Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

WAAROM HET SLIM IS OM XTC TE TESTEN

WAAROM HET SLIM IS OM XTC TE TESTEN

Het gebruik van xtc begon In Nederland aan populariteit te winnen in de jaren 90. Beukende beats, symfonische en elektronische melodieën waren een trend die gepaard ging met het gebruik van xtc. Na verloop van jaren begon House muziek een agressieve en hardere vorm aan te nemen. Aantal beats per minuut verdubbelde net als het gebruik van xtc. Het testen van je pilletje of poedertje kon op een elke house-party, dit was vanzelfsprekend. Grote pupillen, kort strakke kapsels en trainingspakken waren het toonbeeld van een ware house liefhebber.

XTC testen op feesten verboden  

Helaas ligt de tijd dat je op een house feest of festival een xtc-pil kon laten testen ver achter ons. Van 1987 t/m 1999 stonden er overal testlocatie op festivals waar je xtc ter plekken kon testen, mensen stonden met smart te wachten op de resultaten of de xtc niet vervuild was om deze veilig te kunnen consumeren. Mensen van adviesbureau drugs uit Amsterdam deden dit met vol overgave en hebben veel mensen behoed van nare ervaringen. Na 2002 werd het testen van drugs op party's verboden. Als reden werd gegeven dat het toestaan van drugstesten op feesten een verkeerd signaal afgeeft. Het toestaan van drugstesten werd gezien als het stimuleren van het gebruik van drugs.Waarom is het belangrijk om je XTC te laten testen?

In Nederland worden er maandelijks ongeveer 130.000 duizend xtc-tabletten geslikt. Veel van deze mensen zijn onwetend over de inhoud van de gekochte of gekregen xtc. De tablet wordt gekocht bij een dealer en wordt zonder enige twijfel over de effecten of puurheid ingenomen. Lijkt me persoonlijk niet zo verstandig om een dealer als de ideale vertrouwenspersoon te zien. Je wilt immers je gezondheid niet op het spel zetten. Als je MDMA verwacht en je zit met de effecten van MCPP opgescheept zoals, misselijkheid, duizeligheid, angsten, hallucinaties, onrust, rillingen en hoofdpijn geloof me dan kom je van de koude kermis thuis. Het is ten zeerste raadzaam om xtc (alle drugs) altijd voor het gebruik zelf te testen of te laten testen op schadelijke stoffen. Wees zeker van je zaak en ga verantwoordelijk om met drugs.Wat is XTC / MDMA?

MDMA 1967 opnieuw ondekt door Alexander Shulgin alias "The Godfather" is een bio chemicus van University of California-Berkeley, die veel met het middel experimenteerde en gelijksoortige amfetaminen ontdekte. De chemische benaming voor MDMA is, 3,4-methyleendioxymethamfetamine, een verbinding met als brutoformule C11H15NO2. MDMA en de verwante stoffen MDA, MMDA en MDEA zijn, net als lsd, semisynthetische verbindingen die geclassificeerd worden als psychostimulantia en hallucinogenen.

MDMA is een van de meestgebruikte synthetische drugs en is favoriet in de techno, trance, house en hardcore scene. Ook wordt MDMA gebruikt in psychotherapie. MDMA gebruikers hebben geen last van lichamelijke verslaving en de psychisch verslavende werking is minder dan bij cocaine of methamfetamine. Deze xtc tabletten bevatten soms ook andere stoffen dan MDMA, bijvoorbeeld MCPP en PMMA. De stof MDMA staat sinds 1988 op Lijst 1 (harddrugs) van de Nederlandse Opiumwet. MDMA wordt in de scheikundig puurst mogelijke vorm verkocht in de vorm van zandkleurigekristallen. De Amerikaanse straatnaam voor MDMA (kristal) is molly.Waar of hoe kan ik mijn drugs laten testen?

24High bied een ruim assortiment aan van testen voor verschillende soorten drugs zoals bijvoorbeeld Heroine, Ghb, Cocaine, Lsd, Mcpp, Opiaten, Ketamine, Ecstasy. Deze EZ testen geven snel en nauwkeurig aan welke stoffen er in een substantie zit. Deze testen zijn gemakkelijk te gebruiken en geven binnen een paar minuten een uitslag van de geteste substantie. Bijvoorbeeld de EZ test voor XTC. Deze EZ testen zijn hier te verkrijgen.