Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Mescaline Cactussen

In Nederland zijn mescaline cactussen misschien nog niet zo bekend maar in Midden Amerika en Zuid Amerika zijn ze al jaren erg populair. Vanaf nu kan je mescaline cactussen ook in onze webshop online kopen. Bestel nu de San Pedro cactus of Peyote cactus online.

 

Waar kan ik online psychedelische cactussen kopen?

Mescaline cactussen bieden we in twee soorten aan. Dat zijn de San Pedro cactus en de Peyote cactus. Misschien wil je ze liever helemaal zelf kweken? Dat kan ook. Koop dan onze San Pedro, Peyote cactus of LSA zaden. Zowel de psychedelische cactus als de zaden kun je in onze webshop online bestellen. We verzenden deze snel en discreet naar je toe.

Wat is een mescaline cactus?

De San Pedro en de Peyote cactussen bevatten mescaline. Mescaline is een psychedelische stof. De effecten van deze psychedelische cactussen zijn te vergelijken met LSD en paddo’s. Hoewel het voor ons in Nederland misschien nog wat nieuw is, wordt het al eeuwen gebruikt in Midden-Amerika, voornamelijk Mexico. In Mexico worden deze cactussen gebruikt tijdens heilige rituelen van de sjamaan. Een trip op psychedelische San Pedro of Peyote is een spirituele gewaarwording. De trip kan ontzettend intens zijn wanneer de controle niet losgelaten kan worden. We bieden teven ook Happy Caps Trip-E aan. Dit zijn capsules die ook een trip teweeg brengen, maar veel subtieler en minder heftig. We raden altijd aan beginnende trippers om eerst zo'n capsule te proberen voordat je meteen overstapt naar een hardcore hallucinogeen. 

mescaline cactus

De geschiedenis van psychedelische cactussen

Al vele eeuwen geleden gebruikte de Indianen in Mexico psychedelische cactussen voor de mescaline die zich erin bevindt. Ze gebruikten met name de San Pedro of Peyote tijdens ceremonies en rituelen. Sommigen van deze ceremonies waren gewijd aan in het contact komen met hun voorouderen. Door gebruik te maken van de cactussen met mescaline kon er contact worden gelegd in andere dimensies met andere entiteiten. Onderschat nooit de kracht van mescaline cactussen. Het zou nog vele jaren duren voordat de mescaline voor het eerst geïsoleerd werd door een chemicus. Zijn naam was Arthur Heffter en hij kwam uit Duitsland. Dit was in 1897. In 1918 werd voor het eerst synthetische mescaline gecreëerd door Ernst Späth.

Hoe gebruik je een San Pedro of Peyote cactus?

Om mescaline binnen te krijgen eet je de cactus uiteraard na het eerst te hebben geprepareerd. Dit kan je rauw doen (niet aan te raden), maar je kan er ook voor kiezen om de cactus eerst te drogen en/of er thee van zetten. Wanneer je deze droogt, wordt het effect van de mescaline vergroot en de vervelende bijwerkingen gereduceerd.

De indianen in Mexico gebruikten de San Pedro en de Peyote tijdens sjamanistische rituelen. Zo kwamen ze in hogere sferen. Vandaag de dag worden de San Pedro en de Peyote niet zozeer meer in rituelen gebruikt, maar nog wel om in hogere sferen te komen. Van mescaline kan je net zo goed hallucinaties krijgen als van bijvoorbeeld het gebruik van paddo’s of magische truffels.

san pedro thee

Wat zijn de effecten van de San Pedro en de Peyote cactussen?

Evenals bij andere vormen van drugs heeft mescaline een andere uitwerking op eenieder. De dosering en de stemming en gevoeligheid spelen hierin per persoon een rol. De psychedelische cactussen staat vooral bekend om zijn hallucinerende kenmerken. Mescaline is een alkaloïde dat deze hallucinaties veroorzaakt. De effecten die je kan voelen bij het gebruik van mescaline cactussen zijn:

 • Kleuren worden helder
 • Zelfbewustzijn veranderd
 • Een andere waarneming van tijd
 • Hallucinaties
 • Jouw manier van denken veranderd
 • Euforisch gevoel
 • kans op overgeven van de smaak

Evenals bij bijvoorbeeld paddo’s of truffels kan je ook van mescaline antwoorden vinden op vragen die je al geruime tijd hebt. Je komt in een ander bewustzijn en kan in gesprek gaan met jezelf. Het lijkt wel of je hersenen meer of anders werken. Daarom wordt ook in Silicon Valley mescaline gebruikt voor microdosing. Zoek je niet zo zeer heftige effecten, dan bieden we ook geneeskrachtige kruiden aan met lichte effecten. 

San Pedro cactus

Zijn er verschillende psychedelische cactussen online te bestellen?

Bij 24High hebben meerdere soorten cactussen te koop die mescaline bevatten. Elk van deze heeft zo zijn eigen eigenschappen en zien er ook totaal anders uit. De Peyote is bevat net wat meer mescaline dan de San Pedro.

Psychedelische Peyote cactus

De Peyote cactus is een kleine cactus zonder stekels. Deze cactus ziet er met zijn roze bloem ook erg mooi uit en bevat mescaline. De Peyote bevat de hoogste concentratie van deze psychoactieve stof. Deze psychedelische cactus zorgt voor hallucinaties wanneer je hier een soort thee van zet of deze opeet. De wetenschappelijke naam van de Peyote cactus is Lophophora Williamsii. We bieden ook kleine Cluster Peyote cactussen aan. Dit zijn Peyotes met 2 tot 4 koppen.

Psychedelische San Pedro cactus

De San Pedro is een stuk groter dan de peyote cactus. Ook deze cactus bevat mescaline en het eten hiervan kan ook leiden tot hallucinaties. De San Pedro bevat net iets minder mescaline dan de Peyote. Dit betekent niet dat de San Pedro een milde Entheogeen is. Ook de San Pedro cactus kan ontzettende krachtige hallucinaties veroorzaken. De San Pedro cactus groeit in Peru en Ecuador. Het waren de Spanjaarden die de naam San Pedro gaven aan deze mescaline cactus. De wetenschappelijke naam van de San Pedro cactus is Echinopsis Pachanoi

Hoe gebruik je een peyote cactus?

Wil je de peyote cactus eten? Drinken? En meer verschillende manieren om de peyote cactus te gebruiken!

  1. Heb je een verse peyote cactus? Snijd dan de cactus in plakken. Vervolgens kook je de plakken urenlang in water tot er een dikke drap ontstaat. Deze drap kan je drinken.
  2. Het is ook mogelijk om de cactus te vermalen tot er een poeder ontstaat. Wanneer er een poeder ontstaat is het belangrijk dat je dit laat oplossen in water of een sapje. Ook deze substantie kan je drinken.
  3. Een ander populaire manier om peyote cactus te nuttigen is door gedroogde peyote te gebruiken. Voeg dit toe aan een kop water die net gekookt is.

De meeste mensen geven een voorkeur aan de laatste manier. Dit komt doordat verse peyote een erg bittere smaak heeft, wat bij sommige mensen kan leiden tot een misselijk gevoel. Hierdoor is het consumeren van gedroogde peyote populairder, omdat de smaak wat minder bitter is. Let op: gedroogde peyote heeft ook een bittere smaak, maar dus wel een stuk minder dan verse peyote en je kan het sneller uit je mond spoelen.

Hoe doseer je peyote cactus?

Een gebruikelijke dosering is ongeveer 20 gram gedroogde peyote. Met deze dosering ervaar je over het algemeen een trip van een gemiddelde intensiteit. Wil je een milde trip ervaren? Kies dan voor een dosering van 15 gram. Als je een heftige trip wilt ervaren, raden we je aan om voor een dosering van 30 gram te kiezen. Voor beginners adviseren we om altijd te beginnen met een milde trip. Zo ontdek je hoe je reageert op de peyote. Wanneer je nieuwe trips gaat ontdekken raden we altijd aan om voorzichtig aan te doen en niet direct teveel in te nemen.

Zijn peyote cactussen veilig?

Peyote cactussen zijn veilig. Uit een studie van Amerikaanse onderzoekers is gebleken dat peyote cactussen de hersenen niet beschadigen en het geen psychologische problemen veroorzaakt bij mensen die regelmatig peyote gebruiken. Wel is het aan te raden om goed na te denken hoe je de peyote cactus wilt gebruiken en voor welke dosering je kiest. De bittere smaak van de cactus kan ervoor zorgen dat je duizelig en misselijk wordt. Sommige mensen moeten hierdoor braken of kunnen last krijgen van buikkrampen of diarree. Bovendien zijn er ook mensen die het koud krijgen of een rillerig gevoel.

Vitamines en detox producten zorgen voor een snel herstel na een trip op cactussen

Vitamines kunnen je na een trip met psychedelische cactussen goed ondersteunen. Het lichaam is op na een trip en velen belangrijke stoffen zijn verbruikt. Met het aanvullen van deze tekorten, met bijvoorbeeld vitamines, zal je lichaam sneller herstellen. Het is ook niet verwonderlijk dat het lichaam na een goede trip op mescaline veel vitamines en mineralen verbruikt. Een aanvulling van vitamines en mineralen kunnen dus wel degelijk het herstel versnellen.

psychedelic cacti

Wat is de smaak van een psychedelische cactus?

Wil je een geestverruimende ervaring? Dan moet er wel voldoende mescaline in de cactus zitten. Mescaline heeft een bittere smaak. Dat is misschien vervelend, maar wanneer je geen bittere smaak ervaart bij het eten dan bevat deze cactus weinig of geen mescaline. Om een psychedelische ervaring te hebben is het beter om het te bewerken tot een thee brouwsel. We adviseren altijd als je onbekend met psychedelica niet gelijk met een sterk product te beginnen. We hebben velen andere psychedelica zoals bijvoorbeeld een Kanna of Kratom. Deze zijn licht en zijn geen hallucinanten zoals paddo's, of truffles en zijn daarom perfect om kennis te maken natuurlijke kruiden met effecten.

Kan ik San Pedro of Peyote cactuszaden kopen?

Het verkopen van synthetische mescaline is niet legaal in Nederland. De verkoop van mescaline cactussen echter wel. Dit werkt niet hetzelfde als bij de verkoop van paddo’s. Paddo’s kun je niet vers of gedroogd kopen bij een smartshop, maar wel in de vorm van een growkit. Zo kun je deze zelf kweken en zelf de keuze maken of je de paddo’s of mescaline cactussen wilt gebruik voor de psychoactieve stoffen. Eenmaal besteld in onze Smartshop zullen we met spoed de bestelling inpakken en met een track en trace verzenden.