Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

WAT ZIJN MAGISCHE TRUFFELS?

WAT ZIJN MAGISCHE TRUFFELS?

Benieuwd naar wat magic truffels zijn? En waar ze vandaan komen? Dan ben je aan het juiste adres. Wij gaan je namelijk precies uitleggen wat magic truffels zijn en waar ze vandaan komen. Magic truffels zijn eigenlijk helemaal geen truffels. Magic truffels groeien ondergronds in het mycelium en functioneren als een soort van voedselreserve voor de paddo's. De officiële naam voor de magic truffel is sclerotia. In de volksmond worden magic truffels ook wel 'Philosopher's Stones' genoemd. Dit omdat het je aanzet tot een andere manier van denken, meer filosofisch.

Waar komen magic truffels vandaan?

Magic truffels bevinden zich dus onder de grond. Dit is op de plek waar de psilocybe paddo's groeien. Onder de grond bevindt zich een schimmel, mycelium. Dit is een witte, dradige substantie. Deze substantie zorgt ervoor dat de paddo's kunnen groeien. Je moet mycelium zien als de placenta van de paddo. Het voedt de paddo om te kunnen groeien evenals de placenta, de voeding is voor een groeiende baby in de buik van zijn moeder. Om de voeding voor de groei van de paddenstoel te beschermen is het mycelium hard. De sclerotia slaat de voeding op voor tijden wanneer er te weinig voeding beschikbaar is door hitte, droogte of kou.


Wat is de werkende stof in de magic truffel?

Omdat de magic truffel in het mycelium groeit van de paddo bevat deze dezelfde werkzame psychedelische stof psilocybine. Psilocybine is een hallucinogeen en behoort tot de tryptaminefamilie. Psilocybine wordt in het lichaam omgezet naar psilocine. De psilocine cel lijkt ontzettend veel op die van serotonine. Hierdoor zal deze niet worden herkend als psilocine waardoor deze cellen zich kunnen hechten aan de serotonine receptoren in de hersenen. Eenmaal gehecht zullen deze cellen de magische effecten tonen. Microdoseren psilocybine truffels worden ook gebruikt tegen depressies en stress.

 

Wat is microdoseren psilocybine truffels?

Het microdoseren van truffels kan subtiele veranderingen in de geest tot stand brengen waardoor gevoelens van depressie of stress zich naar de achtergrond raken. Microdoseren is het nemen van super kleine dosissen, truffels of paddo's. Omdat de dosissen erg klein zijn zal je absoluut geen hallucinaties of andere extreme trip effecten ervaren. Velen klinieken en ziekenhuizen experimenteren met psilocybine. Psilocine brengt ontzettend veel verbindingen en nieuwe vertakkingen tussen de hersencellen. Dit betekent dat er veel meer activiteit plaatsvindt in het brein. Deze toename aan activiteit kan de geest doen verlichten en depressies aanpakken. Psilocybine heeft ook de kracht om nieuwe inzichten in vastzittende denkpatronen te door breken. De combinatie van deze twee beiden maakt van psilocybine een zeer interessante substantie om mee te microdoserenNiet elke paddo mycelium is geschikt voor het ontwikkelen van de magic truffel

Helaas kan niet elke paddo mycelium je voorzien van magic truffels. Er zijn in de wereld maar een paar paddo's geschikt als leverancier van magic truffels. De reden hiervoor is dat ze wel de juiste stofjes moeten bevatten om een trip teweeg te brengen. Minstens moeten de paddo psilocybine en psilocine bevatten. Hiervan zijn er ongeveer 200 paddo's op de wereld. Maar toch kunnen er slechts een handjevol zorgen voor magic truffels. En dat maakt ze natuurlijk magisch. Wat de magic truffel zo magisch maakt, is psilocybine, psilocibe en baeocystine/norbaeocystine. Deze psychoactieve stoffen zorgen voor een verruimde bewustzijnstoestand die onder andere muziek en kleuren intensiveert. Dit zorgt voor de geweldige trip waar je zo naar op zoek bent.