Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Ceremoniële Cacao


 

Ceremoniële cacao

Ceremoniële cacao is een geweldige manier om een spirituele reis aan te gaan. Het is op verschillende manieren te gebruiken, namelijk door het te vermengen in heet water of plantaardige melk, maar het ceremoniële cacao kan ook van geweldige toepassing zijn als geurmiddel, door het te verbranden. Net als regulier cacao is het ceremoniële cacao afkomstig uit verschillende landen. Het verschilt hierdoor niet alleen in kwaliteit en smaak, maar ook in kracht. Ervaar het ceremoniële cacao bij 24High!

Wat is ceremoniële cacao?

Voordat je verder gaat met de aanschaf ervan, is het goed om te weten wat ceremoniële cacao is. Het kan namelijk worden ingezet voor een cacao ceremonie: een vorm van ceremonie waarin cacao als natuurlijke bron wordt gebruikt om zo dieper tot jezelf te komen. Hiervoor werken natuurlijke materialen erg goed, omdat dit de meest pure materialen zijn die je voor een ceremonie kunt gebruiken.

Ceremoniële cacao wordt ingezet voor verschillende soorten ceremonies. Zo heb je de cacao meditatie, waarin het cacao verbrand wordt en als geurmiddel wordt ingezet. Je komt hierdoor extra tot rust, omdat de aroma’s van het verbrande cacao rustgevend werken. Een andere vorm om het cacao in te nemen, is door een chocolade ceremonie. Dit neem je in door te eten, waardoor er stoffen in je lichaam vrijkomen die hetzelfde rustgevende effect hebben.

Spirituele betekenis van rauwe cacao

Een rauw cacao ceremonie kan in veel gevallen van waarde zijn, omdat je met rauw cacao gebruik maakt van een natuurlijk materiaal dat zowel in geur als smaak verrijkend werkt op het lichaam. Toch heeft een pure cacao ceremonie vaak een toegevoegde spirituele betekenis, omdat deze ceremonies vaak afkomstig zijn uit Zuid-Amerikaanse tradities die al eeuwen worden ingezet. Voorbeelden van spirituele tochten waarvoor je rauwe cacao voor een ceremonie kopen kunt, zijn:

  • Verbinding met de natuur
  • Opening van je hart
  • Meditatie
  • Spirituele reiniging
  • Manifestatie
  • En nog veel meer

Wanneer jij ceremoniële cacao kopen wil, is het goed om je vooraf in te lezen op de spirituele waarde van het cacao die je koopt. Dit verschilt namelijk per ceremoniële cacao soort: wanneer het afkomstig is uit een ander land, is het afkomstig uit een andere cultuur en daarmee een andere traditie. Om de waarde van het cacao te behouden, is het essentieel om het cacao ook op de juiste manier te gebruiken.

Ceremoniële cacao bestellen bij 24High

Wil jij het ceremoniële cacao bestellen, dan is 24High jouw partner. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om een spirituele ceremonie te vieren. Zo kun je bij ons niet enkel het cacao voor een ceremonie kopen, maar ook alle overige accessoires en andere middelen die je helpen om extra tot rust te komen. Ook helpen we je graag met al je vragen, om jouw spirituele reis zo extra te verrijken. Ervaar het gelijk!