Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

GENIET INTENSER VAN SEKS MET MUIRA PUAMA

GENIET INTENSER VAN SEKS MET MUIRA PUAMA

Een wilde of intense vrijpartij? Dat is helemaal geen probleem met muira puama. Say what? Jawel, lees snel meer over dit wondermiddel en beleef intensere vrijpartijen met dit wondermiddeltje. Laten we snel verder lezen!

Wat is muira puama precies?

Ben je klaar om jouw seksleven een beetje op te spicen? Ga dan voor muira puama! Muira puama is ook bekend als 'potentie hout'. Deze plant verhoogt namelijk het libido bij zowel de vrouwen als de mannen. Superleuk dus in de slaapkamer voor jullie allebei. Let’s talk about seks!

Deze spannende muira puama struiken of kleine bomen groeien tot ongeveer 4 meter in hoogte. Historisch gezien zijn alle delen van Muira Puama medicinale bruikbaar, maar meestal is het de schors en wortels van de Ptychopetalum Olacoides dat wordt geoogst en gebruikt zowel traditioneel als in herbal/kruidengeneesmiddelen. Het bevat lange-keten vetzuren, plantaardige sterolen, cumarine, lupeol en de alkaloïde muirapuamine. Onze gevoelens en aanrakingen worden veel intenser door deze stoffen.

Muira puama en erectie problemen

Naast de opwindende werking heeft muira puama nog een erg belangrijk voordeel. Deze plant kan namelijk een uitkomst zijn voor mannen met een erectie probleem. Want hey, we weten allemaal dat een dagje ouder worden onze erectie soms in de negatieve zin kan bevorderen.

Waar we als mannen vroeger uren lang door konden gaan, zijn we soms nu al bij dat we überhaupt een erectie krijgen. Deze krachtpatser van een plant gaat jouw absoluut helpen jouw erectie te verbeteren! Muira puama is een afrodisiacum met als werking het verbeteren van de seksuele bevrediging en het verhogen van de intensiteit van het orgasme. Muira Puama kan je ook met Damiana combineren dit versterkt en maakt de werking nog krachtiger.

Wat zijn de effecten van muira puama?

We hebben hierboven al eventjes gelezen dat muira puama hele positieve effecten kan hebben op jouw seksleven. Deze plant is absoluut het proberen waard! Waarom? Wij hebben het hieronder nog eventjes voor je op een rijtje gezet. Inslaan maar!

  • Muira Puama verhoogd het libido
  • Je krijgt een warm gevoel
  • Je gevoelens worden intenser
  • Werkt bevorderend tegen impotentie
  • Het wekt lust op en heeft een ontspannende werking

Hoe neem ik muira puama in?

Muira puama kan je op verschillende manieren innemen. Bij 24High hebben we dit wondermiddeltje dan ook in verschillende vormen. We hebben het onder andere in capsulevorm. Je kan hiervan 1 pil per dag innemen. Ook hebben we het in kruidenvorm. Kies je dit, dan meng je 3 theelepels met kokend water. Dit kan je daarna opdrinken, en is best wel heel lekker! Het is te vergelijken met een kopje kruidenthee. Zet dus in de avond een heerlijk kopje ‘genotthee’ en beleef een heerlijke avond voor jou en je partner!

Belangrijk is dat je je aan de aanbevolen dosering houdt. Dit staat tevens ook op de verpakking aangegeven. Lees daarom goed de verpakking voordat je het product gaat gebruiken.

            

Wanneer neem ik muira puama in?

De effecten beginnen na een half uur te werken. Neem dus een capsule in of zet een kopje thee vlak voordat jullie de slaapkamer gaan betreden. Zet in de tussentijd wat kaarsjes aan, een lekker muziekje op en zet eventueel wat olie klaar. Kom maar op met die spannende en overheerlijke avond!

Conclusie

Muira puama is dus een supermiddel als jij je seksleven naar een hoger niveau wilt tillen of nog intenser wil genieten van jullie vrijpartij. Wij horen vaker dat het best een hele leuke cadeautip is voor je partner om zo jullie seksleven naar een nog hoger niveau te tillen. Is er niks mis met jouw seksleven? Ook dan kun je de slaapkamer avontuurtjes nog intenser maken!

Benieuwd welke libido verhogende producten we nog meer hebben? Bekijk ons assortiment eens, wie weet zit er nog veel meer spannends voor je bij!