Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

KUN JE CANNABIS EN PADDO’S COMBINEREN?

KUN JE CANNABIS EN PADDO’S COMBINEREN?

Zou jij wel eens paddo’s en cannabis willen combineren? Het tegelijk gebruiken van meerdere soorten drugs (polydrugsgebruik) is geen zeldzaamheid. Je kunt dit om meerdere redenen doen, maar meestal is het om een krachtiger high te veroorzaken.

Paddo’s kunnen in principe gecombineerd worden met cannabis, maar ook met bijvoorbeeld mescaline en MDMA. Sommige middelen kunnen als ze samen met andere genomen worden, zorgen voor bijzondere en plezierige effecten. Het kan echter ook onvoorspelbare resultaten opleveren. Wees dus altijd voorzichtig en weet wat je aan het doen bent.

Waarom zou je cannabis en paddo’s combineren?

Het door elkaar gebruiken van paddo’s en wiet wordt gedaan, vanwege meerdere redenen:

  • Als eerste willen de meeste mensen een krachtiger high ervaren.
  • Je kunt het ook doen om bepaalde negatieve effecten van de ene drug te verlichten met de andere drug. Ook kunnen bepaalde positieve effecten juist versterkt worden.
  • Als laatste kun je een tweede psychedelisch middel nemen, om ervoor te zorgen dat het eerste middel langer blijft werken.

Bij paddo’s en wiet is het zo dat het beide natuurlijke stoffen zijn. Paddo’s bevatten de geestverruimende stof psilocybine en wiet bevat THC (tetrahydrocannabinol). Deze stoffen hebben invloed op de hersenen en veroorzaken een high. Maar veel mensen vinden dat de effecten elkaar prachtig aanvullen en synergetisch versterken.

 

Hoe beïnvloeden psilocybine en cannabidoïden elkaar?

De invloed van cannabis

Cannabis bevat THC (psychedelische stof), maar ook nog een groot aantal andere cannabidoïden, zoals CBD, CBC en CBG. Sommige van deze cannabidoïden kunnen de werking van THC dempen. Wanneer je cannabis gebruikt, is het mogelijk dat je een euforische high ervaart, die tegelijkertijd ook verdovend kan zijn. Hoe heftig je trip aanvoelt, is afhankelijk van de cannabidoïden-verhouding van de strain. Enkele negatieve bijwerkingen van cannabis zijn de invloed op de motoriek en je reflexen. Ook kun je een droge mond krijgen en werkt je geheugen minder goed.

De effecten van paddo’s

De werkzame stof in paddo’s is psilocybine. Trippen op paddo’s kan behoorlijk intens zijn: je kunt visuele hallucinaties krijgen, heftige emoties ervaren, je kunt het verloop van de tijd anders ervaren en spirituele visioenen krijgen. Paddo’s hebben een stimulerend effect op je lichaam en geest.

Door het gebruik van magic mushrooms is het mogelijk dat je last krijgt van angsten of wanen. Je kunt misselijk worden, je lethargisch voelen of gedesoriënteerd raken. Andere mogelijke bijwerkingen zijn rusteloosheid, rillingen, zweten of een hogere lichaamstemperatuur krijgen.Voeg paddo’s en cannabis samen

Het combineren van paddo’s met cannabis kan voordelen hebben. De psychedelische stoffen zorgen voor een synergetisch effect. Er ontstaat een intensere high, waarbij je geestelijk meer gestimuleerd wordt. Maar de wiet heeft een kalmerende invloed en vlakt de trip af.

Dit effect kun je gebruiken zoals je wilt: neem wiet aan het begin van de trip, zodat je rustiger blijft en niet meteen wordt meegesleurd in heftige hallucinaties. Neem je het juist aan het einde, dan kom je in alle rust weer terug op aarde. Neem je wiet als de trip op zijn hoogtepunt is, dan kan dit zorgen voor krachtiger visuele effecten en emoties. Door cannabis bewust te gebruiken, kun je zelf de fases van de trip beïnvloeden zoals jou dat uitkomt.

Paddo’s en wiet zijn beiden in staat om de aanmaak van dopamine (het gelukshormoon) te stimuleren. Aan de ene kant kun je dat merken aan het feit dat je je gemotiveerd voelt, maar het kan ook leiden tot herhalende gedachten. Neem je de beide middelen tegelijk, dan kunnen deze effecten dus heftiger worden.

Kies de juiste cannabis strain

Wil je paddo’s en cannabis samen gebruiken, dan kun je rekening houden met de strain die je kiest. Een strain die veel THC bevat, geeft meer energie en kan een positief effect op je stemming hebben. Indica strains bevatten meer CBD en daarmee kun je profiteren van de kalmerende werking van deze cannabinoïde. Dit kan helpen om mogelijke angsten en misselijkheid te verminderen.

Paddo’s combineren met…

Er zijn nog andere combinaties met paddo’s te maken, die zorgen voor een fijne high. Ze combineren vooral goed met mescaline en MDMA.

(San Pedro Cactus)

Paddo’s en mescaline (San Pedro, Peyote)

Niet alleen paddo’s maken een psychedelische stof aan, ook sommige cactussen doen dat. De stof heet mescaline en kan gevonden worden in bijvoorbeeld de Peyote en San Pedro cactus. Als je de stof wilt combineren, kun je het beste eerst mescaline nemen en daarna pas de paddo’s. Je krijgt dan een langzaam opkomende trip die lang aanhoudt. Neem de paddo’s als je voelt dat je een fijne trip krijgt en na een half uur kun je de kracht voelen toenemen.

Paddo’s met MDMA

MDMA is de werkzame stof in XTC (3,4 methyleendioxymethamfetamine). Het is een stof die tot de groep amfetaminen behoort en hij staat bekend om de betrouwbare high die je er door krijgt. Paddo’s zijn wat dat betreft meer onvoorspelbaar. Door de twee middelen te combineren, krijg je het beste van die twee. De MDMA heeft een stabiliserend effect op de trip. Je krijgt een intense trip met krachtige visuals en een euforisch gevoel.

Wil je paddo’s met een ander psychedelisch middel combineren, wees je er dan van bewust dat de resultaten bijna onmogelijk te voorspellen zijn. Of je een goede of bad trip zult hebben is afhankelijk van veel factoren, zoals de twee middelen die je gebruikt, je eigen stemming en de omgeving. Wees altijd voorzichtig en zorg dat je niet alleen bent als je experimenteert met geestverruimende middelen.

Wij adviseren altijd als je van plan bent synthetisch drugs te gaan gebruiken eerst deze vooraf te testen. Lees meer over drugs testen, hier!