Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.



JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

ALLES WAT JIJ WILT WETEN OVER HET 4-DAAGSE PSYCHEDELIC EXPERIENCE FESTIVAL 2023 IN DUITSLAND!

ALLES WAT JIJ WILT WETEN OVER HET 4-DAAGSE PSYCHEDELIC EXPERIENCE FESTIVAL 2023 IN DUITSLAND!

Alles wat jij wilt weten over het 4-daagse Psychedelic Experience Festival 2023 in Duitsland!

Heb je zin om het leven te vieren? Om een aantal dagen te ontsnappen aan het dagelijkse leven en in goed gezelschap te genieten van prachtige visuals? Laat je dan verrassen en meevoeren op de goede vibes van het 4-daagse Psychedelic Experience Festival in Duitsland! Graag geven we je alle praktische informatie die je wilt weten en vertellen we jou waarom een psytrance festival het bezoeken waard is. 

Praktische informatie

Het festival start officieel op donderdag 1 juni 2023, maar op woensdag 31 mei 2023 ben je al welkom om je tentje op te zetten op het kampeerterrein. Denk om het opruimen van je eigen afval. Een nette en schone omgeving is zeer belangrijk om optimaal van de hogere sferen te kunnen genieten.

Het feest gaat vier epische dagen door en eindigt dus op zondag 4 juni 2023. Over het gehele festivalterrein staan foodtrucks en op de camping kan je na een lange nacht dansen, genieten van een warme douche. Het motto van het festival is; een feest voor iedereen. Je vindt dan ook alle soorten eten (vegetarisch, veganistisch etc.) en ook voor mindervalide mensen is het festival toegankelijk gemaakt.

Wat kost het festival?

De ticketprijzen verschillen per dag. Jouw totale prijs hangt dus af van hoelang je wilt blijven:

Ticketprijzen bij de deur:

  • Woensdag 31 mei vanaf 20:00                                 | €165 
  • Vrijdag 2 juni 2023 vanaf 20:00                                | €135
  • Zaterdag 3 juni 2023 vanaf 20:00                             | €95
  • Zondag 4 juni 2023 vanaf 10:00 (laatste dag)          | €55

Earlybird tickets zijn een stuk goedkoper, maar dan had je er eigenlijk afgelopen zomer (augustus 2022) al bij moeten zijn. Maar niet getreurd, tot en met het einde van mei 2023 ontvang je nog early bird korting. Boven op de ticketprijs komt een borg van €5 voor het retourneren van je afval. Iedereen krijgt bij binnenkomst een vuilniszak en deze moet op z’n minst deels gevuld zijn om je €5 terug te krijgen.

Hoe kom ik daar?

Laten we eerlijk zijn, het is best een stukje rijden. Vanaf Amsterdam is het ongeveer 615 km en vanaf Brussel 733 km. Toch mag dat de pret niet drukken! Je kunt het festival namelijk gewoon via het openbaar vervoer bereiken:

  • Met de GoaExpress (bus) vanuit een punt in Duitsland

De organisatie heeft bussen geregeld, zodat je tijdens de reis in de stemming kunt komen met goede muziek en je jou mede-festivalgangers alvast leert kennen. Deze bussen vertrekken vanuit verschillende punten in Duitsland. Waar ze precies langskomen en mensen oppikken lees je in het reisschema op de website.

  • Met de trein

Wanneer je met de trein gaat, stap je uit op station Lübz/Parchim in Duitsland. Vanuit de organisatie van het festival is er een shuttle service opgezet die jou en je vrienden in 10 minuten rechtstreeks op het festivalterrein afzet. Vanaf dan kan het feest écht beginnen!

Waarom je Psychedelic Experience Festival 2023 niet mag missen

Vier hele dagen kan jij genieten van verschillende ervaringen waarbij al je zintuigen worden uitgedaagd:

  • Dans tot de late uurtjes op de geweldige line-up vol met internationale artiesten.
  • Relax in de Ambient Garden.
  • Laat je meeslepen naar hogere sferen door de topklasse decors en fantastische lichtshows.

Wil je nog intenser genieten van al het moois? Een lichte dosis paddo’s of truffels doen het goed op een psytrance festival.

Wat het festival jou precies gaat brengen is nog de vraag, maar één ding is zeker; slaapgebrek. Plan de timing dus zorgvuldig en zorg dat je kunt ontspannen. De locatie van het festival staat bekend om de prachtige meren en de grote diversiteit aan outdoor-mogelijkheden. Plak na het festival nog een paar dagen aan je vakantie vast en maak je hoofd leeg in de natuur. Ga zwemmen, mountainbiken, hiken of gewoon relaxen in het gras.



Het ontstaan van psytrance

Het hele muziekgenre “psytrance” is terug te leiden naar de ontdekking van psychedelica. In de jaren ’60 konden mensen volop genieten van psychedelische drugs. Onder invloed dansten mensen urenlang op een bepaald type muziek, wat later bestempeld werd als psychedelic rock en psytrance. Deze genres zijn geïnspireerd op het gebruik van psychedelische middelen, zoals paddo’s en magische truffels. Geen wonder dat deze middelen tijdens psytrance feestjes populair zijn.

Waarom een psytrance festival bezoeken?

Tijdens een psytrance festival kan je écht even ontsnappen aan het serieuze, dagelijkse leven. Alles draait om genieten en het moment beleven samen met waardevol gezelschap. Je doet en draagt waar jij op dat moment zin in hebt en waar jij je prettig bij voelt. Iedereen komt om te ontspannen en je kunt het echt zien als even een reset. Ondanks het slaapgebrek tijdens een festival, voel je je mentaal opgefrist en heb je samen met je vrienden herinneringen voor het leven gemaakt!

Wacht dus niet langer en bestel je tickets voor Psychedelic Experience Festival 2023 in Duitsland!