Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.



JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

WAT IS KANARIEGRAS?

WAT IS KANARIEGRAS?

Kanariegras heeft een onschuldige naam, maar dat is het zeker niet… Je hebt hier namelijk niet te maken met vogelvoer, maar met een zeer sterk tripmiddel. Althans: uit deze plant kun je DMT winnen, wat een van de sterkste psychedelische middelen is die bestaan. Lees hier alles over kanariegras. Hoe kweek je het en welke effecten kun je er van verwachten?

Kanariegras: phalaris arundinacea

Kanariegras, kort voor Phalaris arundinacea ofwel Reed Canary Grass, is een makkelijke plant om te kweken. Het is een vrij robuust gewas, dat zich in verschillende klimaten kan redden. Zelfs in Nederland! Je vindt deze hoge grassoort dan ook gewoon bij ons in het wild. Hij floreert in vochtige gebieden, zoals moerassen en naast rivieren. Ook is het een meerjarige plant; na één seizoen is hij dus nog niet klaar met het leven. Het is een plant die zó goed in allerlei omstandigheden gedijt, dat hij makkelijk woekert.

DMT en kanariegras

Ook al zal kanariegras vast gezellig staan in je tuintje, toch kom je waarschijnlijk op dit artikel uit om één reden: de DMT die het bevat. In hoge concentraties ook nog; een van de hoogste die je in de natuur kunt vinden. Wie zegt dat Nederland geen rijke flora en fauna heeft, kun je dus voortaan corrigeren.

DMT is een kortwerkend tripmiddel, maar wel eentje die je de meest intense trip van je leven kan bezorgen. Het kan namelijk sterke visuele effecten realiseren, enkele seconden na inname middels het roken ervan. Eén hijs van een DMT-pijp kan genoeg zijn om opgestraald te worden. Na een minuut of 20 werkt het weer uit. Ook het steeds populairder wordende Ayahuasca bevat DMT. Een Aya-trip duurt echter enkele uren, maar hoeft niet onder te doen wat betreft intensiteit. Dat is dan ook de reden dat Ayahuasca vooral wordt gebruikt in gecontroleerde settings, met een heldere sjamaan om je te begeleiden.

Over DMT wordt vaak een stuk luchtiger gedaan, vanwege de korte werkingsduur. Zo wordt het in de volksmond ook wel de businessman’s trip genoemd, aangezien je het in je lunchpauze kunt nemen en daarna zonder kleerscheuren weer aan het werk kunt. Toch raden we je het altijd aan om ook hier voorzichtig mee om te gaan. Regel bijvoorbeeld een tripsitter, die je in de gaten houdt als jij eventueel even van de wereld bent.

Van zaden tot plant

Heb je kanariegraszaden in huis en ga je zelf aan de slag met het kweken ervan? Met deze tips verkrijg je met gemak een mooie oogst.

  • Geef de zaden als habitat een grote pot of bak met potgrond. De laag aarde moet minstens 10 centimeter hoog zijn.
  • Strooi de zaden uit over de grond, waarbij je ongeveer een vuistbreedte afstand tussen elk zaadje hanteert. Druk ze licht aan.
  • Jouw zaadjes houden van een natte ondergrond! Houd de aarde dan ook zeker de eerste weken lekker nat.
  • Nu heb je even geduld nodig. Je zult zien dat de plant snel ontkiemt, maar het zal een paar maanden duren voor je kunt oogsten.

Plant niet zomaar kanariegras in je zorgvuldig aangelegde achtertuin: aangezien hij snel en makkelijk groeit, is hij in staat veel ruimte in te nemen. Kweek het liever in een apart gebied, zoals een grote pot.

Pas op: kanariegras bevat weliswaar het gunstige stofje DMT, maar ook de giftige stof gramine. We raden het af om hiermee aan de slag te gaan, zonder enig verstand van het kweken van planten met als doel DMT-extractie.

Waar kan ik kanariegras kopen?

Voorkom oeverloos zoeken naar kanariegras in het wild en kweek het gewoon zelf. In je huis, op het balkon of naast de vijver van je moeder: met deze zaden weet je zeker dat je écht kanariegras scoort. Wanneer je zelf in de natuur er naar op zoek zult gaan, loop je het risico om met iets naar huis te gaan dat eigenlijk geen phalaris arundinacea is. Houd het dus veilig, en weet wat je voor je hebt. Met deze kanariegras zaden van 24high.nl heb je het juiste in handen en kweek je zelf dit potente kruid.

Hoe kom je op natuurlijke en legale wijze aan DMT?

Word je al moe van de gedachte om planten te moeten kweken om aan je DMT te komen? Kijk dan eens rond in onze webshop. Hier vind je hallucinerende zaden die je morgen nog een trip kunnen bezorgen. Yopo is bijvoorbeeld een bekend DMT bevattend middel, dat een lange traditie kent binnen inheemse volkeren. Deze plant geeft je een korte trip van maximaal een uur, lijkend op die van LSD of DMT.

Vergelijkbare plantjes

Kanariegras is niet de enige plant die DMT bevat. Zo kun je door Chacruna-bladeren te koken ook gemakkelijk deze stof extraheren.