Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

ONTNUCHTER SNEL MET ONZE REFRESH SOBER UP ANTI-KATER PIL!

ONTNUCHTER SNEL MET ONZE REFRESH SOBER UP ANTI-KATER PIL!

Af en toe uit de band springen moet kunnen; alleen is de kater die hier vaak op volgt vaak niet heel welkom. Gelukkig is er tegenwoordig iets aan te doen! De Refresh Sober Up anti-kater pil is speciaal voor dit doeleinde ontworpen. Zeg dus maar dag tegen die brakke dagen. Lees hier alles over deze magische pil die je weer snel op de been helpt.

Wat is een kater?

Wat gebeurt er eigenlijk in je lijf wanneer je een kater hebt? En waar komt die kater precies vandaan? Over het algemeen wordt het woord ‘kater’ gebruikt om de brakke staat te omschrijven waarin je verkeert de dag of zelfs dagen na overmatig alcoholgebruik. Een stevige kater kun je nog dagen na de laatste druppel alcohol voelen!

Hoe brak jij je voelt, zal onder andere afhangen van hoeveel alcohol je hebt genuttigd, maar ook hoe snel je hebt gedronken. Ook speelt gewenning een rol. Om het bot te zeggen: een doorgewinterde alcoholist heeft veel minder last van katers dan iemand die af en toe een feestje uit de hand laat lopen. Ben je niet zo fit of heb je weinig gegeten, dan kan een drankje een flinke impact hebben op hoe je je de dag erna voelt. En sommige mensen hebben nu eenmaal pech wat betreft hun tolerantie voor alcohol.

Symptomen

De symptomen van een kater zijn doorgaans:

  • hoofdpijn
  • misselijkheid, overgeven en darmklachten
  • vermoeidheid
  • uitdroging
  • verlies van eetlust of juist stevige trek
  • mindere stemming of stemmingswisselingen

De definitie van ‘kater’ kun je trouwens ook breder trekken. Want niet alleen alcohol kan je een brakke nasleep opleveren, ook andere middelen kunnen dit ongewenste effect hebben. Weet dat een groot deel van jouw katers worden veroorzaakt door slaapgebrek en uitdroging - naast het feit dat je eigenlijk toxische middelen hebt genuttigd natuurlijk.

De Refresh Sober Up anti-kater pil: snel van je kater af

Als je dit leest, is de kans groot dat je wakker wordt met een kater - of eentje in de nabije toekomst verwacht. Dan is het handig om de Refresh Sober Up anti-kater pil in huis te hebben. Deze pil is ontworpen om direct in te grijpen bij een kater. Het leed is natuurlijk al geschied zodra je merkt dat je brak bent, maar met de Refresh Sober Up anti-kater pil kun je het ergste lijden voorkomen.

Eén van de ingrediënten van deze pil die daarbij helpt, is ginseng. Deze Aziatische knol heeft verschillende voordelen voor de gezondheid, waarvan de belangrijkste meer energie is. Dat laat de wetenschap ook zien: ginseng is een veelbelovend middel om in te zetten bij allerlei vormen van vermoeidheid. Ook kan het helpen je humeur te verbeteren; iets dat vaak wel welkom is op een brakke dag.

De Refresh Sober Up anti-kater pil is een kuur voor twee dagen, van elk 5 pillen per dag. Zo kom je geleidelijk van je kater af. Aan het einde hiervan zul je weer volledig fris zijn. Neem de pillen met voldoende water in om deze volledig hun werk te laten doen en jezelf te hydrateren.

Zo voorkom je een kater

Heb je vaker dan soms een feestje met brakheid als gevolg? Met deze tips kun je veel schade voorkomen.

1.    Altijd detox-producten in huis

In onze shop vind je meer producten die helpen je sneller fit te voelen. Zorg ervoor dat je altijd een collectie detox-producten in huis hebt, zodat je niet onnodig hoeft af te zien de dag(en) na overmatig plezier. De Refresh Sober Up anti-kater pil is natuurlijk een slimme zet, maar daarnaast kan een gezonde detox-thee ook je status verbeteren.

2.    Drink water

Vergeet niet naast alle borrels ook iets zonder alcohol te drinken, om je lever een break te geven. Aangezien uitdroging een belangrijke rol speelt bij brakheid, is hydratatie tijdens en na het drinken essentieel.

3.    Vergeet niet te eten

Leg een goede bodem met een gezonde maaltijd die er een tijdje over doet om verteerd te worden. Zo heb je de hele avond en nacht iets in je maag.

4.    Zorg voor ruimte om brak te zijn

Drinken terwijl je de volgende dag een volle agenda hebt, is een recept voor ellende. Waarschijnlijk ben je laat thuis en zal je slaapkwaliteit ook niet geweldig zijn. Zorg ervoor dat je de dag na je feestje genoeg rust kunt krijgen en kunt uitslapen.