Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

MICRODOSERING ROUTINE

MICRODOSERING ROUTINE

Benieuwd geraakt naar de verbluffende resultaten van microdosering met psychedelische truffels of paddo's? Dan is het belangrijk om te weten hoe je microdosering op een geslaagde manier in je dagelijks leven plant. Met onderstaande microdosering routine magic truffels profiteer je van alle voordelen van microdosering.

Microdosering paddo of truffels routine

De microdosering truffels of paddo's routine bestaat uit een cyclus van 8 tot 10 weken waarin je de routine van 3 dagen continu herhaalt. Deze routine is afkomstig van James Fadiman. Hij toonde met een experiment in 1966 aan hoe je psychoactieve stoffen inzet voor het vergroten van je probleemoplossende vermogen.

 • Dag 1: Microdosing dag truffels of paddo's
 • Dag 2: Overgangsdag
 • Dag 3: Normale dag
 • Dag 4: Microdosing dag truffels of paddo's
 • Dag 5: Overgangsdag
 • Dag 6: Normale dag

Dag 1: Microdosing truffels of paddo's dag

De eerste keer dat je gaat beginnen met microdosering begin je met een lage dosis. Dit omdat je nog moet achterhalen welke dosis truffels voor jou de juiste is. Dat betekent dus dat je bij magic truffels begint met 0,3 gram gedroogde magic truffels. Omdat je niet weet wat het uiteindelijke effect is van je eerste microdosering. Daarom kies je voor een dag waarop je vrij bent en geen belangrijke beslissingen hoeft te nemen. Na de eerste microdosis kan je zelf het beste beoordelen of dit de juiste dosis voor jou is of niet.

Wat je wilt ervaren is dat je je energieker gaat voelen en misschien je creativiteit en productiviteit vergroot wordt. Wat je in elk geval wilt voorkomen is dat je gaat trippen. Je moet de effecten voelen, maar zonder dat het je belemmerd in je dagelijkse werkzaamheden. De microdosis neem je bijvoorkeur voor 10 uur in de ochtend. Dit omdat je je energiek zal gaan voelen en het vervelend kan zijn als je al die energie in de avond hebt op het moment dat je wilt gaan slapen.

Het laatste wat ik je wilt meegeven is dat je bij een te zwakke dosis truffels op die dag niet een tweede dosis moet gaan nemen. Het beste kan je dan wachten tot de volgende microdosing dag in je routine. Die dag neem je dan iets meer truffels dan de voorgaande microdosing dag. Let er goed op dat je kleine stapjes neemt. Dus van 0,3 gram ga je nu naar 0,4 gram.

Dag 2: Overgangsdag (geen microdosering)

Aangezien de psychoactieve stoffen gedurende 2 dagen actief zijn in je hersenen, voel je ook de effecten op de overgangsdag. Echter neem je deze dag geen microdosis truffels of paddo's. Toch kan je dus wel effecten opmerken.

Dag 3: Normale dag (geen microdosering)

In principe is dit dezelfde soort dag als de overgangsdag. Echter zal je deze dag geen effecten waarnemen van microdosing. De reden dat deze dag er is is om te voorkomen dat de tolerantie tegen de psychoactieve stoffen optreedt.

Dag 4:  Is dan eigenlijk weer dag 1 (wel microdosering)

Je begint nu weer met dag 1 met een microdosing truffels of paddo's. Afhankelijk van de ervaring op de eerste dag kies je dus voor een mildere, dezelfde of sterkere dosis. Dit doe je in kleine stapjes. In de beginfase ben je simpelweg bezig met het vinden van de juiste dosis. Het vinden van de zogeheten sweet spot. Wanneer je deze hebt gevonden weet je hoe groot de dosis is die je nodig hebt.

Hieronder zie je een ander schema microdosering magic truffels. Ook deze kan ingezet worden:Tips voor microdosering met psychedelische truffels of paddo's

Juist om de sweet spot te vinden en het maximale uit je microdosering truffels of paddo's te halen is het belangrijk dat je data verzameld. Veel mensen leggen dan ook een dagboekje aan waarin ze elke dag opschrijven welke dosis truffels of paddo's er is gebruikt en wat de ervaringen van die dag waren. Dat betekent dat je elke dag kijkt naar een aantal punten waarop je eigenlijk je dag beoordeeld.

Dit kan bijvoorbeeld zijn:

 • Energieniveau
 • Stressniveau
 • Productiviteit
 • Creativiteit
 • Probleemoplossend vermogen
 • Stemming
 • Sociaal
 • Slaap

Daarnaast is dit een mooi moment om de inzichten die je hebt verkregen te noteren. Je brein laat je nu prachtige ideeën en inzichten zien die je niet uit het oog wil verliezen.