Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

WAT IS DE MEDICINALE WERKING VAN DE REISHI PADDENSTOEL?

WAT IS DE MEDICINALE WERKING VAN DE REISHI PADDENSTOEL?

In dit blog vertellen we je alles over de Reishi paddenstoel. Deze bijzondere paddenstoel heeft een prachtig uiterlijk en staat bekend als de paddenstoel van onsterfelijkheid. Je kan wel raden dat deze paddenstoel heel wat medicinale effecten met zich meebrengt. Wij vertellen je er in dit blog alles over en zijn heel benieuwd of jij het eens gaat proberen en wat jouw ervaringen zijn met de fijne Reishi paddenstoel.

De Reishi paddenstoel

De Reishi paddenstoel (Ganoderma)  gaat heel ver terug in de tijd. Ruim 2000 jaar geleden werd deze bijzondere paddenstoel al ontdekt in de Chinese traditionele geneeskunde. De paddenstoel viel gelijk op omdat veel medicinale effecten te zien waren bij het gebruik van de Reishi paddenstoel. Om deze reden kreeg deze paddenstoel de stempel: de paddenstoel van onsterfelijkheid. Dit heet in het Chinees "Lingzhi". En deze stempel dat is niet voor niets met zoveel mooie effecten.

Het uiterlijk van deze paddenstoel kenmerkt zich door haar fijne poriën, hier komen haar sporen via vrij. De Reishi paddenstoel heeft dan ook geen kieuwen aan de onderkant. Bij het zien van de paddenstoel denk je gelijk aan de herfst door de prachtige kleuren.

Deze paddenstoelensoort is vanwege zijn medicinale preventieve werking betiteld tot "koning van de medicinale paddenstoelen". Deze koning bevat een hoge concentratie aan beta-glucanen. Bèta-glucanen zijn instaat het cholesterol in het bloed te verlagen. Tevens blijkt dat bèta-glucanen (bij proefdieren) een grote rol speelt in het vernietigen van kankercellen. Ook zijn er indicaties dat de bèta-glucanen bij preventief gebruik positief invloed hebben tegen het krijgen van kanker. Maar er zijn nog veel meer voordelen van deze paddenstoel.

Effecten van de Reishi paddenstoel

Bij het innemen van de Reishi paddenstoelen zijn de verschillende effecten te zien die een positief kunnen hebben op je gezondheid. Dit is te danken aan de hoge concentratie aan natuurlijke vitamines, voedingsstoffen, antioxidanten en adaptogenen.

De Reishi paddenstoel bestaat voornamelijk uit complexe koolhydraten die in water oplosbare polysacchariden, triterpenioden, eiwitten en aminozuren worden genoemd.  Polysacchariden is het meest potente en actiefste element in dit organisch Reishi extract. Polysacchariden in water opgelost heeft een antitumor, immuunmodulerende en bloeddrukverlagende werking.

  • Positieve aanvulling tbv. een goede weerstand in het algemeen
  • Ondersteuning van het immuunsysteem
  • Ondersteuning van je conditie
  • Goed voor je hart
  • Activeert en reguleert de natuurlijke energie in het lichaam
  • Ondersteunt en helpt bij de aanmaak van rode bloedlichaampjes
  • Ter behoud van een normaal homocysteine metabolisme
  • Kan goed zijn voor je cholesterol spiegel
  • Het zorgt voor goede bloedcirculatie
  • Zou goed helpen bij stress en spanning

Producten met de Reishi paddenstoel


Genoeg voordelen dus bij deze prachtige paddenstoel! Daarom hebben wij bij 24high een aantal hele fijne producten met de Reishi paddenstoel. En naar onze mening is dit dus zeker het proberen waard. De ervaringen zijn namelijk erg positief. Ook bij de redactie zijn wij heel erg fan van dit fijne product.

De Reishi paddenstoel capsules

Elke dag een capsule met de stoffen van deze paddenstoel doet wonderen! Start vandaag nog met preventieve ziektebestrijding met de organische Reishi (Ganoderma Lucidum) capsules van McMyco. Neem niet meer dan 2 x daags 1 capsule in tijdens een maaltijd met water. Je zal na consistent gebruik een positief effect kunnen gaan merken bij verschillende klachten. Neem elke dag een capsule bij je ontbijt of je avondeten en je bent ready to go! Kom maar op met dat fitte gevoel. Je zal snel merken dat je een betere weerstand krijgt en lekkerder in je vel zit.

De Reishi paddenstoel druppels

Elke dag een paar druppeltjes Reishi! Kom maar op met dat onsterfelijke gevoel. Foodsporen maakt gebruik van een drievoudig hightech extractiemethode wat resulteert in een puur en zuiver organische paddenstoelen extract van hoogste kwaliteit. Niets is zo puur als deze druppels uit de Reishi paddenstoel.

Ervaar je iets van bovengenoemde klachten? Zit je niet lekker in je vel of is je weerstand niet goed? Stop met het slikken van paracetamols en andere pijnstillers. Probeer eens de foodsporen van Reishi. De Chinese medische wetenschap zweert erbij. Ga jij het proberen?

Belangrijk bij dit product is dat je je aan de aanbevolen dosering houdt en dat het niet geschikt is voor kinderen onder de 10 jaar.