Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

WAT IS HET EFFECT VAN MORNING GLORY EN HOE GEBRUIK JE HET?

WAT IS HET EFFECT VAN MORNING GLORY EN HOE GEBRUIK JE HET?

Morning Glory is een zeer veelzijdige en populaire plant. Niet alleen de prachtige felgekleurde bloemen stelen de show, ook de zaadjes van de Morning Glory zijn erg geliefd. Deze zaadjes bevatten namelijk de psychoactieve stof LSA. De tegenhanger van LSD, maar met minder heftige effecten. Morning Glory heeft verschillende varianten en in dit artikel leggen we je graag uit welke variant het geschiktst is om op te trippen, hoe je de zaadjes moet gebruiken en natuurlijk wat de effecten zijn.

Verschillende varianten

De Morning Glory valt onder de Convolvulaceae familie, net zoals de bekende Baby Hawaiian Woodrose. De prachtige klimplant staat vanwege zijn felgekleurde bloemen te pronken in menig tuin. Misschien een gek idee dat een plant met LSA-zaadjes gewoon bij jouw buren in de tuin kan staan. De Morning Glory heeft echter verschillende varianten en deze zijn niet allemaal psychedelisch. De plant is daardoor erg veelzijdig. Zowel geliefd bij psychonauten als bij reguliere tuiniers die van de prachtige bloemen houden.

De verschillende varianten van Morning Glory zijn:

 • Heavenly Blue
 • Pearly Gates
 • Ipomoea Tuberosa
 • Argyreia Nervosa

Meest gebruikte variant

De varianten Heavenly Blue, Pearly Gates en Argyreia Nervosa bevatten alkaloïden. De Heavenly Blue is de meest bekende en bevat ook de hoogste concentratie psychoactieve stoffen. Deze variant is daarnaast ook het makkelijkste te verkrijgen. De overig actieve varianten zijn zeldzamer. Zoals de naam al doet vermoeden is de Heavenly Blue variant het makkelijkste te herkennen aan zijn grote kelkbloemen met een diepe, hemelsblauwe kleur.

(Morning Glory)

De effecten van Morning Glory zaadjes

De Morning Glory zaadjes bevatten de hallucinogene stof Lysergic Acid Amide, beter bekend als LSA. Vanwege de hallucinerende ervaringen wordt LSA gezien als de natuurlijke variant van LSD. Het grootste verschil is dat LSD een synthetische drug is die in laboratoria gecreëerd wordt. Terwijl LSA een stof is wat ons door moeder natuur wordt aangeboden en terug te vinden is in de Morning Glory en Baby Hawaiian Woodrose zaadjes.

De effecten van LSA zijn minder heftig dan die van LSD, maar brengen wel vergelijkbare psychedelische effecten naar boven. Bij een lage dosering werkt LSA ontspannend en bij een hogere dosering heb je grotere kans op heldere hallucinaties. De exacte uitwerking van de Morning Glory zaadjes is lastig te omschrijven, omdat het per persoon en per situatie verschilt. Lig je te chillen op de bank? Dan ga je de effecten van de Morning Glory LSA-zaadjes anders ervaren, dan wanneer je actief bent.

Ondanks dat het effect van LSA vergeleken met LSD vrij mild klinkt, moet je hier niet te licht over denken. Het kan sterke mentale effecten veroorzaken en kan zich uiten in een stille en dromerige staat van zijn. Tegelijkertijd is het ook mogelijk dat je juist een euforisch gevoel ervaart en een hoge mate van opgewektheid. Je hebt een grotere interesse in de dingen om je heen en ervaart kleuren en muziek intenser.

Het sterke psychedelische effect start vaak na een aantal uren. Wacht dit dus rustig af. De hele trip kan tot wel tien uur duren! Zorg dus voor een comfortabele omgeving, met vertrouwde mensen en geniet van de spirituele reis!


(Baby Hawaiian Woodrose)

Gebruik van de LSA-zaadjes

Vergeleken met LSD staat LSA wel meer bekend voor het geven van lichamelijke bijverschijnselen, zoals misselijkheid of hoofdpijn. Om deze effecten te minimaliseren is het verstandig om de volgende tips op te volgen:

 • Probeer allereerst vier tot zes uur voor je trip aan niet meer te eten. Normaal gesproken is een goede bodem vaak erg belangrijk, maar in het gebruik van LSA-zaadjes kan een volle maag juist de vervelende bijverschijnselen versterken.
 • Maal de zaden fijn met bijvoorbeeld een koffiemolen of een vijzel en laat de fijngemalen zaden weken in een half glas met lauw water;
 • Laat het glas water ongeveer 40 minuten staan. Daarna is jouw magische drankje klaar voor gebruik!

Ga bij het gebruik van psychedelische middelen niet zomaar op de ervaringen van andere mensen af. De effecten en uitwerkingen verschillen echt per persoon en situatie.

 

Dosering

Hoeveel zaden je inneemt, hangt onder andere af van je ervaring met psychedelica, je lichaamsgewicht en de sterkte van je trip. Neem onderstaand overzicht aan als leidraad en voeg hier de overige factoren aan toe. Laat je eventueel goed adviseren door ervaren gebruikers en begin altijd met een testdosis om te zien hoe je lichaam op de LSA-zaadjes reageert. 

Dosering Morning Glory zaden:

 • Lichte werking: 50 tot 100 zaden (1,5 tot 3 gram)
 • Gemiddelde werking: 100 tot 250 zaden (3 tot 6 gram)
 • Sterke werking: 250 tot 400 zaden (6 tot 10 gram)
 • Zware werking: 400 en meer zaden (10 gram of meer)

Het aantal zaadjes per dosering is relatief hoog, dus je moet goed tellen! Een zakje Morning Glory seeds van het merk Mystic Seeds bevat 300 zaden en is in onze smartshop verkrijgbaar!