Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.



JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

OP ZOEK NAAR 4:20 LIFESTYLE KLEDING? 24HIGH HEEFT HET!

OP ZOEK NAAR 4:20 LIFESTYLE KLEDING? 24HIGH HEEFT HET!

Fan van cannabis, in welke vorm dan ook? Of je nu een enthousiaste blower bent, gek bent op edibles of het alleen bij het kweken van wiet houdt: 4:20 lifestyle kleding past jou! Niet bekend met de term “4:20”? Let us enlighten you… Dit is een synoniem voor het gebruiken van cannabis, vooral het roken van een joint. Er is zelfs een heuse feestdag in het leven geroepen om ons compleet te kunnen wijden aan deze way of life. Want een lifestyle is cannabis of 4:20 ondertussen, en daar hoort natuurlijk kleding bij. Niet alleen om uit te dragen dat je cannabis fan bent, maar ook om er gewoonweg stoer bij te lopen (of zitten of liggen natuurlijk). Lees hier meer over ons assortiment 4:20 friendly lifestyle kleding.

Ons aanbod 4:20 lifestyle kleding

Petten

Laten we bovenaan beginnen: met je hoofd. Of je nu op een typische regenachtige Hollandse dag naar buiten gaat, even naar de shop, of op zonvakantie bent: een pet is altijd een handige accessoire. Ten eerste biedt het een uitstekende bescherming tegen de zon. Zo houd je je hoofd koel en voorkom je verbranding. Tijdens een regenbui beschermt een pet je tegen die irritante druppels in je ogen. Zo is een petje een ultieme lifehack als je wilt hardlopen in de regen. En wat is er nu cooler dan hardlopen met een 4:20 pet?

In onze shop vind je allerlei petten die passen bij jouw stijl en stemming. Al onze caps zijn zogenaamde truckerspetten van Lauren Rose. Dit merk heeft zich gespecialiseerd in 4:20 petten. Deze zijn subtiel en minder subtiel uitgevoerd. Sommige verwijzen bijvoorbeeld naar White Widow en andere wietsoorten. Je niet-blowende familie zal bewonderend en vooral argeloos naar je pet kijken, zonder te weten dat het 4:20 lifestyle kleding betreft.

Wietsokken

Sokken draagt iedereen. Maar er iets mee uitdragen is een tweede! Ga niet voor steeds, maar die saaie zwarte sokken, maar onze 4:20 approved sokken. Zo loop je er niet alleen letterlijk fashionable bij, maar laat je ook nog eens zien wat je favoriete vrijetijdsbesteding is. Ga voor lange sokken met het duidelijke wietlogo erop, vrolijke sokken met rastakleuren of enkelsokken. Die laatste zijn handig als je even géén zin hebt om je hobby’s met de wereld te delen.

Denk ook aan je 4:20 accessoires

Naast 4:20 lifestyle kleding vind je bij ons ook accessoires waarmee je jouw identiteit kunt uitdrukken. Hieronder een aantal tips om je 4:20 style mee compleet te maken.

Grinder

Iedere serieuze blowfanaat heeft een goede grinder nodig. Ben je een echt natuurmens? Denk dan aan houten grinders. Wel eens een creditcardgrinder gebruikt? Deze platte grinder is gebruiksvriendelijk doordat je niet hoeft te draaien. Zo komt er weinig kracht kijken bij het verkruimelen van je wiet.

Aansteker

Een tweede absolute must onder de rokersbenodigdheden is natuurlijk een aansteker. Een mooie aansteker kan gelijk je stemming opkrikken. En je drukt jezelf en je identiteit er natuurlijk mee uit. Is wiet jouw nummer 1? Verblijd jezelf dan met onze Clipper aansteker met kleurrijk Tribal Weed thema. Ben jij zo iemand bij wie de aanstekervlam vaak uitwaait? Onze tip: een stormaansteker! Met deze aansteker kun je letterlijk in weer en wind je rookwaar aansteken. En we zouden niet van onszelf houden als we geen 24High aansteker zouden verkopen. Ben je fan van ons, dan is dit de ultieme accessoire voor jou.

Lange vloei en tipjes

Ook lange vloei is een onmisbaar onderdeel van je 4:20 lifestyle. In onze shop vind je vloei in allerlei vormen en maten, kleuren en smaken. Rol een roze joint met de speciale editie van Mascotte Slim: Pink Edition! Vloei op een rol kan ook, met bananensmaak bijvoorbeeld. Ben je een grootverbruiker? Ga dan voor een van onze dozen met 24 stuks, zoals de King Size Box van Greengo.

Zelfs met tips kun je een joint opleuken. Met onze rastatips in groen, rood en geel rol je pas een échte joint.

Check onze categorie: 4:20 lifestyle kleding

In de 24High categorie afdeling 4:20 vind je verschillende approved lifestyle kleding en accessoires. Zoals onze petten! De 4:20 lifestyle is uniek en met name geschikt voor de echte cannabisgebruikers.