Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Ceremoniële Accessoires


 

Ceremoniële accessoires

Sta jij op het punt in je leven waar je een spirituele ceremonie wil aangaan? Dan zul je snel op zoek gaan naar de juiste ceremoniële accessoires. In alle gevallen ben jij zelf je belangrijkste bron, maar ceremoniële accessoires kunnen je helpen nog dieper tot jezelf te komen. In het assortiment van 24High vind je alle nodige ceremoniële accessoires, die ingezet worden voor veel verschillende ceremonies. De eerste stap van je ceremonie zet je dus hier!

Verschillende rituele accessoires

Er is een groot verschil in ons aanbod aan rituele accessoires. Dit is essentieel, want elke ceremonie vindt op een andere manier plaats, waardoor er altijd andere ceremoniële accessoires van toepassing zijn. We nemen je mee in ons aanbod!

Traditionele ceremoniële benodigdheden

We beginnen met de traditionele ceremoniële benodigdheden, aangezien deze over het algemeen het meest van toepassing komen. We praten in dit geval over een wierookbrander: een brander waarmee jij geur creëert waardoor je tot rust komt. In onze ceremoniële accessoires vind je ook een wierookplankje, die in principe hetzelfde doel heeft maar qua design minder spiritualiteit uitstraalt. Toch is dit ook zeker geen slechte keuze, omdat minimalisme in de juiste setting ook juist voor een goede spirituele tocht zorgt.

Specifieke spirituele accessoires

Verder zijn er ook spirituele accessoires die juist gericht zijn op een specifieke spirituele tocht. Hier kun je bijvoorbeeld aan een maraca denken: een percussie-instrument die wordt gebruikt voor extra kalmerende geluiden tijdens een ceremonie. Maar, ook andere rituele voorwerpen zoals een driepoot of een chocolade roerder kunnen van enorme waarde zijn voor jouw ceremonies. In deze ceremoniële accessoires zit de kracht hem voornamelijk in het feit dat ze van natuurlijke materialen zijn gemaakt, waardoor je je connectie met moeder natuur blijft behouden.

Hoe gebruik je ze?

Ceremoniële accessoires zijn onderdeel van vrijwel elke spirituele ceremonie, maar omdat deze allemaal van elkaar verschillen, kan het lastig zijn om te zeggen hoe jouw heilige accessoires ingezet worden. Jijzelf kunt hier het beste antwoord op geven, aangezien jij het best weet wat er in je leven speelt en welke spirituele reis je wil maken. Is dit nog niet het geval, dan zal jouw ceremonie juist gevormd worden rondom reflectie en een diepere connectie met jezelf.

Verder kunnen ceremonies ingezet worden in een groepsomgeving, maar ook juist alleen. Het is afhankelijk van wat het doel van je ceremonie is. Voor het gebruik van sommige ceremoniële accessoires zul je de hulp van anderen nodig hebben (denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een maraca), maar in andere gevallen kan het ook juist meer als spirituele decoratie gelden en ben jij zelf de bron van je spirituele reis.

Vragen?

Heb jij vragen over hoe de ceremoniële accessoires kunnen bijdragen aan jouw spirituele reis? Voel je vrij ze aan onze specialisten te stellen! We helpen je graag om jouw omgeving zo veilig mogelijk te maken, zodat je de mooiste reizen maken kunt.