Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

HELE DAG MOE?

HELE DAG MOE?

Ben jij de hele dag moe? Voel je je futloos en heb je het idee dat je geen kracht meer over hebt? Wanneer je dit gaat Google’en of in je vriendenkring gaat rondvragen dan kom je wellicht continu op dezelfde tips uit.

Ben je de hele dag moe?

Maar wat nou als ik je vertel dat al die tips hartstikke leuk zijn, maar er ook een middel is dat je kan helpen waar niemand het over heeft. Iets wat nu al een paar jaar in ontwikkeling is en waar de miljonairs uit Silicon Valley bij zweren? Dit middel geeft je niet alleen meer energie, maar vergroot ook je probleemoplossende vermogen, je creativiteit en je zin in het leven. Waarschijnlijk praat over 5 jaar iedereen hierover, maar waarom zou je wachten met microdosering.

Welkom in de wereld van de innovators, vernieuwers en de mensen die winnen in het leven. Bekende oplossingen wanneer je de hele dag moe bent. Toch nog heel even de bekende tips die je krijgt van mensen wanneer je verteld dat je de hele dag moe bent. Deze tips kunnen je zeker helpen, maar in sommige gevallen is er nog meer nodig om te voorkomen dat je je de hele dag moe voelt.

De bekende oplossingen zijn:

  • Begin met sporten
  • Frisse lucht is goed voor
  • Daglicht geeft je energie
  • Ga iets doen en blijf niet bankhangen
  • Eet elke dag een stevig ontbijt
  • Probeer te minderen met suiker
  • Stop met snoozen
  • Neem ‘s ochtends de tijd zodat je minder energie verspild aan vluchtig gedrag

Maar het kan dat je al deze dingen al hebt geprobeerd en dat je nog steeds heel de dag moe bent. Of misschien passen bovenstaande oplossingen niet bij je of passen ze moeilijk in je dagelijks leven. Dan kan microdosering van magische truffels je helpen om meer energie te krijgen.Niet langer de hele dag moe met dit Microdosering

Verklaar me niet voor gek en vergroot je kennis voordat je deze pagina wegklikt. Het werkt namelijk echt. Het is geen commercieel praatje en het wordt niet door zomaar mensen gebruikt. Twee nobelprijswinaars en de grootste uitvinders in de tech wereld hebben gebruik gemaakt van microdosering. Heel Silicon Valley ontbijt ermee en je weet dat dit een van de innovatiefste gebieden van de wereld is. Het bruist, het leeft en het barst van de energie.

Dus waarom weet jij niks van dit middel? Het is in opkomst, maar het zit op een schemergebied van het toegestane. Mensen kijken er vaak raar als je het over microdosering psychedelica hebt, maar het gaat om de manier van gebruiken die revolutionair is.

Wat is Microdosering psychedelica?

Ooit van microdosering psychedelica gehoord? Het is het manier om meer energie te krijgen. Het vergroot je productiviteit, creativiteit en verlaagt je stressniveau.

Krijg je meer energie met Microdosering psychedelica?

Met microdosering neem je een hele kleine hoeveelheid van psychoactieve stoffen zoals psilocybine of mescaline. Deze stoffen komen voor in natuurlijke producten zoals cactussen en paddenstoelen. Nu denk je wellicht, o nee hier ga ik niet aan beginnen. Dit is waarschijnlijk iets illegaals of iets verslavends. Of misschien toch een verkooppraatje want ja dit is toch een smartshop. Ja en nee. Maar zoals gezegd, neem even de tijd om verder te lezen alvorens je beslist of microdosering psychedelica een goede keuze voor jou is.

Het gebruik van mescaline, psilocybine en andere psychoactieve stoffen stamt al uit de jaren 50. Het werd destijds al gebruikt op de werkvloer en met succes. Twee Nobelprijswinnaars hebben aangegeven hiervan voor lange tijd gebruik te hebben gemaakt. Daarnaast werd de ontdekker van een van de psychoactieve stoffen 102 jaar oud terwijl hij tientallen jaren gebruik maakte van microdosering.

Volgens de verslavingsklinieken in Nederland is microdosering totaal niet verslavend. Sterker nog het is onmogelijk om verslaafd te raken aan deze producten omdat je heel snel een tolerantie opbouwt tegen deze producten. Over verslaving hoef je je dus geen enkele zorgen te maken.

Aantoonbare resultaten

In 1966 is er een experiment gehouden onder 27 vrijwilligers die zich hadden aangemeld. Dit betrof onder andere architecten, ingenieurs en een psycholoog. Al deze mensen hadden één ding gemeen. Ze hadden een probleem wat onoplosbaar leek. Ze liepen al minstens 3 maanden tegen dit probleem aan en leken het niet op te kunnen lossen.

De reden waarom ze zich aanmelden was vanwege de belofte dat dit middel hen zou helpen om hun probleem op te lossen. Deze werkgerelateerde problemen waren zeer complex en hoeveel tijd ze er ook in stopte, een oplossing leek zo ontzettend ver weg. Door dit experiment werden 40 van de 44 onoplosbare problemen opgelost. In een paar uur tijd. Een ongelooflijk meetbaar resultaat. Aantoonbaar bewijs dat dit werkt. Het middel dat ze gebruikte? Mescaline.Is Microdosering psychedelica schadelijk voor je?

Nu komt een belangrijk onderdeel van microdosering. Is het veilig? Is het schadelijk voor je? Volgens onderzoeken zijn paddo’s een van de veiligste drugs op aarde. Toch zijn paddo’s in Nederland verboden sinds 2008. Dat kwam voornamelijk door incidenten die plaatsvonden, vooral in Amsterdam, onder toeristen. Deze namen paddo’s voor recreatieve doeleinden. Hierdoor werd een grote dosis genomen en daardoor namen ze verkeerde beslissingen. Deze beslissingen leidde tot het verbod op paddo’s.

Nu zijn paddo’s nog steeds te verkrijgen, maar niet langer kant-en-klaar te koop in smartshops. Je kan nog wel paddo kweeksets kopen bij smartshops. Deze zijn volledig legaal. Dit betekent dat je zelf je paddo’s moet kweken. Magic truffels en mescaline cactussen zijn gewoon te koop bij de smartshops. Ondanks dat magic truffels als bijproduct van de paddo gezien kan worden zijn deze niet verboden in Nederland. Magic truffels bevatten dezelfde psychoactieve stoffen als paddo’s, maar staan dus niet op de verboden lijst.Niet langer de hele dag moe

Oplossingen voor problemen. Mooi. Maar wat heb ik daar aan? Sinds een paar jaar zijn wetenschappers van vooraanstaande onderzoekscentra bezig om de krachten te ontdekken van deze psychoactieve stoffen. Je moet denken aan John Hopkings Research Unit, UCLA en NYU. Maar ook in Nederland lopen er nu tests van psychologen en psychiaters met microdosering. Het kan namelijk helpen tegen angstaanvallen en depressies. De medische wereld maakt dus een verschuiving door in de manier waarop het kijkt naar psychoactieve stoffen.

Onder psychoactieve stoffen vallen zoals gezegd onder andere psilocybine en mescaline. Deze stoffen vind je in magic truffels, paddo’s en mescaline cactussen. Nu zal je wellicht denken dat dit drugs zijn waar je van weg moet blijven, maar niets is minder waar. Deze producten zijn krachtig, maar het gaat om de manier waarop je het gebruikt. Vroeger werd het gebruikt om te trippen en hallucinaties te ervaren.

Met microdosering gebruik je echter maar 1/10 of zelfs 1/20 van de hoeveelheid voor een trip. Hierdoor heb je geen last van hallucinaties en ga je niet trippen. Sterker nog, met de juiste dosering kan je volledig normaal functioneren, maar ervaar je veel meer energie dan je gewend bent.

Het boost je energieniveau en het gevoel dat je de hele dag moe bent, verdwijnt als sneeuw voor de zon. Je bent creatiever en je zal merken dat je vele malen productiever bent. Op de werkvloer maar ook bij je dagelijkse activiteiten. Dingen uitstellen behoort tot het verleden met microdosering.

Waarom kan Microdosering met psychedelica helpen?

Wanneer je magic truffels in hele kleine hoeveelheden tot je neemt dan ervaar je alleen de voordelen en blijven de nadelen achterwege. Althans, de nadelen om dagelijks te kunnen functioneren zoals je gewend bent. Je hoeft de microdosering ook niet elke dag te nemen, maar slechts om de twee dagen en je kan op elk moment stoppen. Geen afkickverschijnselen, niks. Logisch natuurlijk, want de substanties zijn op geen enkele manier verslavend. De microdosering geeft je een energieboost en heeft zover bekend geen negatieve effecten.