Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

GEBRUIK MICRODOSERING TRUFFELS EN MEDICINALE PADDENSTOELEN CAPSULES

GEBRUIK MICRODOSERING TRUFFELS EN MEDICINALE PADDENSTOELEN CAPSULES

Het gebruik van een microdosis van psilocybine truffels brengt vele voordelen met zich mee. Naast de vele gezondheidsvoordelen en manier om van verslavingen af te komen, brengt het ook creativiteit en innovativiteit met zich mee. Denkpatronen worden verbroken en je komt tot nieuwe inzichten. Redenen genoeg om te beginnen met het microdoseren van truffels. Maar hoe gebruik je microdosis truffels? En kun je tijdens het gebruik ook nog medicinale paddenstoelen capsules gebruiken? Dat lees je in dit artikel.

Microdoseren met magische truffels

Een grote hoeveelheid magische truffels zorgt voor psychedelische effecten en hierdoor kun je mogelijk in een trip belanden. Bij het microdoseren met magische truffels gebruik je maar een kleine hoeveelheid, waardoor je niet in een trip kunt belanden, maar je hooguit ‘anders’ gaat voelen. In een ander artikel vertellen we je alles over de effecten van microdosering met magische truffels.

Gebruik microdosering truffels

Je kunt je psilocybine truffels zelf doseren, maar je kunt ze ook afgewogen kopen met bijvoorbeeld de microdosis XP. Dan weet je zeker dat je de juiste dosis gebruikt. Gebruik de microdosering altijd minimaal één tot maximaal twee maanden lang volgens een gebruikersschema. Het beste is om ze vroeg in de ochtend in te nemen op een lege maag.

Gebruikersschema

Er zijn verschillende gebruikersschema's - ook wel microdosing protocols genoemd. Zo kun je een cyclus aanhouden waarbij je 2 dagen achter elkaar 1 dosis per dag neemt. Na deze 2 dagen neem je 2 dagen geen dosis en dan begint de cyclus weer opnieuw. Je kunt er ook voor kiezen om de eerste dag een dosis te nemen, twee dagen geen, de vierde dag weer een dosis, twee dagen geen - en deze cyclus herhalen.

Het is ook mogelijk om ‘om de dag’ microdosing te gebruiken of ‘two days a week’. Bij die laatste kies je twee vaste dagen in de week die het beste in jouw leven passen, rekening houdend met één of twee rustdagen ertussen.

Stamets stacking Lion’s Mane protocol

Een andere bekende gebruikersmethoden van microdosing is de methode van Paul Stamets. Dit is een wereldberoemde Amerikaanse mycoloog, auteur en voorvechter van medicinale paddenstoelen. Hij ontwikkelde en testte een nieuwe microdosing formule die bestaat uit een combinatie van:

Volgens hem heeft deze combinatie een positieve, duurzame uitwerking op het gedrag en de groei van hersencellen. Dit zou het beste werken als je dit 4 dagen achter elkaar inneemt en daarna 3 rustdagen aanhoudt. Tijdens deze rustdagen mag je wel Lion’s Mane capsules blijven slikken. Deze cyclus mag je maximaal één maand aanhouden. Daarna mag je twee tot 4 weken geen microdosing meer gebruiken om tot rust te komen.

Lion’s Mane capsules in combinatie met microdosing

De voornaamste reden op de Lion’s Mane capsules toe te voegen aan je microdosing schema van truffels, is vanwege de eigenschappen van beide paddenstoelen. Zo kan de combinatie van beide een positief effect hebben op een verbeterde geheugen, meer creativiteit, het tegengaan van hersenveroudering of vergeetachtigheid en een verbeterde probleemoplossend vermogen.

Gebruik microdosering truffels en medicinale paddenstoelen, capsules

Tijdens het gebruik van microdosing truffels mag je op alle dagen ook medicinale paddenstoelen capsules innemen. De microdosing truffels kun je niet alleen combineren met de Lion’s Mane capsules zoals bij de methode van Paul Stamets, maar ook met andere medicinale paddenstoelen capsules.

  • Chaga capsules: helpt je tegen ziektes en bevordert de vitaliteit en je weerstand.
  • Turkey Tail capsules: een booster voor je immuunsysteem vanwege de vele aanwezige antioxidanten en medicinale eigenschappen.
  • Reishi capsules: bevat een hoge concentratie beta-glucanen die in staat zijn om je cholesterol in het bloed te verlagen en helpen bij het tegengaan van kankercellen.
  • Cordyceps capsules: voor een positief effect op de doorbloeding in het hele lichaam.
  • Maitake: biedt vele gezondheidsvoordelen, ondersteuning van de darmfunctie en is goed voor je weerstand en immuunsysteem.