Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

WAT IS YOPO ?

WAT IS YOPO ?

Yopo is een geslacht van bomen, waarvan sommige variabele concentraties en verhoudingen van DMT, bufotenine en 5-MeO-DMT in hun zaden produceren. Het gebruik van cohoba gaat duizenden jaren terug. Er zijn meer dan 55 Zuid-The Amerikaanse stammen met het gebruik van Yopo, Chohoba of Hapé bekend.

WAT IS YOPO, COHOBA OF HAPÉ?

Yopo geeft je een andere kijk op de wereld. Het is bewustzijnsverruimend dat zorgt voor een visuele en hallucinerende reis. Deze psychedelische trip komt voornamelijk door de combinatie van 5-MeO-DMT, Bufotenine, 2,9-dimethyl triptyline en DMT-n-Oxide. Hoewel Cohoba bekend staat om de zaden is het eigenlijk een plant. De wetenschappelijke naam van deze boom is overigens Anadenanthera Peregrina of Piptadenia peregrina. Yopo is geen partydrug, het is Entheogeen die een heftige hallucinerende spirituele trip zal opwekken. Yopo snuifsel (cohoba) wordt meestal door een andere persoon in de neusgaten van de gebruiker geblazen door middel van een buis genaamd de Kuripe. Vanwege het blazen kunnen er grotere hoeveelheden hapé in de neusgaten worden ingevoerd.
yopo zaden

SPIRITUEEL ONTWAKEN MET YOPO OF COHOBA?!

Een Cohoba reis wordt door sjamanen beschrijft als een ervaring van het  openen van het 3e oog waardoor niet fysieke spirituele dimensies bezocht kunnen worden. Centraal aan de Sikuani Hapé traditie is het gebruik van gebeden te beroepen helende energieën. Ze geloven dat hun woord en de tonale trilling van hun gebed de eigenlijke kracht is van de schepping. Voor elke onbalans en ziekte die wordt gemaakt of ontstaat, is er een overeenkomstig gebed om deze ziekte/onbalans te genezen. Sikuani oudere sjamanen weten 2000 of meer gebeden en studeren intensief vanaf ongeveer 8 jaar oud. Deze gebeden gaan vaak samen met het gebruik van Yopo of ander natuurlijke psychedelica.


amazone hapé cohoba

ZIJN YOPO EN AYAHUASCA FAMILIE VAN ELKAAR?

De plant cohoba is net als de Ayahuasca hier om ons te helpen terug te keren naar de oorsprong, door middel van visioenen en in het in contact komen met onze ziel en de geesten van de natuur. Je kan zeggen dat Yopo een neef is van de Heilige liaan, Ayahuasca. Een, is dat Yopo ook een vorm van DMT bevat en ten tweede, cohoba wordt meestal ingenomen samen met de Banisteriopsis caapi liaan, een van de twee ingrediënten die wordt gebruikt voor het brouwen van de Ayahuasca. Hoewel hapé zelf al krachtig is kan het effect nog meer versterkt worden wanneer deze wordt gecombineerd met Banisteriopsis caapi. Dit geneesmiddel hapé wordt vaak gebruikt in retraites voor het openen van onze spirituele zicht en het reiniging van onze emotionele en fysieke lichaam. Hapé kan worden gebruikt ter ondersteuning van een Ayahuasca ritueel. Yopo helpt je ziel te open en goed voor te bereiden voor een nog diepere reis naar binnen met de geest van de grootmoeder van de Ayahuasca.