Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

EUFORISCH EN GELUKKIG VOELEN MET KRATOM

EUFORISCH EN GELUKKIG VOELEN MET KRATOM

Kratom (Mitragyna speciosa), misschien heb je er weleens van gehoord. Het is ontzettend populair in Thailand en niet zonder reden. Kratom geeft je bij een lage dosering een euforisch en blij gevoel. Daarbij krijg je er ook nog een energieboost van. Niet verkeerd voor een gezellige middag of avond.

Waarom je van kratom zo vrolijk wordt?

Kratom, ook wel bekend als ketum, kratum of korth, bevat de werkzame stof mitragynine. Deze stof heeft effect op de opiaat receptoren in je hersenen en zorgt ervoor dat je dat blije en euforische gevoel krijgt. Een verbetering van je humeur zogezegd. Het is dan ook niet gek dat in sommige gebieden in Thailand 70% van de mannen dagelijks op kratom bladeren kauwt. Wie wil er nu niet elke dag vrolijk zijn?Heb je zin in meer sex? Gebruik Mitragyna speciosa!

Voor sommige mensen gaat vrolijk zijn en zin in sex hebben hand in hand. Dat blijkt ook wel om dat kratom ook gezien kan worden als een afrodisiaca voor vrouwen. Van Mitragyna speciosa krijgen vrouwen namelijk meer zin in sex. En dat is natuurlijk goed nieuws voor elke relatie. Zo wordt je niet alleen vrolijk van de Mitragyna speciosa, maar ook van de uitwerking van kratom op jouw sexleven. Voor mannen werkt kratom niet perse als lustopwekker, alhoewel er van Mitragyna speciosa wel wordt gezegd dat het kan zorgen voor een langere erectie en helpen bij het uitstellen van de ejaculatie.

Wat gebeurt er als je Mitragyna speciosa neemt?

Bereid je voor op een enorme glimlach op je gezicht de komende uren. Een intens gevoel van geluk komt over je heen en dat gevoel wil je met iedereen delen. Je hebt je gewoon nog nooit zo gelukkig gevoeld. En dat is niet alles, je energieniveau is ook ontzettend hoog. Je hebt zoveel energie dat je eigenlijk gewoon niet langer stil kan zitten. Ideaal voor wanneer je naar een festival gaat dus.Hoeveel kratom moet je nemen om je gelukkig te voelen?

Om je gelukkig te voelen neem je 3 tot 5 gram Mitragyna speciosa in poedervorm tot je. Neem je meer kratom dan merk je andere effecten van Mitragyna speciosa. Bij een hogere dosering van Mitragyna speciosa werkt het namelijk verdovend en pijnstillend. Lees daar alles over in onze blog kratom werkt geneeskracht?. De werking van Mitragyna speciosa merk je na een 10 a 20 minuten. Je kan er van uitgaan dat je 3 tot 6 uur de effecten van Mitragyna speciosa zal merken. In die periode ben je lichamelijk gezien actiever en is je humeur allerbest. Je kan bij een lage dosering dan ook wel zeggen dat kratom een stimulerend effect heeft op lichaam, geest en voor vrouwen ook nog eens op het gebied van lustgevoelens.

Welke soort Mitragyna speciosa maakt je vrolijk?

Er zijn vele soorten kratom te koop. Van welke Mitragyna speciosa wordt je nu juist vrolijk en energiek? Wij adviseren voor een intens gelukkig gevoel de Kratom uit Maleisié, maar zeker ook uit Thailand. Beide geven bij een dosering van 3 tot 5 gram een energiek, vrolijk en intens gelukkig gevoel.

Kratom bestellen doe je nu online in onze smartshop. Maak nu jouw keuze en wij zorgen dat je jouw Mitragyna speciosa snel en discreet in huis hebt.