Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

MAGIC TRUFFEL TRIP NIVEAU

MAGIC TRUFFEL TRIP NIVEAU

Elke trip is anders bij magische truffels of paddo's. De ene keer is het intenser dan de andere keer en dat heeft te maken met de truffelsoort die je kiest en de hoeveelheid die je consumeert. Om aan te geven hoe diep je in je trip zit zijn er verschillende truffel en paddo trip niveaus die je kan bereiken. Dit gaat van milde trips tot heftige trips en is verdeeld in niveaus van 1 tot en met 5. Hierbij is een milde trip niveau 1 en is niveau 5 een heftige trip.

Welke psychedelische truffel of paddotrip niveaus/dimensies zijn er?

magische psilocybine truffels

Als je het over trip-niveau hebt dan praten we over dimensies. Het binnentreden van de eerste dimensie zal gemakkelijk vergaan met een paddo of truffel en zal aanvoelen als een ontspannen en vrolijke high. Naarmate je dieper in de trip geraakt (uiteraard dosis gerelateerd) zal je ook overgaan naar een hoger dimensie. Elke dimensie heeft zijn eigen eigenschappen of effecten. De hoeveelheid van een dosis psychedelische truffel of paddo's is gekoppeld aan de trip-niveau of dimensies die je wilt gaan ontdekken.

Truffel Trip-niveau 1

  • Je voelt je helemaal ontspannen en lekker high. Je bent vrolijk, gezellig, socialer en voelt je lekker. Kleuren en geluiden zijn intenser. Je hebt een milde trip die mogelijk enige visuele effecten geeft.

Truffel Trip-niveau 2

  • Nieuwe ideeën, creativiteit en je focus wordt groter. Ook een niveautje hoger op het beleven van kleuren en geluiden. Je zintuigen worden beïnvloed. De visuele effecten zijn groter en ook met gesloten ogen zie je patronen in meerdere dimensies. Objecten om je heen kunnen wat gaan bewegen.

Truffel Trip-niveau 3

  • Zie je met gesloten ogen driedimensionale patronen? Dan zit je op truffel trip niveau 3. De visuele effecten komen golvend op je af, het ene moment wat intenser dan het andere moment. Het effect van tijd verdwijnt en er kunnen lichte hallucinaties optreden.

Truffel Trip-niveau 4

  • De wereld om je heen vervormd en je zintuigen worden één. Je kan mogelijk geluiden zien. Een out of body experience kan voor komen op niveau 4. Tijdens het trippen verlies je de realiteit uit ogen en lijkt tijd geen rol meer te spelen. In elk geval heb je intense hallucinaties op dit niveau.

Truffel Trip-niveau 5

  • Je voelt je verlicht. Alles om je heen smelt samen. Niet alleen met elkaar maar ook met jezelf. Je ego verdwijnt als sneeuw voor de zon en de wereld functioneert niet meer zoals je hem gewend bent. Alles is één. Communiceren wordt uitdagender en je verliest contact met de realiteit.

psychedelische truffels

Hoeveelheid paddo of truffel dosis gekoppeld aan het trip-niveau

Psychedelische paddo's en truffels kan je meteen vers consumeren. De hoeveelheid die je inneemt, is bepalend voor je trip-niveau. Ben je er uit welke dimensie je wilt bezoeken? Dan is het belangrijk om het schema hieronder aan te houden. Het kan zijn dat de dosis die wij aangeven iets te zwaar is voor een licht persoon (minder dan 70 kilo). We gaan even uit van een volwassen persoon die 80 kilo weegt. Mocht je ongeveer 10 kilo of meer minder wegen trek er bij verse paddo's 5 gram van de dosis af en bij de droge paddo's 0,5 gram. Gebruik altijd een weegschaal je wilt immers precies weten wat je dosis is. Wat betreft de truffel zie hieronder:

Dosering paddo trip-niveau

Een psychedelische paddo dosering trip niveau (Dimensie) 1 is: 1 tot 1.5 gram gedroogd of 10 tot 15 gram verse paddo’s.
Een psychedelische paddo dosering trip niveau (Dimensie) 2 is: 1.5 tot 2 gram gedroogd of 15 tot 20 gram verse paddo’s.
Een psychedelische paddo dosering trip niveau (Dimensie) 3 is: 2 tot 3 gram gedroogd of 20 tot 30 gram verse paddo’s.
Een psychedelische paddo dosering trip niveau (Dimensie) 4 is: 3 tot 4 gram gedroogd of 30 tot 40 gram verse paddo’s.
Een psychedelische paddo dosering trip niveau (Dimensie) 5 is: 4 tot 5 gram gedroogd of 40 tot 50 gram verse paddo’s.

Dosering truffel trip-niveau

Een psychedelische verse truffel dosering trip niveau (Dimensie) 1 is: 10 gram
Een psychedelische verse truffel dosering trip niveau (Dimensie) 2 is: 13 gram
Een psychedelische verse truffel dosering trip niveau (Dimensie) 3 is: 15 gram 
Een psychedelische verse truffel dosering trip niveau (Dimensie) 4 is: 18 gram
Een psychedelische verse truffel dosering trip niveau (Dimensie) 5 is: 22 gram