Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

WAAROM DRUGS TESTEN VOOR GEBRUIK

WAAROM DRUGS TESTEN VOOR GEBRUIK

Drugs prikkelen je hersenen en hebben effect op je lichaam en geest. De effecten kunnen stimulerend of juist verdovend werken. Ze veranderen je gedrag, gevoel, denken en stemming. Juist daarom worden drugs gebruikt door mensen: om relaxed of hyper te worden. Drugs kunnen je veel plezier geven, maar het kan ook risico’s met zich meebrengen. En geloof ons, deze risico’s wil je graag verminderen door je drugs te laten testen voor gebruik.

Waarom drugs laten testen?

Je kunt aan de buitenkant van drugs niet zien wat de samenstelling of sterkte is. Door je drugs te testen weet je wat er in je drugs zit en hoe sterk je drugs zijn. Zo vergroot je de kans op veilig drugsgebruik. Je voorkomt namelijk de inname van levensgevaarlijke stoffen en je verkleint de kans op een slechte trip. En van zo’n slechte trip kun je nog dagenlang last houden. Erg belangrijk dus om je drugs te laten testen voor gebruik en een aanslag op je gezondheid te voorkomen.

Naast het testen kun je ook een lijst met gevaarlijke pillen raadplegen. Deze lijst geeft een goed en actueel overzicht van gevaarlijke pillen, maar is per definitie niet compleet. Ook kun je de app Red Alert downloaden om altijd op de hoogte te blijven van gevaarlijke drugs die in omloop zijn.

Welke drugs kun je laten testen?

Je kunt bijna alle drugs laten testen. Denk aan XTC, cocaïne, heroïne, speed, ketamine en LSD. Er zijn enkele soorten drugs die je niet kunt laten testen. Het gaat om de volgende middelen:

  • paddo’s
  • medicijnen
  • hasj en wiet
  • anabolen
  • alcohol
  • smartshop producten
  • grondstoffen voor drugs
 

Welke drugs zijn veilig zonder te testen?

Bijna alle drugs moet je laten testen voor een veilig gebruik. Alleen psychedelische drugs zijn veilig zonder te testen. Denk aan Kanna, Kratom, magische truffels en paddo’s. Deze drugs bestaan uit natuurstoffen, zijn niet synthetisch en daarmee zuiver van aard. Vanwege de zuiverheid van psychedelische drugs is het gebruik vele malen veiliger en is het niet nodig om de drugs te testen. Ook komt de werking van psychedelische drugs dicht in de buurt van ‘straatdrugs’. Reden genoeg om eens een kijkje te nemen tussen onze kruiden of zaden.

Waar kan ik drugs laten testen?

Er zijn in Nederland meerdere inleverpunten voor drugs te vinden. Vaak zijn er bij deze punten ook inloopspreekuren waar pillen ter plekke worden getest. Bekijk hier de testlocaties in Nederland en kijk of er een bij jou in de buurt aanwezig is. De resultaten van de drugstest krijg je vaak binnen één tot twee weken.

Wil je sneller weten of de kwaliteit van je drugs betrouwbaar is? Maak dan gebruik van onze drugstesten. Deze worden in discrete verpakking anoniem en snel bij jou thuisbezorgd. Zo weet niemand wat je hebt besteld en weet je binnen no time of je drugs veilig is.

Hoe werkt het laten testen van drugs?

Bij een drugstest bij een van de inleverpunten in Nederland wordt er gekeken naar de uiterlijke kenmerken van de drugs en wordt er een zuurtest uitgevoerd. Denk aan uiterlijke kenmerken als de dikte, kleur, logo en diameter. Aan de hand van deze resultaten, wordt gekeken of de drug voorkomt op de herkenningslijst. Dit is een landelijk systeem waar de betrouwbaarste en actuele drugs instaan. Als je drugs in dit systeem wordt herkend krijg je direct te horen of de drugs betrouwbaar is, welke stoffen erin zitten en hoeveel.

Wanneer de drugs niet herkend wordt, bestaat er nog een tweede optie. Je kunt de drugs namelijk ook nog doorsturen naar het laboratorium. Poeders, capsules, vloeistoffen en dergelijke worden altijd gelijk doorgestuurd naar het laboratorium. In het laboratorium wordt nagegaan welke stoffen in de drugs zitten en hoeveel. Vaak kun je na een week bellen voor je uitslag. Voor sommige middelen (GHB en LSD) duurt dit iets langer en kun je na twee weken de uitslag krijgen.

Hoe kun je zelf je drugs testen voor gebruik?

De drugstesten die je online kunt kopen om te kijken of je drugs veilig zijn, werken vrij eenvoudig. De drugstesten bevatten een bepaald soort vloeistof die je alleen maar hoeft te mixen met de drugs. Wanneer je dit met elkaar gemixt hebt, kun je aan de kleurverandering van de vloeistof zien met wat voor drugs je te maken hebt. Wat deze kleur betekent, kun je aflezen op de drugstest. En niet getreurd, je hebt maar een klein beetje van je drugs nodig om te testen. Je houdt nog genoeg over om zelf te gebruiken.

Lees hier meer over drugs (Molly): WAT IS MOLLY EN WAAROM IS HET ZO POPULAIR