Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Mescaline Cactussen

In Nederland zijn mescaline cactussen misschien nog niet zo bekend maar in Midden Amerika en Zuid Amerika zijn ze al jaren erg populair. Vanaf nu kan je mescaline cactussen ook in onze webshop online kopen. Bestel nu de San Pedro cactus of Peyote cactus online.

 

Online psychedelische cactussen kopen

Mescaline cactussen bieden we in twee soorten aan. Dat zijn de San Pedro cactus en de Peyote cactus. Misschien wil je ze liever helemaal zelf kweken? Dat kan ook. Koop dan onze San Pedro, Peyote cactus of LSA zaden. Zowel de psychedelische cactus als de zaden kun je in onze webshop online bestellen. We verzenden deze snel en discreet naar je toe.

Wat is een mescaline cactus?

De San Pedro en de Peyote cactussen bevatten mescaline. Mescaline is een psychedelische stof. De effecten van deze psychedelische cactussen zijn te vergelijken met LSD en paddo’s. Hoewel het voor ons in Nederland misschien nog wat nieuw is, wordt het al eeuwen gebruikt in Midden-Amerika, voornamelijk Mexico. In Mexico worden deze cactussen gebruikt tijdens heilige rituelen van de sjamaan. Een trip op psychedelische San Pedro of Peyote is een spirituele gewaarwording. De trip kan ontzettend intens zijn wanneer de controle niet losgelaten kan worden. We bieden teven ook Happy Caps Trip-E aan. Dit zijn capsules die ook een trip teweeg brengen, maar veel subtieler en minder heftig. We raden altijd aan beginnende trippers om eerst zo'n capsule te proberen voordat je meteen overstapt naar een hardcore hallucinogeen. 

De geschiedenis van psychedelische cactussen

Al vele eeuwen geleden gebruikte indianen in Mexico psychedelische cactussen voor de mescaline die zich erin bevindt. Het zou nog vele jaren duren voordat mescaline voor het eerst geïsoleerd werd door een chemicus. Zijn naam was Arthur Heffter en hij kwam uit Duitsland. Dit was in 1897. In 1918 werd voor het eerst synthetische mescaline gecreëerd door Ernst Späth.

Psychedelische San Pedro of Peyote gebruiken

De indianen in Mexico gebruikten de San Pedro en de Peyote tijdens sjamanistische rituelen. Zo kwamen ze in hogere sferen. Vandaag de dag worden de San Pedro en de Peyote niet zozeer meer in rituelen gebruikt maar nog wel om in hogere sferen te komen. Van mescaline kan je net zo goed hallucinaties krijgen als van bijvoorbeeld het gebruik van paddo’s of magische truffels.

Om mescaline binnen te krijgen eet je de cactus uiteraard na het behandelen. Dit kan je rauw doen, maar je kan er ook voor kiezen om de cactus eerst te drogen en/of er thee van zetten. Wanneer je deze droogt, wordt het effect van de mescaline vergroot.

De effecten van de San Pedro en de Peyote cactussen

Evenals bij andere vormen van drugs heeft mescaline een andere uitwerking op eenieder. De dosering en de stemming en gevoeligheid spelen hierin per persoon een rol. De psychedelische cactussen staat vooral bekend om zijn hallucinerende kenmerken. Mescaline is een alkaloïde dat deze hallucinaties veroorzaakt. De effecten die je kan voelen bij het gebruik van mescaline cactussen zijn:

  • Kleuren worden helder
  • Zelfbewustzijn veranderd
  • Een andere waarneming van tijd
  • Hallucinaties
  • Jouw manier van denken veranderd
  • Euforisch gevoel
  • kans op overgeven van de smaak

Evenals bij bijvoorbeeld paddo’s of truffels kan je ook van mescaline antwoorden vinden op vragen die je al geruime tijd hebt. Je komt in een ander bewustzijn en kan in gesprek gaan met jezelf. Het lijkt wel of je hersenen meer of anders werken. Daarom wordt ook in Silicon Valley mescaline gebruikt voor microdosing. Zoek je niet zo zeer heftige effecten, dan bieden we ook geneeskrachtige kruiden aan met lichte effecten. 

Verschillende psychedelische cactussen online bestellen

Bij 24High hebben meerdere soorten cactussen te koop die mescaline bevatten. Elk van deze heeft zo zijn eigen eigenschappen en zien er ook totaal anders uit.

Psychedelische Peyote cactus

De Peyote cactus is een kleine cactus zonder stekels. Deze cactus ziet er met zijn roze bloem ook erg mooi uit en bevat mescaline. De Peyote bevat de hoogste concentratie van deze psychoactieve stof. Deze psychedelische cactus zorgt voor hallucinaties wanneer je hiervan de mescaline eet. De wetenschappelijke naam van de Peyote cactus is Lophophora Williamsii.

Psychedelische San Pedro cactus

De San Pedro is een stuk groter dan de peyote cactus. Ook deze cactus bevat mescaline en het eten hiervan kan ook leiden tot hallucinaties. De wetenschappelijke naam van de San Pedro cactus is Echinopsis Pachanoi. De San Pedro cactus groeit in Peru en Ecuador.

De smaak van psychedelische cactussen

Wil je een geestverruimende ervaring? Dan moet er wel voldoende mescaline in de cactus zitten. Mescaline heeft een bittere smaak. Dat is misschien vervelend, maar wanneer je geen bittere smaak ervaart bij het eten dan bevat deze cactus weinig of geen mescaline. Om een psychedelische ervaring te hebben is het beter om het te bewerken tot een thee brouwsel.

Vitamines en detox producten voor een snel herstel na een trip op cactussen

Vitamines kunnen je na een trip met psychedelische cactussen goed ondersteunen. Het lichaam is op na een trip en velen belangrijke stoffen zijn verbruikt. Met het aanvullen van deze tekorten, met bijvoorbeeld vitamines, zal je lichaam sneller herstellen. 

Psychedelische cactussen en zaden kopen?

Het verkopen van synthetische mescaline is niet legaal in Nederland. De verkoop van mescaline cactussen echter wel. Dit werkt niet hetzelfde als bij de verkoop van paddo’s. Paddo’s kun je niet vers of gedroogd kopen bij een smartshop maar wel in de vorm van een growkit. Zo kun je deze zelf kweken en zelf de keuze maken of je de paddo’s of mescaline cactussen wilt gebruik voor de psychoactieve stoffen of niet.