Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.



JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

7 THERAPEUTISCHE EFFECTEN VAN HET INTRODUCEREN VAN KRATOM IN JE DIEET

7 THERAPEUTISCHE EFFECTEN VAN HET INTRODUCEREN VAN KRATOM IN JE DIEET

Als je op zoek bent naar een gezonder leven, heb je misschien zoveel kruidensupplementen of medicijnen die je in je dieet kunt opnemen. Het kan nodig zijn om meer dan één type supplement te proberen om een ​​effectief supplement te bepalen met kleine bijwerkingen.

Kratom is een kruidensupplement afkomstig uit Zuidoost-Azië en steeds populairder in het Westen. Het staat bekend om zijn opiumachtige effecten en pijnstillende eigenschappen. Kratom-gebruikers hebben merkbare therapeutische veranderingen in hun leven gemeld, zowel fysiek als mentaal, nadat ze kratom in hun dieet hadden opgenomen. Lees verder om erachter te komen waarom je kratom in je dieet moet opnemen.

kratomblad

7 gezondheidsvoordelen van Kratom

1.    Verhoogt energieniveaus

Arbeiders in Zuidoost-Azië dronken eeuwenlang kratom-brouwsels vlak voordat ze aan hun werk begonnen. De kratom leverde genoeg energie om de hele dag mee te gaan, omdat het een toename van het energieniveau veroorzaakte.

Als je kratom in lage doses gebruikt, geeft het stimulerende effecten vrij die je energieniveau verhogen. Dit verhoogt uw productiviteit op alle gebieden van uw leven. Vooral als je aan een depressie lijdt, zal kratom je helpen dat gevoel van vermoeidheid te bestrijden.

2.    Verlichting van stress en angst

In het dagelijks leven bevind je je tussen zoveel stressoren. Te veel stress is schadelijk voor het lichaam, daarom is het essentieel om de aandoening te beheersen. Als je een natuurlijke remedie nodig hebt die kan helpen, is kratom een ​​redder in nood.

Kratom-alkaloïden, mitragynine en 7-OH-mitragynine binden zich aan opioïde-receptoren in de hersenen om ontspannende sensaties te produceren. De rustgevende sensaties helpen je ook te kalmeren als je worstelt met angst.

3.    Behandelt slapeloosheid

Slechte of onvoldoende slaap is een van de factoren die de productiviteit in het westen beïnvloeden, en volgens onderzoek lijdt bijna 30% van de bevolking aan slapeloosheid. Moderne geneeskunde, hoewel effectief, heeft de neiging om ongewenste bijwerkingen te hebben. Wat ervoor zorgt dat mensen zich tot kruidengeneesmiddelen wenden voor dezelfde resultaten.

Kratom is een natuurlijk kruid met alkaloïden die helpen bij het induceren van slaap. Het veroorzaakt verschillende effecten op het lichaam, afhankelijk van de dosering. Wanneer je kratom in hogere doses consumeert, geeft het rustgevende sensaties af. De kalmerende eigenschappen zijn therapeutisch voor mensen die worstelen met slapeloosheid of slaapstoornissen. Kratom heeft 7-OH-mitragynine, wat helpt bij het induceren van slaap.

De 7-OH-mitragynine bindt zich aan receptoren in de hersenen en geeft het lichaam het signaal om te ontspannen. Het lichaam ontspannen helpt om snel in slaap te vallen. De effecten van de meeste kratom producten nemen niet snel af, waardoor je langer slaapt zonder onderbrekingen. Dus het opnemen van kratom in je dieet zou helpen om je slaapproblemen aan te pakken.

4.    Het is een geweldige pijnstiller

Mitragynine aanwezig in kratom imiteert de rol van pijnstillers. Het consumeren van kratom-producten kan dus helpen bij het verlichten van pijnen zoals hoofdpijn, migraine of die veroorzaakt door chronische ziekten zoals osteoporose.

5.    Helpt opiumverslaving te overwinnen

Een van de redenen waarom kratom steeds populairder wordt, zijn de opiumachtige effecten. Als je een opiumverslaafde bent of aan het herstellen bent, kan kratom je veel helpen. Het consumeren van kratom veroorzaakt dezelfde high die je krijgt als je opium gebruikt. Je zou voorkomen dat je door de ernstige ontwenningsverschijnselen of het hunkeren gaat, wat je helpt om standvastig te blijven op je hersteltraject.

6.    Helpt bij het omgaan met diabetes

De effecten van kratom op diabetes zijn niet goed bekend. Volgens onderzoek heeft bloedsuiker een gunstige invloed niveaus. De componenten die aanwezig zijn in kratom helpen bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel en insulinespiegels in het lichaam.

7.    Het heeft eigenschappen tegen diarree die helpen om een ​​gezonde maag te behouden

Consumptie van kratom zorgt ervoor dat het peristaltiekproces vertraagt. Peristaltiek is de spierbeweging in de darm die werkt om de darminhoud te legen. Consumenten moeten er rekening mee houden dat het consumeren van grote hoeveelheden kratom constipatie kan veroorzaken. Als gevolg hiervan is het van cruciaal belang om hun doses onder controle te houden.

kratom hoe gebruik je het

Hoe gebruik je kratom

Naast veel gezondheidsvoordelen, zijn er veel manieren om van kratom te genieten; het hangt allemaal af van je voorkeur:

  • Mengen met een drankje: Dit is een gemakkelijke manier van consumeren omdat er geen voorbereiding nodig is. Alles wat je doet uw dosis in het water plaatsen of een andere vloeistof en meng goed. Je kunt proberen de bittere smaak van het poeder te maskeren door een zoetstof toe te voegen of lekkere drankjes te gebruiken.
  • 'Toss And Wash'-methode: Bij deze methode gooi je het poeder rechtstreeks in je keel en slik je onmiddellijk water naar binnen. Zwaai het mengsel rond je mond en slik het na ongeveer 10 seconden door. In het begin kan het ongemakkelijk zijn, maar na een tijdje raak je eraan gewend.
  • Capsules nemen: De meeste mensen gebruiken deze methode als ze de bittere smaak van kratom niet aankunnen. Het nemen van pillen is voordelig omdat het gemakkelijk is om uw dosering te controleren, aangezien elke capsule de exacte maat bevat.
  • Kratompoeder mengen met voedsel: Het mengen van poeder met voedsel helpt de bittere smaak te maskeren. Het voordeel is dat je het poeder op een volle maag consumeert, waardoor intense beleving wordt voorkomen. Er is geen specifieke dosis die de bittere smaak maskeert. Je moet met vallen en opstaan ​​​​tot je het juiste bedrag krijgt.

Conclusie

Er zijn zoveel voordelen aan het toevoegen van kratom aan je dieet. En het beste is dat je meer dan één methode hebt om kratom te consumeren. Ondanks al deze voordelen kan langdurig gebruik van kratom ontwenningsverschijnselen veroorzaken als je stopt met innemen. Wees dus voorzichtig met je dosis kratom.