Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

TRIPPEN IN DE BUITENLUCHT: TIPS EN LOCATIES

TRIPPEN IN DE BUITENLUCHT: TIPS EN LOCATIES

Trippen met drugs versterkt je bestaande emoties, verandert je waarnemingen en je beleving van tijd en ruimte. Bekende tripmiddelen zijn LSD, paddo’s, ketamine en 2C-B. Hoe je de effecten van een trip precies ervaart is afhankelijk van de drugs en setting. Denk aan de hoeveelheid drugs die je neemt, of je in een bekende of onbekende omgeving bent, en of je alleen of met vrienden gaat trippen. Over de beste locaties en manier van trippen zijn de meningen verdeeld, maar wat ons betreft, is de natuur een van de mooiste plekken om je trip te ervaren. Wij geven je een aantal tips voor je buitentrips.

Waarom trippen in de buitenlucht?

Buiten trippen op psychedelische truffels of paddo’s kan ervoor zorgen dat je je meer in contact voelt met de natuur. Je voelt je vrij, avontuurlijker en je wilt graag op onderzoek uit. Of je nu kiest voor een locatie als je achtertuin, een plekje in het bos of misschien wel op een berg. Trippen in de buitenlucht is hoe dan ook een fantastische ervaring om mee te maken. Zorg er alleen wel voor dat de locatie die je kiest veilig is. Je wilt natuurlijk niet de krant halen omdat je trippend van een klif bent gevallen. Het is daarom handig om je triplocatie vooraf te bezoeken, zodat je weet hoe de plek eruit ziet.

Top 3 van leukste locaties in de buitenlucht!

Op zoek naar een nieuwe ervaring voor je trip? Probeer deze locaties eens in de buitenlucht.

1. Wandelen in de natuur

Ga op verkenning en geniet van het prachtige landschap in ons kikkerlandje. Maak een wandeling in de natuur en laat je leiden door je trip. Volg een stroompje water, klim in de boom, ruik de heerlijke geur van wilde bloemen of kijk wat de mieren van plan zijn. Dieren en planten zijn namelijk magisch als je in je trip zit. Ook water is magisch tijdens je trip: de rimpelingen en de golven die patronen op het water creëren, puur magie.

2. Ga kamperen in het bos

Het bos is een magische plek voor je psychedelische ervaring. Wees niet verlegen en ga op avontuur. Bouw huizen van takken, dans tussen de bomen of rol lekker in de bladeren. Ja, rollen in de bladeren. Dit klinkt gek, maar deze behoefte ga je krijgen. Sommigen verklaren zelfs hun liefde aan de bomen door ze te knuffelen. Het is daarom wel zo handig om een plek op te zoeken waar niet te veel mensen komen, zodat ze je niet voor gek verklaren.

3. Geniet van de zonsondergang

Een zonsondergang bekijken tijdens je trip is gewoonweg fantastisch. Hetzelfde geldt voor sterren kijken. Tijdens hoogzomer een perfect moment om een mooi strand op te zoeken en te genieten van je trip wanneer de zon ondergaat. Een perfecte aanvulling van je trip op het strand: zorg voor lekkere muziek om van te genieten.

Veilig trippen in de buitenlucht

Hoe je tripervaring eruit ziet, is afhankelijk van de hoeveelheid drugs en de setting. Bedenk van tevoren goed waar je gaat trippen, met welke drugs en met wie. Daarnaast is het belangrijk dat je voldoende water of andere bronnen van hydratatie meebrengt. Ook snacks zijn erg handig om mee te nemen. En misschien wel het allerbelangrijkste: zorg dat je telefoon volledig is opgeladen.

Nog een aantal praktische tips voor de voorbereiding van je trip:

  • Zorg ervoor dat je je lekker voelt en ga niet trippen als je in een slechte bui bent.
  • Kies een vertrouwde en relaxte omgeving. Wil je toch een nieuwe omgeving? Bezoek deze plek een aantal keren om het je eigen te maken.
  • Bereid jezelf geestelijk voor en ga niet trippen terwijl je hoofd nog vol zit met allerlei zaken die overdag gebeurd zijn.
  • Zorg ervoor dat er minimaal 3 à 4 uur tussen je laatste maaltijd en je drugsconsumptie zit om misselijkheid te voorkomen.
  • Regel een tripsitter die je in de gaten kan houden. Lees hier waar een tripsitter rekening mee kan houden.

Meer tips? Lees ons blog over dingen die je niet moet doen tijdens het trippen.

Wat te doen na je trip in de buitenlucht?

Het is aan te raden om de dag na je trip vrij te nemen of geen belangrijke dingen te plannen. Een trip heeft namelijk één à twee dagen invloed op je denken en doen. Je geest heeft rust nodig om de gebeurtenissen te bevatten en te relativeren. Daarna kun je volop genieten van alle nieuwe ervaringen, ontdekkingen en herinneringen die je tijdens je trip hebt opgedaan. Enjoy!