Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

WAT ZIJN HALLUCINERENDE PSYCHEDELISCHE KRUIDEN OF ZADEN?

WAT ZIJN HALLUCINERENDE PSYCHEDELISCHE KRUIDEN OF ZADEN?

Geestverruimende middelen worden al eeuwen gebruikt bij verschillende rituelen. Over de hele wereld gebruikten vele sjamanen en medici psychedelische kruiden om in contact te komen met geesten of goden. De kruiden worden al eeuwenlang gebruikt om visioenen op te wekken. Tegenwoordig worden ze hoofdzakelijk recreatief gebruikt, maar er zijn zeker nog culturen die de kruiden voor bepaalde rituelen nuttigen. Benieuwd wat jij kan met hallucinerende psychedelische kruiden? In dit artikel vertellen we je er meer over.

Wat zijn hallucinogenen?

Hallucinogenen zijn stoffen in een bepaald middelen die zorgen voor hallucinaties. Het woord is afgeleid van het Latijnse woord hallucinere, dat “ronddwalen in de geest” betekent. Drugs met hallucinogene werking worden ook wel psychedelische of geestverruimende middelen genoemd. Hieronder vallen middelen zoals LSD, LSA, mescaline, psilocybine, Dimethyltryptamine, ketamine en ibogaïne. Maar er zijn ook verschillende kruiden die een hallucinerende werking hebben.

Wat zijn psychedelische kruiden?

Psychedelische kruiden zijn kruiden waarvan je gaat trippen, eigenlijk niks anders dan hallucineren. De kruiden brengen je in een hogere staat van bewustzijn en laten je de wereld anders beleven dan dat je gewend bent. Je ziet kleuren helderder, objecten vervormen of bewegen en je gaat op een soort van spirituele reis. Dit kan leiden tot nieuwe ontdekkingen over jezelf en je behoeften.

Effecten van psychedelische kruiden

Hoe je de reis precies ervaart, is afhankelijk van welk soort je koopt. Er bestaan namelijk een hoop verschillende psychedelische kruiden, met verschillende mogelijke effecten. Sommige hebben een milde werking - ze werken vooral rustgevend en veroorzaken lichte euforie. Maar er zijn ook kruiden die je zo, maar de trip van je leven kunnen geven. Vraag jezelf dus van tevoren af waarvoor je hallucinerende middelen wilt gaan gebruiken en zoek daar een passende soort bij.

Hoe gebruik je hallucinerende kruiden?

Tegenwoordig zijn hallucinerende kruiden erg populair. Niet om te gebruiken tijdens een festival of een gezellige stapavond, maar juist in een rustige omgeving om persoonlijke inzichten te verkrijgen. Inzichten die ervoor kunnen zorgen om meer uit het leven te halen. Een frisse start in een nieuwe wereld, waarin je exact weet wat je wil en hoe je dit kan bereiken. De kruiden kun je op verschillende manieren gebruiken:

  • Je kunt er thee van maken
  • Je kunt de zaden opeten door er gewoonweg op te kauwen

Wees altijd goed voorbereid voordat je een tripmiddel gaat gebruiken. Zorg voor een opgeruimde en vertrouwde omgeving. Regel een tripsitter die je in de gaten kan houden en leg een tripstopper klaar.

Top 5 hallucinerende kruiden

Nieuwsgierig naar de werking van hallucinerende kruiden? Hieronder een overzicht van onze top 5 hallucinerende kruiden.

1.   Chacruna (Psychotria Viridis)

De Psychotria viridis is een belangrijk ingrediënt in het spirituele Amazonische brouwsel Ayahuasca en is één van de krachtigste en natuurlijke hallucinogeen in de wereld. Een gedroogde blaadje van deze tropische struik bevat ongeveer 10 mg/g DMT. DMT wordt aangetroffen in verschillende plantensoorten en is ontzettend sterk. Transformatie van de geest kan tot stand komen na het drinken van een sjamanistische hallucinogene drankje met als ingrediënt deze wonderbaarlijke plant/struik. Lees hier meer over de werking van Chacruna.

2.    Yopo

Yopo is een geslacht van bomen en rijk aan DMT, bufotenine en 5-MeO-DMT. Deze stoffen zorgen voor krachtige hallucinaties. Het gebruik van deze kruid was duizenden jaren geleden al erg populair onder de inheemse volkeren. Sjamanen gebruikten het vroeger om contact te maken met spirituele dimensies. Yopo staat bekend om zijn indrukwekkende effecten en is een zeer geschikt middel om waardevolle inzichten over jezelf te verkrijgen. Lees hier meer over de werking van Yopo.

3.    Hawaiian Baby Woodrose

De zaden van de Hawaiian Baby Woodrose komen van een klimplant met paarse bloemen die hoofdzakelijk in India groeit. Het wordt ook wel de natuurlijke versie van LSD genoemd, omdat de effecten sterk op elkaar lijken. Wanneer je de Baby Hawaiian Woodrose zaden gebruikt kun je visuele hallucinaties verwachten met intense kleuren en nieuwe persoonlijke inzichten. Lees hier meer over de werking van de Baby Hawaiian Woodrose.

4.    Morning Glory

Veel mensen voelen zich bij het gebruik van Morning Glory wat dromerig, ontspannen en verdoofd. Over het algemeen wordt de trip als aangenaam ervaren en velen krijgen tijdens de trip heldere hallucinaties. De effecten zijn echter wel per persoon en situatie verschillend. Zo zal je de effecten anders ervaren als je lekker ligt te chillen op de bank, dan wanneer je actief bent. Lees hier meer over de werking van morning glory.

5.    Passiebloem

De passiebloem is een prachtige, grote bloem met opvallende kleuren. De bladeren en wortels van de plant bevatten alkaloïden, die zorgen voor een psychoactieve werking. Gebruik van de passiebloem geeft een rustgevend gevoel en een gevoel van euforie. Een ander bijzonder effect is dat de bloem de werking van je paddo’s of truffels versterken. Door de rustgevende kwaliteiten zul je je tijdens de trip meer ontspannen voelen. Lees hier meer over de werking van de passiebloem.