Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.



JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

WELKE KRUIDEN / PLANTENSOORTEN BEVATTEN DMT?

WELKE KRUIDEN / PLANTENSOORTEN BEVATTEN DMT?

DMT wordt door de meeste psychonauten beschouwd als het sterkste tripmiddel. Het geeft je weliswaar een korte trip van zo’n 20 minuten, maar deze kan ontzettend intens en levensveranderend zijn. DMT is een natuurlijke stof die in ons lichaam voorkomt in hele kleine hoeveelheden. Maar waar komt het spul vandaan dat je gebruikt om te trippen? Gelukkig wordt het niet uit mensen gewonnen, maar gewoon uit de natuur. Lees hier welke planten en kruiden DMT bevatten. Het zal je verbazen dat sommige gewoon in ons land groeien!

Wat is DMT en wat zijn de effecten?

DMT staat voor dimethyltryptamine, wat verwijst naar de moleculaire structuur van dit potente stofje. DMT roken geeft je een kleurrijke visuele trip en maakt je vaak euforisch. Hoe sterk het effect is, hangt af van de dosis. Een klein hijsje zal de wereld om je heen iets kleurrijker maken, een flinke teug kan je het gevoel geven alsof je compleet ergens anders bent. Het goede nieuws is dat DMT heel snel werkt: meestal binnen enkele seconden. Het interessante van DMT is dat het na een half uur ook écht uitgewerkt is. Je kan bij wijze van spreken een DMT-break nemen tijdens je werkdag, zonder dat je met lichamelijke of visuele na-effecten zit. Het kan je dag zelfs een positieve boost geven door de ervaringen die je opdoet in zo’n korte tijd. Bovendien is het voordeel van DMT dat het je serotonine en andere neurotransmitters niet uitput.

De natuurlijke bronnen van DMT: welke planten en kruiden bevatten het?

DMT zit in ons eigen lijf, in onze hersenen om precies te zijn. Maar dan wel in héle kleine hoeveelheden. Twee keer in ons leven wordt een piek gemeten in DMT: als we geboren worden, en als we sterven. Dit stofje zou dan ook de reden zijn dat bijna-dood-ervaringen als een trip aanvoelen.

Gelukkig hoeven we om aan DMT te komen geen mensen of andere zoogdieren om te leggen. Het is namelijk ook te vinden in de natuur. Verschillende hallucinerende kruiden en plantensoorten bevatten DMT. Sommige daarvan vind je diep in de exotische jungle, maar ook in ons eigen kikkerland zijn DMT bevattende planten te vinden. Kanariegras is bijvoorbeeld een woekerende plant die je rond water kunt vinden, én die DMT bevat.

Cohoba

Cohoba is een andere naam voor Yopo. Het verschil met Yopo is dat deze DMT bevattende plant door inheemse bevolkingen wordt geïnhaleerd of gesnoven. Er hoort een heel ritueel bij, geleid door sjamanen.

Acacia

De Acacia-boom komt voor over de hele wereld, waar 150+ verschillende soorten te vinden zijn. In de boomschors en bladeren van sommige van deze soorten vind je hoge concentraties DMT.

Mimosa

Mimosa is niet alleen de naam van een lekkere cocktail, maar ook een plant die DMT bevat. Er bestaan honderden soorten, waarvan de meeste dit stofje in zich hebben. Mimosa is een van de voornaamste bronnen waar Ayahuasca van wordt gemaakt.

DMT bevattende planten en kruiden kopen?

Nu hoef je niet zelf op zoek naar plantjes die DMT kunnen bevatten. In onze shop vind je verschillende kant-en-klare natuurlijke bronnen van dit tripmiddel, zoals Chacruna en Yopo.

Chacruna-bladeren

De DMT bevattende bladeren van de Chacruna-struik groeien in het Amazonewoud, waar zoals je weet veel meer krachtige kruiden en planten vandaan komen. Elke gram van deze gedroogde plant bevat 10 mg DMT, met een kleine portie kun je al een trip meemaken.

Yopo

Yopo is een boom die DMT bevat. De plant groeit oorspronkelijk in Zuid-Amerika. Met slechts 1-3 Yopo-zaden kun je tot een uur trippen, waarmee de ervaring een beetje tussen LSD en DMT in zit. Potent spul dus!

Kanariegras

Kanariegras, ook wel canary weed genoemd, is een makkelijk zelf te groeien plant die DMT bevat. Deze plant is zelfs zo makkelijk, dat hij snel woekert. Plant hem dus vooral niet in de tuin tussen je rododendrons en rozen, maar in een aparte bak. 

Meer kruiden en planten soorten om op te trippen

Yopo en Chacruna bevatten specifiek DMT, maar er zijn meer kruiden en plantensoorten waar je een korte of lange trip mee kunt realiseren. Bekijk de opties uit onze LSA & DMT planten en kruiden of zoek een hallucinerend kruid uit in onze uitgebreide shop. Ze variëren nogal in effecten en duur, dus kijk vooral wat bij jou past!

Hoe gebruik ik DMT?

DMT wordt gerookt, meestal in een pijp of in een joint. Je hebt er maar heel kleine hoeveelheden van nodig om flinke effecten te krijgen. Daarom kan het slim zijn om zeker een eerste keer voldoende voorzorgsmaatregelen te nemen. Zorg voor een tripsitter bijvoorbeeld: iemand die nuchter blijft terwijl jij DMT rookt. Het zal extra fijn zijn als dit iemand is met DMT-ervaring. Probeer daarnaast goed op je dosering te letten. Dit kan door de DMT in een lange glazen pijp te roken, zodat je ziet hoeveel rook je binnenkrijgt. Ook een joint van DMT zal helpen met het voorzichtig kunnen doseren. Begin met een klein wolkje en neem pas bij als je voelt dat dit kan. Wacht een minuut of iets langer tot je een volgende hijs neemt. Zo weet je zeker dat je niet te hard tript. Eenmaal opgestraald is er namelijk geen weg terug, althans niet tot het na een minuut of 15, 25 weer uitwerkt.