Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

HOE CREËER JE DE BESTE STONERKAMER?

HOE CREËER JE DE BESTE STONERKAMER?

Een stonerkamer is de ideale plek om wiet te gebruiken. Een comfortabele plek om te relaxen, jezelf te kunnen zijn en waar je alles hebt wat je nodig hebt. Natuurlijk kun je ook high worden op het strand of op een feest. Maar soms wil je je even terugtrekken in je eigen speciale kamer. Wat vind je allemaal in zo'n stonerkamer en hoe creëer je die? Dat leggen we uit in deze blog.

Wat zijn de voordelen van een stonerkamer?

Gebruik je met enige regelmaat wiet? Zou het dan niet fijn zijn als je een speciaal ingerichte kamer had, die helemaal gewijd was aan het gebruik van cannabis? Het zou helemaal geweldig zijn als je daar een aparte kamer voor zou kunnen gebruiken. Maar als je die luxe niet hebt, kun je natuurlijk ook een bestaande ruimte, zoals een slaapkamer, kunnen omtoveren tot stonerkamer.

High worden wordt dan echt veel aangenamer: je weet dat je op een veilige en comfortabele plek bent en je hebt er alles wat een wietgebruiker, maar nodig zou kunnen hebben. Gebruik onze 7 handige tips om een stonerkamer te creëren.7 Tips voor het maken van een speciale wiet kamer

Wil jij de ideale ruimte maken om wiet te gebruiken? Wij hebben een paar tips voor je verzameld om je op weg te helpen. Maar heb je nog andere ideeën? Laat je creativiteit er op los, zodat deze kamer echt jouw ideale plek is om naar hogere sferen te zweven.

1. Sfeerverlichting

Sfeervolle verlichting is de eerste stap in het creëren van een fijne stonerkamer. Ga voor lampen met zacht licht, voor een dromerige sfeer in je kamer. Je kunt natuurlijk voor meer bijzondere verlichting gaan. Denk aan een projector die sterren op de muren en het plafond kan laten verschijnen of een gezellige lavalamp. Wees je ervan bewust dat de verlichting in je ruimte veel invloed kan hebben op je stemming en eveneens op in hoeverre je kunt ontspannen. Dus zorg vooral dat de verlichting rustgevend is.

2. Zorg voor goede ventilatie

Veel stonerkamers zijn niet meer dan donkere ruimtes zonder (open) ramen of deuren, waar de rook als een dichte mist blijft hangen. Dat kan gezellig lijken, maar het is beter voor je gezondheid als er wat ventilatie is. Natuurlijk mogen de gordijnen dicht, maar zorg ervoor dat er een raam op een kier staat voor wat essentiële frisse lucht.

3. Belangrijke accessoires voor je stonerkamer

De ideale stonerkamer is natuurlijk voorzien van alle handige accessoires die je nodig hebt als je rookt (of vapet). Als eerste zorg je natuurlijk dat er een paar mooie asbakken staan, zodat je geen peuken in bloempotten, blikjes of op de vloer hoeft te laten liggen. Kies stijlvolle asbakken die als sieraden in je kamer kunnen staan.

En vanzelfsprekend vind je in jouw unieke stonerkamer andere rookaccessoires, zoals vloei, aanstekers, rolling trays, weegschalen en grinders. En als jij of je vrienden die gebruiken, kun je kiezen voor kleurrijke of juist stylish shisha's, bongs of vaporizers. En natuurlijk heb je er je voorraad van de beste wiet.

4. Nog meer sfeer met kaarsen en wierook

Met de juiste verlichting ben je al een heel eind om een fijne, ontspannen sfeer te creëren. Maar je kunt nog meer doen. Steek een paar kaarsen aan om een nog zachtere verlichting te scheppen, die iedereen zeker in een ontspannen staat zal brengen. Je zou ook kunnen kiezen voor geurkaarsen, die je kamer meteen van een aangenaam geurtje voorzien. Dat kan de wat zware en overheersende geur van wiet tegengaan. Wierook is daar trouwens ook geschikt voor.

5. Stoelen om in te relaxen

Het spreekt vanzelf dat je zorgt voor comfortabele stoelen of een bank. Daarmee zorg je voor de ideale plek om lekker onderuit te gaan, te ontspannen en je helemaal over te kunnen geven aan de high. Zorg voor een zachte bank of stoel, waar je goed op kunt loungen. Zo'n loungeplek hoeft niet duur te zijn: je kunt voor nieuw gaan maar ook een tweedehands stoel of bank kan een goede optie zijn.

6. Muziek, games, creatief zijn

Zorg dat je op je kamer ook alles hebt om je bezig te houden. Ben je creatief, zorg dan dat je muziekinstrument op je kamer staat, of tekenpapier en potloden of verf om je uit te leven. Een muziekinstallatie is ook een goed idee, want muziek luisteren is een geweldige ervaring als je high bent. Houd je van gamen of films kijken, regel dan een televisie en een game console. Zo heb je alles op je kamer om jou (en je vrienden) urenlang bezig te houden.

7. Eten en drinken

Een lekker hapje en/of drankje is eveneens iets wat je bij de hand wilt hebben. Misschien kun je zelfs een minikoelkast regelen. Maar een schaal met snacks of flesjes van je favoriete drankje klaarzetten is in ieder geval een goed idee. Dan hoef je niet je kamer weer te verlaten omdat je honger of dorst kreeg.Creëer jouw unieke stonerkamer

Met deze tips lukt het je vast en zeker om te beginnen met het maken van je eigen stonerkamer. Dat is een heel proces, het hoeft niet in een keer af te zijn. Je komt vast op nog andere gave ideeën. Misschien wil je een leuk behang, koop je nog een paar leuke posters en wil je een lekker dik, vrolijk gekleurd vloerkleed op de vloer. Het fijnste is het als jouw kamer je helpt op je gemak te zijn, dat je je er thuis voelt en dat je er goed tot rust kunt komen. Dan zul je er ook echt de beste highs kunnen beleven.