Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

WAAROM MICRODOSERING MET MAGISCHE TRUFFELS?

WAAROM MICRODOSERING MET MAGISCHE TRUFFELS?

Wil je meer uit het leven halen? Dan is microdoseren met magic truffels misschien wel wat voor jou. Het klinkt misschien spannend, magic truffels, maar er wordt momenteel veel onderzoek naar gedaan en de resultaten zijn veelbelovend. Meer creativiteit, minder stress en een scherpere concentratie. Het zijn allemaal kenmerken van microdoseren met magic truffels. Interessant natuurlijk. Daar willen we meer van weten.

Wat zijn magic truffels?

Nog even heel in het kort, voor het geval je nog niet bekend bent met magic truffels, leggen we uit wat magic truffels zijn. Magic truffels zijn onderdeel van het ondergrondse netwerk (mycelium) dat ook paddo’s laat groeien. Een truffel wordt gevormd door het mycelium als een noodrantsoen opslag. Dit rantsoen wordt gebruikt op het moment dat de paddo's willen opkomen, maar het klimaat niet gunstig is. De paddo zal zijn voedingsstoffen trekken uit deze knol, de truffel. Daardoor bevatten ze evenals paddo’s psychoactieve stoffen. Deze psychoactieve stoffen, psilocybine en psilocine, zijn stoffen die al jaren hebben gezorgd voor interessante onderzoeken.

silicon valley

Psychoactieve stoffen zijn de basis van het succes van Silicon Valley

“Om op het hoogste innovatieniveau actief te zijn heb je psychoactieve stoffen nodig”. Een claim uit de innovatiehoofdstad van de wereld; Silicon Valley. De reden waarom Silicon Valley al jaren bekend staat als een liefhebber van drugs als paddo’s, magic truffels en LSD mag duidelijk zijn. Het helpt ze om nieuwe ideeen te ontwikkelen voor een start-up. Ze gebruiken de drugs dan ook anders dan weekend-gebruikers. Het doel van het gebruik van drugs in Silicon Valley is om het brein te optimaliseren. Een van de films uit Hollywood die hier wellicht aan heeft bijgedragen is Limitless. In die film bestaat er een pil die je ontzettend veel slimmer maakt. Slimmer dan elke andere ziel op aarde. Dit is hoe Silicon Valley drugsgebruik ziet. Het openen van nieuwe deuren. Deuren die normaal gesloten blijven doordat je slechts een beperkt deel van je hersenen gebruikt. Met bijvoorbeeld magic truffels, paddo’s en LSD lijken sommige van deze deuren open te gaan. Brainstormen op magic truffels dus.

Maar van magic truffels ga je toch trippen?

Ja, van magische truffels kan je gaan trippen. Evenals van paddo’s of van LSD, maar zoals je wellicht weet is de hoeveelheid die je van de magic truffels of paddo’s neemt essentieel voor het tripniveau dat je bereikt. Daarom is Silicon Valley momenteel aan het microdoseren. Ze gebruiken dermate kleine hoeveelheden zodat je creativiteit wordt vergroot, maar je niet gaat hallucineren, trippen of andere effecten merkt die werken lastig maken.

Miljonairs uit Silicon Valley zien psychedelische drugs, zoals Magic Truffels en Paddo’s, als een growth hack of een life hack. Het gaat allemaal om de concurrentie voorblijven in de jacht op dat next big idea. Toch is het gebruik van psychedelische drugs niet nieuw in de jacht op innoverende ideeën. Al in 1950 werd er binnen het Amerikaanse bedrijf AMPEX gebruik gemaakt van LSD om creatiever en innovatiever te zijn dan de concurrentie.

Onderzoek naar microdoseren magic truffels bij mensen met depressieve klachten groeit met de dag. Er zijn mensen met chronische depressiviteit die het vergelijken met het drinken van een hele goede kop koffie. Ze krijgen meer energie en drempels die ze ervaren in het dagelijks leven verdwijnen of worden dragelijker. Daarnaast wordt er beweerd dat het een sterkere focus bij mensen die ADHD hebben, stotteren verminderd bij stotteraars en minder uitstelgedrag plaatsvindt. Zo is er een lange lijst aan zaken waarbij het kan helpen.

microdosing drugs

Wat zijn de risico’s van microdosing psychedelische truffels of paddo's?

Is het gebruik van psychedelische truffels of paddo's dan niet gevaarlijk? Volgens vele onderzoeken zijn de risico’s er niet tot nauwelijks. Toch wordt het afgeraden bij mensen die gevoelig zijn voor angststoornissen en schizofrenie. Het grappige is dat ook mensen met depressie werd afgeraden om paddo’s en truffels te consumeren. Nu wordt er onderzoek gedaan naar het verlichten van depressie klachten, juist door het gebruik van magic truffels of paddo's.

Juiste dosis zeer belangrijk om risico's te vermijden

Dit alles heeft te maken met grootte de dosis die je neemt. Bij een grote dosis, waarbij je gaat hallucineren, komt de wereld zo hard binnen dat het overweldigend kan zijn. Voel je je somber, dan is de kans groter dat je een bad trip ervaart. De Paddo's en magische truffels openen deuren die je bewustzijn voor je gesloten houdt. Bij depressie is dit dus een donkere deur en die kan heel hard binnenkomen. Ga je echter microdoseren dan komt het niet zo hard binnen.

De dosis is namelijk een stuk kleiner. Dit betekent dat deuren wel worden geopend, maar meer op een kier komen te staan. Zo vergroot je je inzichten, maar raak je er niet door verzwolgen. De ontdekker van LSD, Albert Hofmann, gebruikte de laatste tientallen jaren van zijn leven microdoses voor een helderder gebruik van zijn hersenen. De man overleed in 2008 op 102-jarige leeftijd. Het levende bewijs van oud worden met microdosering.