Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

WAT ZIJN DE STERKSTE MAGISCHE TRUFFELS?

WAT ZIJN DE STERKSTE MAGISCHE TRUFFELS?

Magische truffels zijn er in allerlei soorten en varianten. Het zijn de neefjes van de paddo’s en in tegenstelling tot de paddo’s, geheel legaal te gebruiken in Nederland. De magische truffels bevatten net zoals paddo’s de werkzame stof psilocybine, die zorgt voor psychedelische effecten. In dit artikel zetten we de verschillende soorten voor je op een rij: van de sterkste magische truffels voor een intense trip, tot aan de mildere truffels voor een wat rustigere trip.

1.   Double Vision Truffels

De Double Vision truffel is de krachtigste en intense magische truffel die je kunt kopen. Deze truffels zijn een combinatie van de Nirwana (Valhalla) en Amazonia truffels. Ze zijn geschikt voor de ervaren truffel gebruikers en voor liefhebbers die graag een intense trip willen beleven. Een trip waar veel emotie, visuals, creativiteit en verbondenheid bij komt kijken.

1.   Double Vision Truffels

2.   Psilocybe Utopia Truffels

De psilocybe Utopia truffels zijn precies zoals de naam al doet klinken: utopisch! Het is één van de sterkste magische truffels waar je bijzondere hallucinaties van krijgt. Je ervaart zowel closed-eyes als open-eyes visuele effecten, die vaak gepaard gaan met lachkicks en vervormingen van de wereld om je heen. Het is een perfecte truffel voor de liefhebber van fantastische trips die tot veel ontdekkingen en filosofische gesprekken kan leiden.

3.   Psilocybe Hollandia truffels

Qua sterkte zit de Hollandia truffel bijna op dezelfde lijn als de Utopia. De naam zegt het al, maar deze truffel is afkomstig uit Nederland. Het is een echte krachtpatser die eigenschappen bevat van de beste magic truffels. De effecten zijn intens en tijdens je trip kun je er absoluut van uitgaan dat je gevoelens van euforie, verbondenheid en creativiteit zult ervaren. Deze truffel zorgt voor indrukwekkende en levensechte visioenen en bij een hoge dosering ook voor hallucinaties.

3.   Psilocybe Hollandia truffels

4.   Pink Paradise truffels

De Pink Paradise truffels behoren ook tot de sterkere truffelsoorten. De Pink Paradise heeft een milde visuele en hallucinerende werking. Je krijgt als het ware een warme deken van liefde over je heen dat gepaard gaan met euforie, filosofie, nieuwe inzichten en diepgaande gesprekken.

5.   High Hawaiians magic truffels

De krachtige High Hawaiians truffels, ook wel beter bekend als Psilocybe Tampelandia, zijn erg populair. Deze magische truffels zorgen voor een trip die veelal bestaat uit lachen, hallucinaties en visioenen. De wereld om je heen gaat er anders uitzien, geluiden komen anders binnen en de beleving van kleuren is totaal anders. Een geschikte truffel voor ervaren truffel gebruikers.
5.   High Hawaiians magic truffels

6.   Dragon’s Dynamite truffels

De Dragon’s Dynamite truffels zorgen voor een sterke trip die veelal bestaat uit filosofische inzichten, meer energie en een gevoel van euforie. Sommigen zeggen dat deze truffels je innerlijke draak los laten; vandaar ook de naam. Tijdens de trip ervaar je namelijk vaak een enorme energieke boost die vrij komt.

7.   Dutch Dragons magic truffels

De Dutch Dragons truffels zijn gelijkwaardig aan de Dragon’s Dynamite truffels. De Dutch Dragon truffels zorgen voor een sterke trip met krachtige visuele effecten. Ze laten je de wereld op een andere manier zien. En dan niet alleen de wereld om je heen, maar ook de wereld in jou. De trip geeft je nieuwe inzichten en wordt door veel gebruikers als zeer intens ervaren.
7.   Dutch Dragons magic truffels

8.   Psilocybe Atlantis truffels

De Psilocybe Atlantis truffels zijn zeer populair in Nederland. Deze truffels zorgen voor sterke visuele inzichten en gevoelens van euforie. Ze zijn zeer geschikt voor truffel gebruikers die een eerste opstap willen naar een wat zwaardere truffel of op zoek zijn naar ‘nieuwe inzichten’. Hoe je de trip ervaart met deze truffels is afhankelijk van de hoeveelheid die je inneemt. Bij een lichte trip zal de wereld om je heen er anders uitzien en aanvoelen. Veelal kleurrijker en intenser. Bij een zware trip is het mogelijk om tot nieuwe inzichten te komen die je nooit eerder hebt ervaren.

9.   Psilocybe Tampanensis truffels

De Psilocybe Tampanensis truffels zijn zowel geschikt voor beginnende als ervaren truffel gebruikers. Ze geven een milde trip en brengen voornamelijk mentale effecten met zich mee. Je gaat je gedachten anders beleven en komt tot nieuwe inzichten. Dit gaat vaak gepaard met lachkicks, vrolijkheid en creativiteit. Bij een hogere dosering kan het leiden tot spirituele inzichten.
9.   Psilocybe Tampanensis truffels

10. Psilocybe Mexicana truffels

De Psilocybe Mexicana truffel is één van de beste truffels voor beginners. Over het algemeen zijn de effecten milder dan alle bovengenoemde magische truffels en dit maakt ze perfect voor de start van jouw truffel avontuur. Ze geven je een vrolijke, energieke en opwindende trip die enkele uren duurt. Je zintuigen gaan beter werken, geluiden worden anders ervaren en de tijd en ruimte om je heen beleef je anders.

Conclusie: de sterkste magische truffels

In dit artikel staan de top 10 sterkste magische truffels beschreven. De allersterkste magic truffels zijn de Double Vision, de Utopia en Hollandia truffels. Andere sterke truffels zijn de Pink Paradise, High Hawaiians, Dragon’s Dynamite en Dutch Dragons. De Atlantis, Tampanensis en Mexicana zijn zowel voor beginnende als ervaren gebruikers geschikt.

Houd er wel altijd rekening mee dat de dosering van de magische truffels in grote mate de sterkte van de trip bepaalt. Als je van een lichtere truffel een grote hoeveelheid inneemt, kun je een sterkere trip ervaren dan wanneer je van een sterke truffel een kleine hoeveelheid inneemt. Daarnaast is de ervaring van elke magische truffel bij iedereen net weer wat anders. Dit komt voornamelijk door de individuele ervaringen, psychologie en fysiologie.

Als beginner raden we je aan om te beginnen met de lichtere magische truffels en een kleine dosering. De sterkte en dosering kun je dan langzaamaan opbouwen. En gebruik het liefst in een bekende omgeving met bekende mensen om je heen voor een zo’n aangenaam mogelijke trip. Zorg goed voor jezelf en bovenal, enjoy!