Copelandia Hawaiian

De Copelandia Hawaiian behoort tot categorie extreem. De paddo’s staan er om bekend om één van de sterkste paddo’s ter wereld te zijn. Er wordt over deze paddenstoelen gezegd dat ze meer magie bevatten dan de meeste andere paddenstoelen. De Copelandia Hawaiian is tot wel 5 keer sterker dan andere Cubensis soorten.


Zelf paddenstoelen kweken

Als je sterke paddo’s wilt gaan consumeren, dan is het aanbevolen om deze zelf te gaan kweken met behulp van een kant en klare kweekset. Dit komt omdat je deze paddo’s niet legaal kunt kopen. Paddenstoelen die boven de grond groeien en een psychedelisch effect hebben zijn namelijk verboden om vers te verkopen. Het verkopen van een kweekset is niet verboden. Paddo's mogen gebruikt en gekweekt worden alleen voor eigen gebruik. Truffels zijn echter niet verboden om te kopen. Dit komt omdat bij truffels niet het vruchtlichaam van de paddenstoel gebruikt wordt. Dit is namelijk het gedeelte van de paddenstoel die verboden is. Het kweken van paddo's is makkelijk te doen mits je gebruik maakt van een kweekset. Er zijn namelijk veel verschillende merken kweeksets te vinden waarmee je zelf je paddo’s kunt kweken. Hierbij kun je zelf kiezen welke soort paddo je wilt gaan kweken.

Paddo’s kweken met kweekset

De makkelijkste manier om paddo’s te kweken is met een paddo kweekset. In een kweekset zit namelijk alles wat je nodig hebt om paddo’s te kweken. In een kweekset zit een groeibak met het mycelium(substraat met paddosporen), een kweekzak met een luchtfilter, paperclip en een handleiding om de paddo's te laten groeien. Denk aan goede hygiëne zoals schone handen of handschoenen, maak altijd gebruik van een mondmasker als je de kweekset gaat behandelen. Een klein hoestje of kuchje kan de kweekset infecteren. Een warme plek rond de 25 graden is gewenst voor een goede ontwikkeling van het mycelium in de kweekset. Volg altijd netjes de instructies die worden meegeleverd wanneer je begint met het kweken van paddo's met een kweekset. 

Paddo’s kweken zonder kweekset

Als je een ervaren kweker bent, kun je er ook voor kiezen om zonder kweekset paddo’s te gaan kweken. Echter heb je hier zelf een aantal belangrijke dingen voor nodig. Zonder die benodigdheden is het namelijk niet mogelijk om zelf paddo’s te kweken. Wel is het belangrijk om er rekening mee te houden dat het niet altijd gaat zoals je dat graag wilt. Op het moment dat je paddo’s aan het kweken bent, kan het voorkomen dat je maanden lang bezig bent voordat je kan oogsten. Als het vervolgens niet lukt, kan dit erg vervelend zijn. Zonder kweekset heb je echter het gevaar dat je niet de ideale omgeving, substraat, hebt voor de paddo’s om goed te groeien.

De benodigdheden om paddo’s te kweken zonder kweekset zijn: een injectienaald en sporen, een gesteriliseerde substraat en pot, juiste verhoudingen substraat, een kweekkamer of -box, een timer, latex handschoenen, ontsmettingsalcohol, verwarmingsmat en een thermo/hygro meter. De belangrijkste kweek regels om rekening mee te houden bij het kweken van paddo’s zijn: het licht, de temperatuur en de vochtigheid. Als deze niet goed zijn, heb je snel het gevaar dat het niet lukt om de paddo’s op te laten komen, dit geld trouwens ook met een kweekset. Het is daarom belangrijk om tijdens het hele proces het ritme van het licht aan te houden, de temperatuur en de luchtvochtigheid te controleren en enigszins aan te passen.

Meer informatie over een growkit kweken? Klik hier!