Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

MANIFESTEREN KUN JE LEREN: ZO KRIJG JE ALLES DAT JE WILT

MANIFESTEREN KUN JE LEREN: ZO KRIJG JE ALLES DAT JE WILT

Een leven vol overvloed, geluk, liefde en succes: niet voor jou weggelegd denk je? Toch wel! Met de kracht van manifesteren kun je jouw dromen, ambities en verlangens realiseren. Facts. Er is zelfs een wet naar vernoemd, dus dan moet het wel kloppen. De Law of Attraction, je kent hem ongetwijfeld. Maar natuurlijk is het niet simpelweg een kwestie van roepen dat je iets wil en het vervolgens in je schoot geworpen krijgt. Je moet er wel een beetje werk en actie in steken. Hier leren we je alles over deze geweldige techniek en hoe je deze kunt toepassen in jouw straks gelukkigere leven.

Wat is manifesteren?

Manifesteren is de gave om je wensen en dromen uit te doen komen. Dit doe je door je gedachten, gevoelens en overtuigingen uit te spreken. Het is gebaseerd op de Law of Attraction: een universele wet van aantrekkingskracht, die claimt dat alles wat je focus en energie geeft, naar je toe komt. Oftewel: als je ergens echt je zinnen op zet, krijg je het. Puur door er vol overtuiging in te geloven.

Het bekendste boek dat de methode van de Law of Attraction gebruikt, is The Secret. Met de trucjes uit dit boek zou iedereen in staat moeten zijn om meer geluk en positiviteit aan te trekken.Hoe manifesteer je dan precies?

Klinkt vaag natuurlijk, gewoon krijgen wat je wilt door er in te geloven. Natuurlijk zit er iets meer achter dan dat. Manifesteren draait vooral om aandacht en positiviteit. Alles dat je aandacht geeft, groeit. Dat merk je bijvoorbeeld wanneer je chagrijnig bent en alles op een dag mis lijkt te gaan. Maar waarschijnlijk gaan er die baaldag net zo veel dingen wél goed - maar daar let je niet op omdat je de focus legt op het negatieve. Ook in een vriendschap of relatie werkt dat zo. Als jij je stoort aan je vriend, ga je er op letten. En je ergernis wordt alleen maar groter.

Manifesteren draait om hetzelfde principe. Stel, je voelt je eenzaam en wil meer mensen leren kennen, betere vriendschappen of een relatie. Dit is heel goed te manifesteren. Doorloop de onderstaande stappen om in dit geval te krijgen wat je wilt.

1.  Visualiseer je doel

Stel jezelf als eerste je doel helder en gedetailleerd voor. Visualiseer alsof je het al hebt bereikt. Maak deze visualisatie zo helder en realistisch mogelijk. Wat je bijvoorbeeld kunt doen, is een dagboek bijhouden in de toekomstige tijd. Schrijf daarin over een dag in de toekomst, waarop je hebt bereikt wat je zo graag wilt. Hoe ziet die dag eruit? Hoe omschrijf je dit als je er over zou vertellen aan je vrienden? Sta hier echt even goed bij stil. Ervaar de emoties die je zou voelen als je je doel al had bereikt. Voel je je gelukkig, enthousiast, dankbaar, geliefd?

2.  Affirmaties

Affirmaties zijn een belangrijk onderdeel van manifesteren. Dit zijn een soort positieve mantra’s die je helpen je doel te bereiken. Stel positieve affirmaties op die je doel bevestigen en herhaal ze geregeld. Gebruik krachtige woorden zoals "Ik ben het waard om mijn droomman te vinden" of "Ik trek liefde en positiviteit aan."

3.  Onderneem actie

Manifesteren is niet alleen maar passief dromen en dan lekker afwachten tot het geluk je bij de plinten omhoog klotst. Het is ook belangrijk om actie te ondernemen om je doel te bereiken. Zoek dus actief naar kansen en onderneem praktische stappen die je dichter bij je doel brengen. Meditatie kan helpen je geest tot rust te brengen en die actiepunten voor jezelf helder te maken. Een vision quest is ook een aanrader: dit is een zoektocht naar inzicht en antwoorden over jezelf. Hier vloeien gegarandeerd zelfbedachte tools uit die voor jou werken.

4.  Geduld en vertrouwen

De laatste tip die we je willen meegeven is dat je geduld moet hebben en moet vertrouwen op de positieve uitkomst. Blijf jezelf herinneren aan je doel door middel van de affirmaties en lees je toekomstige dagboek af en toe even terug. Blijf ook nieuwe manieren bedenken waarop je jouw doel kunt bereiken. Oftewel: blijf aandacht geven aan jouw doel, dan groeit deze vanzelf naar je toe! En vergeet niet: manifesteren is een reis, geen eindbestemming. Geniet van het proces en deel en vier je successen onderweg.