Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

HOE MAAK JE HASJ- OF WIETOLIE MET EEN EXTRACTIESYSTEEM?

HOE MAAK JE HASJ- OF WIETOLIE MET EEN EXTRACTIESYSTEEM?

Wil je op een zo puur mogelijke manier genieten van THC? Gebruik een extractiesysteem om dit waar te maken. Wat dit is en hoe het werkt vertellen we je in dit blog. Veel leesplezier!

Wat is een extractiesysteem precies?

Extractiesystemen zijn complete systemen voor het extraheren van cannabis. Veelal wordt hier psychoactieve cannabis voor gebruikt, die rijk aan THC is. Door een extract te onttrekken uit bijvoorbeeld een top van een cannabisplant met een extractiesysteem, krijg je een geconcentreerde hoeveelheid van de stof die je wilt hebben. Je gaat dan een deel van de grondstof extraheren. Ook met het bereiden van weed boter voor je space cake extraheer je de THC uit de cannabis. Door een extractiesysteem krijg je dus een hele pure grondstof.

Waarom gebruik je een extractiesysteem?

Een extractiesysteem gebruik je dus om zo puur mogelijk te kunnen genieten van de THC. Je concentreert de gewenste stof door deze te onderscheiden van de top. Je kan uiteraard er ook voor kiezen om je THC binnen te krijgen door het roken van een joint of een bong. Dit is ook erg geconcentreerd en al voor je gedaan.Wie maken er gebruik van extractiesystemen?

Extractiesystemen zijn er dus om bepaalde grondstoffen te extraheren. Dit gebruik je om sommige stoffen in geconcentreerde vorm te realiseren. Dit is bijvoorbeeld handig voor mensen die het legale aantal wietplanten in hun tuin hebben staan in Nederland. Ook worden extractiesystemen gebruikt door mensen die bepaalde kruiden in geconcentreerde vorm willen gebruiken. Zo kan je er dus bijvoorbeeld hasj- of wietolie van maken.

Hasj- of wiet olie maken met extractiesysteem

Het maken van hasjolie doe je met de Honey Bee Extractor. Een superfijn systeem die je kan aanschaffen op onze website. De Honey Bee Extractor maakt gebruik van butaangas om hasjolie te maken. Je krijgt op een eenvoudige manier dus super geconcentreerde hasjolie. Een ware uitkomst voor liefhebbers van hasj- of wiet olie.

Waarom butaangas goed is om cannabis te extraheren?

Het extraheren van cannabis gebeurt met de Honey Bee Extractor dus met behulp van butaangas. Dit is uitermate geschikt om cannabinoïden op te lossen. Daarnaast lost het geen bladgroen (chlorofyl) op. Het voordeel hiervan is dat de bittere smaak van bladgroen verdwijnt.Hoe werkt een extractiesysteem?

Door het gebruik van bijvoorbeeld koud butaangas onderscheid je stoffen van elkaar. Het butaangas gaat langs de wiettoppen en onttrekt als het ware THC uit de toppen. De THC en het butaangas wordt opgevangen in de residubak. Het butaangas verdampt en wat er overblijft, is pure en zuivere THC. We verkopen boeken over de cannabis teelt die hier ook genoeg aandacht aan besteden.

Kies je voor onze Honey Bee extractor? Gebruik dan het volgende stappenplan:

  1. Zorg dat je een veiligheidsbril draagt.
  2. Droog de plantenresten en scheuten en breek ze daarna in kleine stukjes.
  3. Plaats de geraspte kruiden losjes in de Honey Bee Extractor.
  4. Plaats ze filter het deksel en schroef het vast Haal het deksel van de afzuigkap.
  5. Ga naar een goed geventileerde ruimte of buiten, zonder open vuur, rook of vonken in een ruimte van 50 meter.
  6. Houd de met één gat naar boven gericht en plaats de butaandop erop. Laat het gas door de afzuigkap stromen.
  7. Butaangas stroomt door de extractor en kan worden opgevangen in een pyrex glazen container.
  8. Verwijder de butaangasbus pas 30 seconden nadat de bus leeg is uit de extractor.
  9. Wacht 24 uur en al je hasjolie is te vinden in de pyrex.

Extractiesysteem kopen

Wanneer je een extractiesysteem gaat kopen, let dan wel goed op welke  grondstof je wilt extraheren. Om in dit geval dus hasj- of wietolie te maken raden wij de Honey Bee extractor aan. Bij het kopen van het extractiesysteem in onze headshop zorgen we voor discrete levering bij jouw thuis.