Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

SNELLER AFVALLEN EN VET VERBRANDING MET DE KRUID COLA-NOOT?

SNELLER AFVALLEN EN VET VERBRANDING MET DE KRUID COLA-NOOT?

Wat is de cola-noot? Wat doet het? En waarom is dit zo populair? Wij vertellen je er in dit artikel alles over. Wie weet is het na het lezen van dit artikel wel iets voor jou en ga je het ook eens proberen. Wij zijn in ieder geval fan!

Over het kruid cola-noot

Cola-noot is het zaad van een hoge boom van maar liefst 6-meter. Deze boom die groeit alleen in Afrika, Jamaica en Brazilië. Cola-noot was een ingrediënt in Coca-Cola nadat cocaïne werd verboden. Sindsdien is het kruid cola-noot een van de belangrijkste kruiden voor de populairste frisdrank ter wereld. Namelijk, een colaatje. Niet alleen wordt het gebruikt door het merk Coca-Cola, maar ook door een Pepsi of een ander merk cola.

Het kruid cola-noot geeft de specifieke smaak van cola weer. Maar, het werkt niet alleen voor de smaak van deze frisdrank, het heeft ook geweldige therapeutische eigenschappen die al vele jaren worden gebruikt.

Een leuk feitje:

Coca Cola is bedacht door een onderzoeker/apotheker. Zijn naam was John Permberton. Hij gebruikte dit drankje als medicijn tegen hoofdpijn en vermoeidheid. De naam komt van twee 'medische' ingrediënten: een extract van cocabladeren en kolanoten. De naam Coca komt van cocabladeren en de naam cola van de cola kruidnoot. Maar goed, in die cocabladeren zit dus cocaïne. Hoeveel cocaïne er vroeger precies in cola zat is onduidelijk, maar dat het erin zat, is zeker. Vandaar dat dit ook goed tegen de vermoeidheid hielp?

kola nut

Meer energie door de cola-kruidnoot

Een van de belangrijkste voordelen van de cola-kruidnoot is dat je er meer energie van krijgt. Het kruid Cola-noot is een sterk oppeppend middel. Het psychoactieve effect is sterker en anders dan koffie. Het uithoudingsvermogen neemt toe en de honger wordt minder. Ook verhoogt het je mentale en fysieke vermogen. Dit kan bevorderend werken bij lange werkdagen, sporten, dansen of sex.

In Jamaica en Colombia wordt het kruid cola-noot nog steeds gebruikt als oppepper. Ze zouden het hier veelal ook gebruiken als seksuele stimulans (vergelijkbaar dus met cocaïne, daar krijg je dat ook van).

Kolanoot en afvallen

Zoals gezegd krijg je van het kruid cola-noot veel energie. Dit komt doordat er veel cafeïne, theobromine en kolanine in de noot zit. De belangrijkste stof is de cafeïne in deze noot. Dit is vele malen sterker dan koffie en laat je hartslag sneller kloppen (dit zorgt indirect weer voor een hoge vetbranding). De kolanine en theobromine bevatten veel carbohydraten, dit is een bron van energie, die vetten en koolhydraten in het lichaam helpt verbranden.

Daarnaast wordt het kruid cola-noot ook gebruikt voor een betere spijsvertering. Dit kan helpen je voedsel beter te verteren. Ook kan het je smaak bevorderen, en zou je meer dingen kunnen proeven.

Je lichaam is dus constant vol energie wat weer inspeelt op het zenuwstelsel. Dit resulteert dat je lichaam constant in een verhoogde vetverbranding werkt. Dit is waarom je het kruid cola-noot heel goed kan gebruiken als hulpmiddel bij het afvallen. Natuurlijk moet je dit wel doen in combinatie met bewegen en gezond eten. Van alleen het kruid cola-noot zal je niet heel snel resultaat zien. Maar de combinatie ervan heeft al meerdere malen positief resultaat gebracht.

cola nut

Het kruid cola-noot bij 24High

Bij 24high hebben we 2 verschillende soorten van het kruid cola-noot in ons assortiment. De werking is hetzelfde, het is maar net wat je zelf fijn vindt bij het consumeren ervan. Hieronder vind je meer informatie over de producten.

Capsules

Kies je voor de capsules, let er dan op dat je je aan de aanbevolen dosering houdt. Je kan ze bijvoorbeeld ’s ochtends bij je ontbijt nemen. Je bent ready to go voor een nieuwe dag! Kom maar op met die dosis energie.

Poedervorm

Ook bieden we de noot aan in poedervorm. Hier zou je bijvoorbeeld een kopje thee van kunnen zetten.  Ook hierbij, hou je aan de aanbevolen hoeveelheid en drink het kopje thee het liefst in de ochtend.

Bijwerkingen van het kruid cola-noot

De bijwerkingen zijn vergelijkbaar met die van koffie; rusteloosheid of slapeloosheid. Neem de Cola-noot capsules niet te laat in de middag omdat je dan misschien niet zou kunnen slapen. Langdurig en intensief gebruik kan leiden tot gewenning en verschijnselen als slapeloosheid, nervositeit en een verhoogde bloeddruk.

Gebruikt u medicijnen? Raadpleeg dan altijd eerst uw huisarts en lees de bijsluiter van uw medicament om gezondheidsrisico's te voorkomen. Gebruik het kruid ook niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft of als u nier, hartproblemen, hoge/ lage bloeddruk, diabetes heeft. Ga verantwoordelijk om met deze unieke noot en hou je aan de aanbevolen dosering.